מה היה היום? כל מי שיכול לתאר לי דחוף!!!
S ShiRi GiRl New member 26/9/03 #2 ../images/Emo26.gifלשרשר עמר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif למדת את המילה הזאת או שאתה רוצה שאני אחזיר אותך ליסודי ללמוד לקרוא.. ואתה- אמור כבר לדעת לקרוא! סתם סתם.. תכתבו לו לי אין כוחח..
../images/Emo26.gifלשרשר עמר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif למדת את המילה הזאת או שאתה רוצה שאני אחזיר אותך ליסודי ללמוד לקרוא.. ואתה- אמור כבר לדעת לקרוא! סתם סתם.. תכתבו לו לי אין כוחח..
ל לירונר New member 26/9/03 #3 למען האמת אין לו לאן לשרשר... שרשור על הפרק היומי של היום (תקראו את זה שוב ותצחקו יותר ) לא נפתח ממקודם... אבל על איזכור השרשורים
למען האמת אין לו לאן לשרשר... שרשור על הפרק היומי של היום (תקראו את זה שוב ותצחקו יותר ) לא נפתח ממקודם... אבל על איזכור השרשורים
S s h m i e n a l e New member 26/9/03 #4 כנס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif קובי וריקי הזדווגו ושברו עגיל...... ... שבט משחק החיים אימפרייה תנו לי מ'...חח הס ... שקד בליבי טיחיייייייייייייייייייייייי לנצח....
כנס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif קובי וריקי הזדווגו ושברו עגיל...... ... שבט משחק החיים אימפרייה תנו לי מ'...חח הס ... שקד בליבי טיחיייייייייייייייייייייייי לנצח....