מה היה אתמול?

shikma r

New member
גם אני פספסתי!!!!

למרות שטרחתי,הלכתי לבן דוד שלי למרות שמיהרתי, הבאתי לו קלטת שיךקיט לי תפרק ואמרתי לו כמה זה חשוב ליייייייייי הוא שכח להקליטטטט אני זועמתתתתתתתתתתת ומאוכזבת נורא נורא נורא מה היה??

מאור 87

New member
הפרק של אתמול..

ג'ייסון וגבריאל דיברו על השיחה שהייתה להם במסיבה כשגבריאל השתכרה ומסתבר שהיא שכחה את השיחה שהייתה להם והיא לא זכרה שג'ייסון אמר לה שהוא עדיין אוהב אותה, והוא ניסה להגיד לה שהוא אמר את זה אבל כל פעם שהוא ניסה להגיד את זה, מישהו הפריע לו.. באחת מהפעמים זה היה דומיניק (
) שהגיע לבית שלה ואמר לה שהוא עזב את המשפחה שלו... היא יצאה איתו פעמיים (וגם שכבה איתו, משום מה
) ובסוף אמרה לו שהוא פספס את הרגע שלו ושהם לא יכולים להיות ביחד.. היא נזכרה גם במה שג'ייסון אמר לה במסיבה ואמרה לו שהיא אוהבת את דומיניק, והם שניהם חתמו על מסמכי הגירושין.. גבריאל הגיעה להחלטה שהיא צריכה גבר חדש ופנוי בלי ילדים או אישה קודמים (אני מסכים איתה
).. אלכס שיתפה (ברוב טימטומה) את אוון בזה שהיא ראתה מישהי יורדת לניית'ן במסיבה. אוון התעצבן שהיא סיפרה לו כי הוא לא אוהב לדעת מידע כזה, ובשלב מסויים זה בטעות נפלט לו בפני קל. קל ממש נעלבה וקיבלה התקף זעם על נייתן ואמרה לו שהיא שמחה שיש לה תירוץ לשנוא אותו כי ככה יהיה לה יותר קל להתרחק ממנו. היא גם כעסה על אוון ואלכס, אבל בסוף השלימה איתם. אוון המטומטם סיפר לכריסטיאן שאלכס לא מוכנה לבקש סליחה על האגרוף שהיא הביאה לו במסיבה, וכריסטיאן סיפר לו שהייתה ילדה שתמיד הייתה מרביצה לו בכיתה ד', ויום אחד היא אמרה לו שאם הוא ינשק אותה אז היא תפסיק להרביץ לו, וזה מה שהוא עשה. כשאוון שמע את זה, הוא החליט שכנראה שגם אלכס אוהבת אותו והיא מתביישת להגיד (yeah right, dream on). אז בשלב מסויים אוון אמר לאלכס.. "Alex, I know you're little secret, Christian told me everything. Don't be embarassed" וכמובן שאלכס חשבה שכריסטיאן סיפר לו שהם שכבו, אז היא דיברה איתו והבהירה איתו ת'עניינים ואחרי שכריסטיאן הסביר לה מה הוא אמר לאוון, היא קצת הסתלבטה על אוון ועשתה את עצמה כאילו היא באמת מאוהבת בו. אבל בסוף היא אמרה לו את האמת, ואפילו ביקשה סליחה אם אני זוכר נכון. וויל אמר לריצ'י שהוא בבאסה שריצ'י גיי, וריצ'י נעלב.

Black Queen

New member
דוקא אני זוכרת שהיה.../images/Emo78.gif

הראו את רקס חוזר וכל השאר. אז כן. כנראה לפחות. נדמה לי שזה יהיה הפרק האחרון של העונה, נכון?

פרק אחרוווווווןןןןןן!../images/Emo7.gif

חבר'ה! כתוב באתר של רשת-ב5.2 פרק אחרון לעונה!!!! מה עם העונה הבאה?

q1231

New member
העונה הבאה עוד לא נרכשה

"רשת" לפי מה שהם אמרו לי כנראה ירכשו אותה אך זה עדיין לא סגור.

למעלה