לי היה שניים שאני זוכר...
אחד היה לקחת את טלפורד מהליגה של החובבנים, ולהגיע איתה לפרמייר ליג. בפרמייר לא לקחתי אליפות אך הגעתי למרכז טבלה. ההישג האמיתי היה דוקא בקטע הכלכלי. זו קבוצה שהיה לה תקציב של 20 אלף דולר או משהו כזה, ואחרי שנה כבר מכרתי את השחקן הכי טוב שלהם, חלוץ, ב10 מליון דולר ושנה אחר כך עוד שחקן ב5 מליון. ומדובר פה בקבוצה מהחובבנים! הכסף הזה זה בעצם היה המנוף הכי טוב לקנות שחקנים טובים ולהתקדם תוך חמש שנים בערך לפריימר ליג. ההישג השני שאני זוכר, ואני חושב שהוא עוד יותר משמעותי אפילו, זה שלקחתי קבוצה קטנה מאד, מהדיויזיה השלישית באנגליה, ועליתי איתה תוך שלוש שנים לפריימר ליג. פעמיים מקום ראשון, ובפעם השלישית מהמקום השני. אגב, קטע מאד מעניין זה שאיתי תמיד עלתה יחד עוד קבוצה, פעמיים מהמקום השני הם עלו, ובפעם השלישית הם היו הראשונים (כתבתי על זה פעם פה). אני לא זוכר מה היה השם שלהם...אבל אני זוכר שבעיירה הזו מישהו רץ על מצע מגוחך של לאכול בננות או משהו כזה לראשות עיר וגם זכה...בארנבורו או משהו כזה השם שלהם. הצלחתי לקחת איתם פעמיים אליפות אנגליה ופעם מקום שני, והגעתי איתם עד חצי גמר האלופות פעמיים. אני לא זוכר שלקחתי איתם את האליפות למרות שאחרי שעזבתי אותם, הם זכו בגביע. אני מדבר אגב על ה- CM3 שידוע גם כמנג´ר 98-99. גרסה מלאה למי שתוהה...CM3 304. (זה בעצם אפדייט ל-CM3 302).