מה היה הדבר הכי מוזר שסרגתן?

טובה ב

New member
כובע קש לים מרצועות רפיה

טבעית, ו- מתלה רשת לצעצועים לחדר ילדים

iris3111

New member
קר לא יודעת זה בחוט דק ויש עליו

פירות. רק לידיעה כללית היו לי הרבה הזמנות לזה
ואז הוספתי להשלמת הסת גם וילון אותו הדבר ורנר לשיש, וכיסוי לסודה סטרים. כן היו דברים מוזרים אבל זה היה לפני די הרבה זמן.

תיק משקיות ניילון של הסופר

בעיקר כשרואים את "יוחננוף" הכתוב באדום על הצהוב. תירגעו... לא רואים כתוב... רק כתמתמים אדמדמים.

tookmy

New member
גם אני סרגתי תיקים משקיות ניילון

אבל לקחתי רק שקיות של שוק בלי כיתוב... זה היה לפני כארבע שנים ואז לא היה הגל הזה של הסריגה שיש עכשיו.

להיפך, אני אוהבת את הכיתוב

ומגיעה לסופרים ומראה להם שהנה.... זה יוחננוף, והנה.... זה היפר מקומי... דווקא חמוד הרעיון. השבוע גנבו לי ת'סלולרי שלי. ביחד עם התיק. אז... קיבלתי (אחרי השתתפות עצמית ענקית ) סלולרי חדש, ללא תיק. החלטתי לסרוג לו כיסוי מהשקיות. וגם החלטתי, שאכין בכמה צבעים, דווקא נחמד שהסלולרי יהיה עטוף כל פעם בצבעים המתאימים לבגדים. הרי נרתיק אחד.

גלשי

New member
תיק משקיות! כמעט אישפזו אותי החברים

הקרובים! כשחזרתי לחוטי הצמר........נרשמה פליאה בשטח! חשבו שאין חזרה מההפרעה שהתגלתה....

זהו בגללך !!! בגללך !!!!

קיבלתי את המחלה הזו... נדבקתי ממך !! תודה גלשי, לא זכרתי מי הייתה בקומונה, שסיפרה על התיק הזה. בעקבות הסיפור סרגתי בעצמי. ואני כל הזמן אומרת, מישהי באינטרנט אמרה... ולא זכרתי מי, ואין קומונה... וטוב שהזכרת לי !!

tookmy

New member
סריגה משקיות ניילון

לוקחים הרבה!!!! שקיות ניילון בצבעים שונים. לוקחים שקית, גוזרים לה את הידיות. מתחילים לגזור אותה בספירלה ברוחב של ס"מ-שניים (אפשר יותר או פחות) עד שנגמרת השקית. ככה חותכים הרבה שקיות. לגבי הדוגמה, אני מכירה כמה דוגמאות שעשו חברים שלי ובעצם אפשר לסרוג מזה גם ארנקים וכו', אבל הדוגמה הכי קלה לתיק קטן היא כזו:לוקחים מסרגה אחת, סורגים שורה , נניח עשר עיניים. מתחילים לסרוג מסביבן בעיגולים. כשנגמרת שקית אחת עוברים לבאה בתור. יהיה לך תיק ככה, תאמיני לי. יש לי אחד בבית, אבל את היותר מוצלח קיבלה חברה במתנה.

למעלה