מה היה אצל גילה היום? מחכה לשידור החוזר ומתה מסקרנות.....
P Puzzluna New member 17/9/05 #5 ../images/Emo13.gif דווקא כן רציתי זה לא שהייתם מגלים לי את מי הדיחו או מי המושתל של ההפקה..... התכוונתי לרשמים שלכם על הפרק, האם הוא העלה תהיות כלשהן וכו' בכל אופן כבר ראיתי. אני אוהבת את הטיפול עם גילה בגלל הסקרנות שיש לי לגבי מה שעובר על המטפל.
../images/Emo13.gif דווקא כן רציתי זה לא שהייתם מגלים לי את מי הדיחו או מי המושתל של ההפקה..... התכוונתי לרשמים שלכם על הפרק, האם הוא העלה תהיות כלשהן וכו' בכל אופן כבר ראיתי. אני אוהבת את הטיפול עם גילה בגלל הסקרנות שיש לי לגבי מה שעובר על המטפל.
ט טארה מקליי New member 17/9/05 #4 הפרקים עם גילה פשוט פחות טובים. הם כאילו מפרשים את פרקי השבוע פרשנות מיותרת, והם מעצבנים ולא זורמים, ולדעתי הם פשוט לא כתובים טוב.
הפרקים עם גילה פשוט פחות טובים. הם כאילו מפרשים את פרקי השבוע פרשנות מיותרת, והם מעצבנים ולא זורמים, ולדעתי הם פשוט לא כתובים טוב.
ע עפרונית מהודרת New member 17/9/05 #6 למה אין את זה ב- VOD? ../images/Emo7.gif אני פספסתי את הפרק, ובניתי על זה שאראה אותו ב- VOD. פתחתי את ה- VOD בסיווג "סדרות". יש "שבתות וחגים" ועוד כל מיני דברים ישנים ו... אין! אין "בטיפול"! האם הורידו את הסדרה מה- VOD? או שאני התבלבלתי במשהו? למישהו יש מושג?
למה אין את זה ב- VOD? ../images/Emo7.gif אני פספסתי את הפרק, ובניתי על זה שאראה אותו ב- VOD. פתחתי את ה- VOD בסיווג "סדרות". יש "שבתות וחגים" ועוד כל מיני דברים ישנים ו... אין! אין "בטיפול"! האם הורידו את הסדרה מה- VOD? או שאני התבלבלתי במשהו? למישהו יש מושג?