מה היא עשתה שפתחו לה פורום משלה? :|

טלזוהר

New member
מה היא עשתה שפתחו לה פורום משלה? :|

יש המון אנשים מפורסמים, במה היא שונה שפתחו לה את הפורום? =| בכל מקרה, מזל טוב ובהצלחה..

../images/Emo79.gifלמה שלא יפתחו?

מה בידיוק נינט עשתה שפתחו לה פורום?בידיוק מה שיעל עשתה.

../images/Emo105.gifוואו היא עשתה ה-מ-ו-ן../images/Emo70.gif

חוץ מזה
מה נינט עשתה בשביל פורום?
הלכה לתוכנית ריאליטי?! יש פורום למומנים
וליעל אין?
מה שיעל עשתה מתוך האתר של טב"ע
במקביל לתפקידה בטלנובלה החדשה של ערוץ 3 "טלנובלה בע"מ", יעל בר- זוהר מככבת בהצגות "מרי-לו" בתיאטרון הבימה ובהצגה "טרזן וג'יין". יעל בר- זוהר הגישה בטלוויזיה תוכניות בידור ואירוח בכיכובה: "שבע בול", "גבולות בר- זוהר" ותוכנית הספיישלים "תעביר את זה הלאה" ("רשת"), בנוסף הנחתה מספר רב של טקסים ואירועים טלוויזיוניים שזכו להצלחה עצומה בקרב קהל הצופים. יעל החלה את דרכה בלהקת הנוער "השכנים של צ'יץ" ושיחקה בהצגות המוסיקליות "דוד", "כרמן", "כדור פיצוץ", "כשיעל פגשה את קישקשתא". מאז השתתפה יעל בתוכניות טלוויזיה רבות ביניהן: "רמת אביב ג'" ו"טוש טוש" בערוץ 2, "שחר" ו"ערוץ 3 בעיר" בערוץ 3, "הכיתה המעופפת" ו"ששטוס" בערוץ הילדים ובערוץ הנוער YTV בלווין בתוכניות: " IN" ו"פופ מיוזיק". יעל השתתפה בשישה מופעי "פסטיגל" וזכתה בהם במקומות הראשונים. כמו כן זכתה פעמיים בתחרות "אנשי השנה" ובפרס "מסך הזהב". מזה כארבע שנים מובילה את קמפיין האופנה של חברת FOX. שירתה בצה"ל ביחידת ההדרכה המרכזית של חיל האוויר. לומדת משחק ופיתוח קול.

Dark Force

New member
אהלן../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

אני מקווה שענו לך כאן על השאלה, אמנם לא בנימוס אבל נחליק
בכל מקרה, הפורום באמת מיועד ליעל בתור שחקנית\דוגמנית\מנחה\זמרת\רקדנית וכו' וכו'.. היא עשתה המון במהלך הקריירה שלה, תודה רבה
ושתהיה לך גם הצלחה מרובה

chen010189

New member
שיר, זה שאתה מנהל...

לא אומר שאתה צריך להשמע כמו עדין נפש תהיה קשוח, שוטים, אזיקים בלאגנים... סתם, אבל תתחיל להפחיד קצת
תודה, תודה שהיום בערב אנחנו הולכים "לטפל" בייצור לא אנושי שנפל עלינו משום מקום
אעמ..

Dark Force

New member
צ'ן צ'ן..../images/Emo56.gif|פגרה|

ביזנס אר ביזנס אנד פלז'ר אר פלז'ר

chen010189

New member
עד היום קישרו ת'מילה פלז'ר לסקס

אז אל תעורר בראשי מחשבות כחולות גס רוח

inbal321

New member
יעל?../images/Emo185.gif

המון. אני לא מכירה במדיוק את הקורות חיים שלה, אבל היא עובדת בתחום כבר 10 שנים, וכפי ששיר אמר היא רוקדת/מדגמנת/מנחה/משחקת/שרה. מה נינט עשתה כבר שמגיע לה פורום?? הלכה לכוכב נולד והתמסחרה באיזו טלנובלה.

Dark Force

New member
אוי, רק לא זה../images/Emo56.gif|פגרה|

רק בואו לא נתחיל להשמיץ את נינט, אני מעריך מאוד את האישה- יש לה קול מרתק, והיא ממש מתוקה לדעתי. אין צורך, הוא שאל ובצדק- ואני מקווה שתשובותינו ענו על סיפוקו

טלזוהר

New member
חחח או.קי תשובה לכולם../images/Emo13.gif

טוב,היו לכם תשובות נחדמות,אז פתיחת הפורום הוא בעצם טוב... אממ...כשאמרתי לכם את זה באתם בתגובה ש"היא בדיוק כמו נינט" ולא התכוונתי להגיד "מה?! לנינט מגיע פתחית פורום ליעיל לא" זה לא קשור..אני מעריכה את שתיהן... וגם אם זו הייתה מפורסמת אחרת הייתי כותבת את זה,לא כי זאת יעל בר-זוהר ויש לי יס/רואה השיר שלנו וכו'... וגם יש פורום להמומינים,וליוגי-הו ולעוד הרבה...
אז לאחשוב,ואני בת
חח טל

למעלה