מה היא לעזאזאל עשתה שם

JULI4561

New member
מה היא לעזאזאל עשתה שם ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הרבה פעמים בתחילת העונה בוחרים ת'מתמודדות ותמיד יש בת אחת או שתיים שאתם חושבים לעצמכם .. מה לעזאזל היא עושה שם?! במשך העונה אתם מגלים שהיא מצטלמת יפה/מכוער אבל עדיין לדעתכם היא הכי לא טופ מודל בעולם וסתם תקועה שם ! אז מבין חמשת העונות שעברו עד כה מי היו הבנות [או בת אחת אם אין כמה] שלדעתכם הכי לא התאימו לתוכנית וטוב שלא זכו /[ או אחת מהזוכות שהפריעה לכם ] ואם אתם כותבים מישהי אז לפחות תנמקוווו !
[ושלא יהיו אי הבנות , כל אחד כותב את מי שבא לו,וגם אם זה לא מוצא חן בעיניכם תגיבו יפה
]

NP16

New member
חשבתי שיצא הרבה, ודווקא לא..

עונה ראשונה לא ראיתי.. אבל אבוני שם נראית לי ממש מכוערת! גם אבוני של העונה החמישית לא קשורה עונה שניה.. לא חושב שהייתה מישי שלא הבנתי מה היא עושה שם.. זה העונה הכי טובה מבחינת הבנות. היה את יואנה שהיא הכי יפה בכל ההיסטוריה. מרסדס הייתה אלופה, שנדי הייתה מעלפת, אפריל הייתה וואו, היה שם את שרה הסקסית וג'נאשה מהממת. הבחורה המכוערת שם היא קמיל...שלא נדבר על האופי שלה.. עונה שלישית.. הזדעזעתי שאמנדה צבעה לבלונד, אבל ברור שהגיע לה הגמר והכל... עונה אולי בעצם יותר טובה מהשניה מבחינת הבנות.. נראלי פשוט שכחתי כמה עונה רביעית ברור שמישל!!!! הצטלמה די יפה, אבל עדיין ממששששששששששש לא הייתה צריכה לעקוף את טטיאנה, ולא לעקוף עוד כמה, וכל פרק אני זוכר שרציתי שתעוף קיניה ממש לא הייתה צריכה להגיע לגמר אבל ממש לא! אבל בהתחלה היא הייתה טובה אז אי אפשר להגיד מה לעזאזאל עשתה בתכנית אבל מה לעזאזאל היא עשתה בגמר??!?! עוד על בריטני?! [בחירה שתעצבן ותפתיע אותי כל החיים] ליובי גם לא ממש יפה אבל היה בה משו מיוחד וגם ככה לא הגיעה רחוק וזהו אני חושב שהייתה עוד מכוערת בעונה הזאת שאיחלתי לה כל הזמן לעוף ואני לא זוכר מי עונה חמישית אני זוכר שהכי התעצבנתי בעונה הזאת כי ממש לא הבנתי מה אבוני עושה שם, מה קורין עושה שם, מה ליסה, מה דיאן. שנאתי את ארבעתן ממש, לא נראו לי ממש יפות, בעיקר לא לפני המייק אובר. אבל עכשיו אני חושב שקורין מדהימה!!! ובחיים לא חשבתי שאני אחשוב ככה כי בהתחלה עם הגבות והכל היא הייתה נ=ו=ר=א=י=ת כל הפרק הייתי רק ממלמל מממממממממה היא עושההההה שםםםםםםםםם?!?! ואני כבר חושב שליסה הייתה צריכה להיות מקום רביעי (כשקים ניקול וניק בגמר), למרות שהיא לא שיא היופי, היא מצטלמת שיא היופי והולכת מעולה ומשעמם בלעדיה. אבל אבוני ודיאן באמת מכוערות אם דיאן הייתה רזה היא לא הייתה מתקבלת סתם רצו אחת כמו טוקרה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אין לי כח לפרט

עונה 1: רובין עונה 2: קייטי וסיומרה עונה 3: זאת העונה הכי מושלמת אין אחת שלא הייתה צריכה להיות שם אולי בעצם ג'ולי עונה 4: טטיאנה עונה 5: קורין אבוני
לעונה 6 ו7
הזהרתי
עונה 6: וונדי עונה 7: ג'יידה אנצ'ל

ברררר

New member
אוקיי

אבוני וקורין היו הכי תקועות בארץ... קורין היתה הכי מכוערת שאפשר... כולה גברית ומכוערת נראת כאילו יש לה פאה על הראש ואבוני סתם פרצוף תחת... אז היא אמרה "דונט גט איט טוויסטד" סו פאקינג ווווואט?

lordof the

New member
ללא ספק,המגעילה מעונה 4 עם השער

האדום שרבה עם כולם. הדבר הכי מכוער שראיתי בחיים שלי

עונה

עונה שנייה (לא ראיתי הראשונה): לא זכורה לי מישהי ספציפית. עונה שלישית: מגדלנה,וההודית הזאת עונה רביעית: נאימה בעכססס עונה חמישית: אבוני

randu

New member
אהמ אהמ..

עונה ראשונה- וואו,נוסטלגיה. כולן היונחמדות חוץ מאחת שכחתי את השם שלה. עונה שנייה- סיומרה ההיא. עונה שלישית- מגדלנה ההיא.. עונה רביעית- נאימה.ברנדי. עונה חמישית- אבוני.

randu

New member
את רובין אני לא שאכח כ"כ מהר

לצערי. מנענעת ת'חזה שלה לייד ההוא,ואז לא מסכימה להצטלם בעירום?

mikmikonet

New member
ב-ר-נ-ד-י

לא ברור לי מה טיירה חשבה לעצמה, ברנדי כל-כך מכוערת, עזבו את גימיק השיער (שגם הוא מזוויע)- הפנים, הפנים! והשיניים... מה לעזאזל היא עושה שם?

למעלה