מה היה היום?

נועוש 17

New member
מה שהיה היום בקטנקטנות?

לכלוך ז´גו וגם לוסיה עשו מלכודת לאדון ג´יז´זו בם לכדו אותו בתוך הבית העץ, ובסוף הם הוציאו אותו מהבית,ומרטירו אמרה לו עוד פעם לא מצאתה את הילדים. והוא אמר לה שהם ברחו ממנו, והיא אמרה לו שאולי היא התפטר אותו והוא אמר לה לא בבקשה לא תתני עוד הזדמנות ובסוף היא הסכימה. לכלוך השביע את לוסיה שהיא תתצטרף לצבא האקומדו, והיא נשבעה לו. הוא אמר לה שעכשיו הם חוגגים, וגם היא אמרה עכשיו אני אתן נשיקה למפקד ואז ז´גו בא וכלוך אמר לו שהוא מעניש אותו כי הוא הפריע לחוגג עם לוסיה, ולכלוך אמר ללוסיה שהיא תכין לו אוכל היא אמרה בסדר. לנאצו´ לנדיה ולקטה יש צב\ה אז צריכים לבחור לו\ה שם הם הלכו לסבריו ושאלו אתו והוא אמר להם כל מיני שמות ואחר כך הוא הביא להם ספר הם שמות ומה הפרושים שלהם. את יכולה לקרוא בתקצירים

*Jennifer*

New member
המשך

אדלה (אמא של דלפינה) התעצבנה על דלפינה שהיא כל הזמן בדיכאון בגלל זבוב וזה.. אז היא כזה "ניערה" אותה והיתה לדלפינה התמוטטות עצבים. הזמינו רופא ובלה בלה בלה הרופא אמר שדלפינה צריכה לעשות משהו לגבי זבוב בשביל ש... שהיא לא תתמוטט שוב. אז, אדלה הלכה למעון וסיפרה את זה לזבוב ולברבריטה והם אמרו שהם יעזרו. בלן הביאה את נאצ´ו וסול לבית-סהר בשביל שהם יראו את האבות שלהם. אהההה, חשוב לציין. יש נשף. שֶׁהָ.. נו.. הזה של המסעדה מארגן (יו, שכחתי איך קוראים לו) אז כזה פתאום רואים שני שודדים שאומרים משהו כזה: "כולם יהיו בנשף. זה יהיה ערב טוב לשדוד בו"... זה הכל. החשוב. נראה לי..

אוקי ככה-

כנראה שהם דילגו על פרק- כי ישר אחרי השיר פתיחה ראו את לכלוך וז´גו עומדים עם לוסיה בחצר של המעון ליד הבית על העץ, וגיז´ה חילץ את ז´יז´ו מהבית על העץ שכנראה לכלוך לוסיה וז´גו נעלו את ז´יז´ו בפנים! הבנת משהו? גם אני לא! בכל מקרה, גיז´ה ומיקה עדין בריב, אבל גיז´ה ניסה להתנצל בהמשך ומיקה לא סלחה לו! אממ גם נאצ´ו וסול הלכו לבקר את אלחו ואת חררדו בכלא, ויש איזה שני אנשים שמאימים על אלחו בכלא. האיש הזה שמישהי אמרה את שמו פה בפורום התחיל עם פטו, והזמין אותה לצאת איתו לנשף (????) שעומד להיות ב"רחוב החלומות". דלפינה מתמוטת, יש לה התמוטתות עצבים (או איך שלא כותבים את זה), ואז אמא שלה באה למעון ומבקשת מברבי מול זבוב, שברבי תנסה להחזיר את זבוב להיות חבר של דלפי שוב. זבוב כמובן מתעצבן עליה ואומר לה: "מה את רצית שלא נהיה ביחד, ואז קיבלת את מה שרצית! ועכשיו את רוצה שנחזור להיות ביחד?" והפרק נגמר כשזבוב אומר לאמא של דלפי את זה. לסבריו היה שוב "טרום התקף לב" ממש קטן ואממ זהו נראה לי! אה כן, ז´יז´ו עדין מנסה לתפוס את "הקומנדו המורד" (ככה קוראים להם?) אבל לא מצליח! וכמובן שלוסיה מצטרפת אליהם! TaLi
מקווה שעזרתי

Rotem Lisa

New member
אוווף...

אני ראיתי מ- 14:30.. איזה עיצבון!!!! לפחות מחר אני חוזרת ב-13:00 (תודה לאל..). מסכנה חברה שלי, כשאנחנו חוזרים ב-14:00 (אנחנו ביחד, שלושה מושבים), היא חוזרת לקראת הסוף, ב-14:40, משו כזה.. מזל שאני לא גרה במושב שלה.. בעע-ביי. Rotem - cHiQuItItA

למעלה