מה היא חווית הדייג הכי חזקה שהייתה

seafox

New member
מה היא חווית הדייג הכי חזקה שהייתה

לכם? שכל אחד ירשום על היום הכי חזק שלו בדייג או משהו כזה.. :) סתם משעמם לי בלילה אז חשבתי על זה. אז תרשמו אנשים :)

rondadon

New member
מממ...תן לי לחשוב...

היום הלפני אחרון של חנוכה....השנה... בין השעות 9 וחצי ל 10 וחצי.... להקת תרחונים במרחק 20-40 מטר מהחוף.... 7 תרחונים של קילו עד 3 קילו הוצאו ע"י עבדכם הנאמן ופלמידה של קילו... עוד 6-7 כבר לא זוכר הוצאו ע"י דייג נוסף, ועוד 2 תרחונים של קילו וחצי - 2 ע"י חבר שלי.... כל הנ"ל שהוצאו על ידי היו על ציוד קל מאד...מקל ישן, רולר קטן וחוט 0.30 הדייג הנוסף שהיה היה עם מקל 2 חלקים, רולר מיצ'ל גדול וחוט 0.40 וחבר שלי עם מקל 4 מטר, רולר אקומה גדול מאד [100 מטר חוט 0.80] וחוט 0.50 אחלה יום, שחבל שנגמר...

sipo

New member
איזה חוף

אני חושב שתשתף אותנו באיזה חוף היתה התפיסה הגדולה של כל התרחנים

paluta

New member
החוויה בהא הידיעה

הייתה כשבתולת ים עלתה לחוף והזמינה אותי לפיצה האמת כל דייג יש בו חוויה אני כבר לא יכול לספור כל כך הרבה חוויות אני חושב שכל פעם שהלכתי לדוג חויתי משהוא חדש

מממ . .

קרפיון של 5 וחצי קילוגרם, זה היה הטל שחר עם איני טועה....עם מקל בוס

seafox

New member
זהו לכל התגובות?!

אני יודע שכל דייג זה חוויה אחרת...אבל להלן חוויתי. הלילה הראשון שיצאתי לדוג בסירה בעומק (בלילה...). יציאה לכלובי הדגים בשעה אחת עשרה לפני כמה שנים. ירידה עם חוטים 80-100 על פתיון חי ומת.בעומק 50 מטר כלום! וכרגיל כמו בכל דייג,אני תמיד מסתכל על המים לראות אולי יש קלמארי או משהו כי זה די התפקיד שלי בסירה."הרדאר"
לפתע אני רואה דברים כסופים מתרוצצים מתחת לסירה.אני מדווח על המצב וכולנו עוברים לקרס קטנה יותר וחתיכת פתיון כמו איזה סרדין או טרולוס... מתחילים לדוג והחל מהשעה אחת עשרה וחצי עד השעה שתיים בבוקר אנחנו מביאים פלמידות.71 פלמידות לבנות הבאנו באותו יום.ישבנו משתיים בבוקר עד חמש בבוקר ניקינו אותן. ובסוף בתור סיום הבאתי מהעומק (אחרי שהפלמידות הלכו) שועל ים. חתיכת יום...

חוויית לא דייג

כרגיל אני דג באפולוניה בבוקר ופתאום כ30-40 מטר ממני אני רואה בלאגן במים ואז מציץ לו זנב בצורת V ברוחב של 80 ס"מ בערך משהו ענק כנראה שהוא רב שם עם איזה תמנון גדול וכמובן אני מנסה לזרוק לכיוון אבל הוא לא שם עלי לא הצלחתי לתפוס אותו אבל זאת הייתה חווייה רק לראות את זה

למעלה