מה היד הכי מטורפת שיצא לכם לראות?

Shaycus

New member
מה היד הכי מטורפת שיצא לכם לראות?

סתם נושא שיכול להיות נחמד לפתוח לדיון, אני מבחינתי יש 2 ידיים שללא צל של ספק עולות על כל השאר מבחינת קאש: הפול האוס של נגראנו נגד הרביעייה של גאס הנסן אחרי שבפלופ שניהם היו עם trips מבחינת טורניר: אני לא זוכר את השמות של השחקנים אבל זה השחקן המשוגע הזה (נראה קצת כמו רוצח שכיר) עם הגופייה הלבנה והאוזניות בגודל של בית נגד איזה סיני, למשוגע היה -רויאל פלאש- ולסיני היה רביעיית אסים, ל-א ל-ה-א-מ-י-ן.. זה עוד היה בשלב יחסית מתקדם בטורניר אאל"ט מה איתכם, ראיתם משהו משוגע יותר?

napox

New member
זאת יד בסגנון full tilt

"היד החלשה תמיד מנצחת" - בסגנון full tilt

bang01

New member
היד הראשונה באיזה WSOP

סאמי פרהה מול איזה מישהו. סאמי עם AT, השני עם TT פלופ AAT הוא רק התיישב, ביד הראשונה של הטורניר הוא תופס פול האוס בפלופ ועף הבייתה.

Kgt1

New member
זה היה נורא. היריב היה אוליבר הדסון האס של

קייד.... וזה אולי הבד ביט הכי רע בהיסטוריה...

בטח לא תאמינו לי, אבל בכל זאת../images/Emo26.gif

יד שהייתה לנו בחברה במשחק חי (אני לא הייתי ביד) שחקן א' - KK שחקן ב' - AcQc שחקן ג - AQ שחקן ד' - AJ לא זוכר את האקשן לפני הפלופ... פלופ - KhJc5c. שחקן ב' מהמר, שחקן א' מעלה, שחקן ב' משווה, השאר מתקפלים. טרן - Kc. הימור, העלאה, אול-אין, השוואה. ריבר - Tc

eilat11

New member
יד באמת הזויה לגמרה שראיתי במשחק אצלנו

נשמעת הזויה אבל נשבע שזה מה שקרה פלופ 789 יהלומים, טרן J יהלום, 4 שחקנים באול אין. שחקן א' - פלאש A שחקן ב' - פלאש K שחקן ג'- סטרייט פלאש נמוך - 2 קלפים 56d סטריט פלאש מהפלופ. שחקן ד' - סטרייט פלאש גבוהה, ולא סתם גבוהה- QTd לפני הפלופ- ראיתי 5 שחקנים באול אין (שולחן של 10 ידיים בקאש ) AAvsKKvcTTvc99vc33 ואמרו לזה שעם האסים שנשרפו לו 2 אסים... אז אמרתי לו בבאסה, אחי אתה יודע שיש לך בערך 20% לנצח... ונחשו איזה יד נצחה? ניחשתם נכון... 33

המחפש3

New member
יד מוזרה מאוד

אני עם QJ בחור א' עם קינגים בחור ב' שמיניות הפלופ - 9-9-10 שני תלתנים הקינגים דוחף אול אין, אני משלם על הדרו והבחור עם השמיניות לא מאמין לנו ומשלם. כמובן שהסטרייט שלי גמור בגלל שקינג עושה לי סטרייט ולבחור א' פול ו -8 עושה לי סטרייט ולבחור השני פול. ניצחתי את היד עם שני תלתנים והייתי היחיד עם תלתן ביד.... 4% בפלופ לנצח.

b.o.b

New member
אתה חייב לאהוב DRAWS

לשלם על אוליין (לא שציינת מה הסכומים אז אי אפשר לדעת) בדרואו כל כך לא כלכלי ועוד יש זוג על הלוח ופלאש דרואו, מספיק שהוא עם פלאש דרואו ואתה ב30% , פגע בזוג T אתה מאחור, אומנם לא בהמון, אבל בו נגיד שהוא פגע עם הזוג T והוא עם Ac אז יש לו גם באק פלאש דרואו טוב משלך. ואני יכול להמשיך, הוא עם JJ ורוצה לקחת פה את הקופה וכו' וכו'. אבל בהחלט ראנר ראנר מהסרטים.

למעלה