מה היה בפרק הקודם?

fluppster

New member
מה היה בפרק הקודם?

הקלטתי את הפרק האחרון, אבל הוידאו הקליט משום מה ערוץ אחר (אני שונאת את הוידאו שלי). מישהו מוכן להגיד לי בפירוט מה קרה, ואת מי העיפו?
חן

niminam

New member
תקציר....

דבר ראשון..אם יש לך מישהו מוכר שכן הקליט את הפרק ועדיין יש לו את הפרק, תחטפי לו את זה מהר מהידיים כי זה היה פרק טוב... בעצם כל הפרקים היו טובים, מעולים ומותחים. תקציר תקציר- אחרי ההצבעה מוטומאג´י די חולק לכאלה שהצביעו עבור לקס וכאלו שהצביעו עבור קלי. ליטל קים ושאר חברי סמבורו קלטו שברנדון זייף בנאמנות שלו אליהם וליטל קים מאוד מאוד מאוד כועסת.... (בררררר) תחרות הפרס- שמונת האנשים בשבט היו צריכים ךהתחלק לזוגות וכל זוג עבר מסלול מכשולים, נוסח הישרדות. אם אני לא טועה הזוגות היו, ליטל קים+טום (הם קראו לעצמם ביג אנד ליטל) נגד ברנדון+פרנק (שילוב השניים היה מצחיק במיוחד)= ברנדון+פרנק ניצחו ועברו לשלב הגמר אית´ן +ביג אולד קלינגד לקס +תרזה= אית´ן+ביג אולד קים ועברו לשלב הגמר הזוגות שעברו לשלב הגמר עשו את המסלול שוב פעם וגס ווט...ברנדון+פרנק. ברנדון ופרנק זכו לראות סרט בלילה באמצע אפריקה (זכרונות מאפריקה) ולחטיפים כמו פופקורן, טאקוס וסטאף... במחנה בינתיים כולם צחקו על הזוג שניצח וחשבו שעכשיו הם יפסיקו לשנוא אחד ת´שני ו...הם לא הפסיקו לשנוא אחד ת´שני, הם המשיכו כאילו עניין הסרט לא התקיים בכלל. תחרות החסינות- כל המתמודדים היו צריכים להדליק אש בעזרת חומרים שעמדו במרחק כמה מטרים מהם וזכוכית מגדלת. מי שהיה מדליק את האש הכי גבוהה והיא הייתה נוגעת בפתיל כלשהו שהיה מפיל איזשהו דגל שחובר לפתיל היה מנצח בחסינות. הכלל היחיד שהיה הוא שאסור לגעת בפתיל ובדגל בשום דבר בכלל.. בהתחלה ליטל קים הייתה מאוד נחושה והצליחה להבעיר בין הראשונים אש אבל היא לא הצליחה להבעיר אותה לגובה, פרנק נפסל בגלל שעץ שהוא החזיק נגע בפתיל ולקס התחמן המזורגג ניצח ולקח לעצמו את החסינות. בין זה לזה לברנדון וללקס התחילה להירקם ברית מאוד מאוד חזקה (כמובן בגלל שברנדון הציל את התחת של לקס כמה ימים לפני זה). טום ואית´ן לא אהבו את הברית הזאת וכמובן ביג אולד קים נשארה בלי דיעה משל עצמה ועשתה מה שאמרו לה. ברנדון ניסה לפייס את ליטל קים ואמר שהוא רוצה להישאר חבר שלה ובלה בלה בלה. טום ואית´ן לא רצו את ברנדון בתור החבר החמישי שלהם. פרנק ניסה ליצור ברית עם לקס אבל לא הלך לו, תרזה לא ידעה ממש מה לעשות כי היא רצתה להעיף את לקס וההוא כה בחסינות (שיתבייש!), טום גילגל דימויים משונים על הברית בים לקס וטום ו.... כל זה הוביל להצבעת בית הדין- 2 קולות (ברנדון, לקס) נגד פרנק וכל השאר היו נגד ברנדון. ברנדון עף ואמר שהוא מצטער שהוא גרם לרגשות אשם אצל ליטל קים על כך שהיא מעיפה אותו, אבל בסך הכל הוא אמר שהוא ניצח כי הוא התעלה על עצמו. דרך אגב, קלי חזרה בתור חברת מושבעים ותקעה בהם פרצוף כועס (כמובן בברנדון וחברי בוראן) לפי דעתי זה היה פרצוף כועס) ופיניטו זה היה הסוף של הפרק.

למעלה