מה היה הדבר שהכי משך אותכם אצל

kisses

New member
מה היה הדבר שהכי משך אותכם אצל

הבעל שכראיתם אותו בפעם הראשונה. כשעוד לא ידעתם את עתידכם?

אתי@

New member
החולצה הסגולה ../images/Emo6.gif

סתתתתתתתתם חוש ההומור שלו

limor 2

New member
שלא יולנו להפסיק לדבר..וזה היה דבר

נדיר בגיל 15..

שירי71

New member
היושר הפנימי הענווה וגם מין מבט כזה

מין משהו בעיניים שהראה שיש שם משהו מעבר. וגם, כשהיינו בדרך לשבת בבית קפה ההוא שאלתי אותו (בתור חיפאי) שאלה דבילית למדי שמי שמכיר אותי בטוח יזהה: "נו אז איך חיפה". הכרתי כל מיני אנשים חיפאיים ויצאתי עם כמה שהיו מחיפה. ותמיד אנשים מה זה מדקלמים תשובה של "חיפה ? עיר מקסימה" הוא היה הראשון מכל מכיריי הגברים שנתן תשובה יותר מורכבת. ואמיתית. תשובה של החוויה שלו את העיר. אז... ישר הוצאתי טבעת. סתאאאאאאאאאם. אבל אהבתי.

Ronnie*

New member
קשה להגיד...

אולי הביטחון העצמי ואומץ הלב שלו, כי עוד לפני שראיתי אותו, כשקבענו שהוא יאסוף אותי מסבא וסבתא שלי, אמרתי לו שיחכה לי למטה, והוא אמר "לא, אני אעלה". אמרתי לו: "אתה בטוח? הם פולנים". אבל הוא לא חשש...
זו סתם דוגמה, אבל זה משהו מייצג... ככל שאני ביישנית וחוששת, הוא לא, וזו הקלה גדולה. חוץ מזה, היה משהו נורא קסום ברגע שבו פתחתי את הדלת וראיתי אותו לראשונה... זה היה באמת רגע קסום.

גומת החן המשגעת שלו.. ../images/Emo99.gif

ישר שראיתי אותה נדלקתי, תמיד הייתה לי חולשה לגומות חן והקטע הוא שכתבתי עליה ועליו בפורום בליינד דייט והוא מצא אותי שם וגילה את החולשות שלי ואת דעתי עליו...

תוכי

New member
הטוסיק ../images/Emo6.gif

סתם .........
האמת שהוא בחור מקסים ולא סתם כתב לי שיר והקליט על קסטה כתב לי המון דברים מדהימים שחלקם תלויים על הקיר - משהו שחרוט על עץ פרי עבודתו או מנורה יפה שעליה מודבק משהו והכל פרי יצירתו ועטו כשהכרתי אותו הייתי פגועה מאוד מהקשר הקודם כך שהיה לי קשה להתחבר איתו אבל הוא ידע איך לרכוש את אמוני

fila

New member
האמת........../images/Emo6.gif

בהתחלה ממש כלום! לא שמתי לב אליו כי הייתי מאוהבת בטירוף
בחבר הכי טוב שלו אבל אח"כ הוא התחיל לחזר אחריי במרץ ואהבתי את הדרך הרומנטית שלו לעשות זאת ואח"כ עוד לפני שהחלטתי מה אני אוהבת בו יותר מכל נשבתי בקסם החיבוקים שלו
אני מודה שהרגשתי באותו רגע ש"הגעתי לחוף מבטחים"
מצטערת אם נשמעתי קיצ´ית מידי

danaziv

New member
הכי הכי

ההומור שלו,הוא פשוט הצחיק אותי עד דמעות ובאותה מידה הטוב שבו,הוא הראה לימההתחלה שהוא מוכן לקטוף בשבילי את ה-

rinutza

New member
העיניים - העיניים הכי חמות ושובבות

שראיתי אי פעם. ואח"כ כמובן הבטחון העצמי, האינטליגנציה, חוש ההומור, וכמובן - הטוסיק השווה

fila

New member
................/images/Emo9.gif

גם לשלי יש אחד שווה ביותר

אביבית1

New member
האכפתיות שלו

את אביחי הכרתי בצ´ט של וואלה, ובאותו יום בערב הוא אסף אותי מחברה שלי ואז נסענו אליי הביתה (גרתי לבד בשכירות), ואז אמרתי לו שאני צריכה להתקלח ולהוציא את הכלב, אז הוא אמר אני אוציא את הכלב ואת תתקלחי, מאז אני והכלב התאהבנו בו נואשות.

אופה3

New member
ואני בדיוק כמו רינה אותו הדבר

מה גם שהעיינים, הם אלו שמשכו אותי, אבל ידעתי מהרגע הראשון שהוא היחיד מן תחושת בטן כזאת

omha

New member
זו דרך מצויינת להצטרף לפורום הזה...

הי, התחתנתי ב- 5/6 והנה אני עוברת אליכם... בפעם הראשונה שאני והבח"ל שלי נפגשנו, זה היה אצל חבר משותף והיינו לבד בסלון ומייד הסתכלתי על שיערו הכסוף ואמרתי לו: "יש לך שיער שיבה" והוא, שהיה מאוד רגיש וחסר ביטחון בגלל עובדה זו עשה פרצוף של כלבלב עצוב ואמר "אהה". (הוא היה כזה חמוד באותו הרגע) אז אמרתי: "זה מאוד סקסי לדעתי"
... וזהו, כמו שאני יודעת היום, באותו הרגע הוא שמע בראשו צילצול שאומר משהו כמו: "וואלה, שים לב אליה".... חמש שנים אחר כך התחתנו.

kisses

New member
ברוכה הבאה OMHA ../images/Emo140.gif

והמון מזל טוב לרגל נישואייך.

למעלה