מה היא רוצה?

Vdrums

New member
מה היא רוצה?

הם יוצאים בערך חודש וחצי, נשיקה ראשונה היא יזמה, מעבר לזה הוא אומר שהיא סקסית ומחמיא וכו' אבל לא עושה כלום בנידון, לא מראה עניין בסקסיות שלה. אז מה היא רוצה? להרגיש נחשקת, שהיא מושכת, שהא אכן סקסית ואכן עושה לו את זה. (וכמובן שזה לא רק סקס גרידא) והשאלה המתבקשת: (שאלות)
האם הוא הומו בהכחשה?
האם הוא פריג'יד?
יש דבר כזה גבר פריג'יד בכלל?
מי גנב לי את המילקי?

niva99

New member
ואולי

מההתנסויות הקודמות שלו הוא למד שמוטב לו -לא להראות להוט על ההתחלה. ישנן כמובן אפשרויות נוספות. בעניין מילקי נשבעת שזו לא אני-אולי מס' 2?

niva99

New member
מתבקש יותר לשאול

לאור הפירוט מה ה-ו-א רוצה . (מה היא רוצה כבר הבנו).

דנה551

New member
בדיחה שמזכירה את הנושא../images/Emo151.gif

אשה נכנסת לחנות שמלות כדי לרכוש לעצמה שמלת כלה לרגל נישואיה הרביעיים. היא מודדת שמלה לבנה והמוכרת ניגשת אליה ורומזת בעדינות שאולי לבן זה לא הצבע הכי מתאים לחתונה רביעית, אבל אני בתולה, מוחה הלקוחה. איך זה קרה? תוהה הזבנית: בעלי הראשון היה פסיכולוג, והוא רק רצה לדבר על זה, השני היה גינקולוג והוא רק רצה להסתכל על זה, השלישי היה אספן בולים, אלוהים איך אהבתי אותו.

סלמנדra

New member
היא צריכה לדבר איתו

יכול להיות שיש לו רגשות אמיתיים לבחורה והוא חושב שאם הוא יתחיל איתה היא תחשוב שהוא רוצה רק לשכב איתה . אגב, גברים כאלו למצא בימנו, זאת בעיה מאחר שכולם רוצים כאן ועכשיו. אם היא מעוניינת לשכב איתו ובכלל שהזוגיות שלהם תהייה יותר פתוחה שתדבר איתו על מה היא רוצה ואז היא תוכח להסיק מסקנות אם הוא הומו או לא. היא תדע בהמשך אם הוא פריג'יד רוב הגברים רוצים להיראות פריג'דים, כי פוחדים להראות את הצד הרגיש לפרטנרית . בקשר למילקי, אני בכלל לא אוהבת ואם הייתי כבר אוכלת אז הייתי מלקקת אותו ממישהו.....

Vdrums

New member
זה לא קשור לסקס!!!!

לא כל דבר קשור לסקס. לא אמרתי שעבר חודש וחצי וזה מוזר שהם לא במיטה זה ממש לא קשור. הוא בכלל לא מתקרב פיזית, זה העניין. קירבה פיזית זה לא רק סקס.

ghatto

New member
"אם הוא יתחיל איתה.."?

למה את מתכוונת - הם כבר יוצאים איזה חודש וחצי.הוא/היא/משהו התחיל לפני איזה חודש וחצי,לא? אבל הוא אולי באמת נורא ביישן וזה עוצר אותו.קצת עידוד מצד חברים (באופן פרטי שיחות עמוקות מעט של אחד על אחד בנוגע להרגשה וכו') וכמובן ממנה ואולי מעט יותר בדיבורים ושנייהם יראו מה הם רוצים מהקשר. כל הכבוד לה על הסבלנות לאחד שקשה להבין מה רצונו. לא יודע מי לקח לך את המילקי,אבל אם תציץ בכותרות של יום שישי ב"ידיעות" אז תראה שם ידיעה על חייל אחד שנשפט ל-28 יום מחבוש על גניבת מילקי - אז מי שלקח שיזהר!

ס22ית

New member
אולי אולי

אול הוא חושש ממנה בשלב הזה, אולי חושב שהוא מתחשב בה, אולי הוא בחור שמרן, אולי הוא מפחד מאבא שלה
ואולי הוא לא בטוח בקשר כלכך... ולגבי המילקי- נשבעת שזו לא אני!

ritarita

New member
אולי אולי אולי...

אולי כדאי שהיא פשוט תנסה לעשות 'מוב' נוסף.. נשיקה נוספת.. ותשאל אותו: איך היה? אולי גם תרמוז לו שהוא סקסי.. בדברים קטנים..כמו החיוך שלו..המגע שלו..(כדי לגרום לו לגעת) אם הוא לא מגיב לאילו הדרכים.. אז להגיד לו פוס! ולשאול אותו: מה לא בסדר?

ritarita

New member
משפט סיום שכחתי...

כי אם היא תמשיך אם ה'אוליים'.. היא עלולה לשאול אותם גם בתור בתולה זקנה..

בזוז

New member
ולי נראה

ששניהם לא יודעים מה לעשות עם עצמם ועם הקשר המוזר ביניהם. הוא חסר בטחון, אולי בתול, אולי פעם ראשונה - שנייה שהוא בכלל "יוצא" עם מישהי ולא יודע איך לעשות מה! והיא - דוקא יותר ברור מה היא רוצה, אם היא יזמה את ה
- היא רוצה חיזור, תשומהת לב, מגע ליטוף ונשיקות. ורק כדרך אגב" ה כ ל קשור לסקס את המילקי - קניתי ולא גנבתי

ככה..

כמה שאלות: א. בני כמה הם ב. אולי הוא עסוק/לומד ג. אולי יש לו מישהי אחרת ד. אולי הוא לא נמשך אליה ה. אני גנבתי

למעלה