1 , אבל זה היה של העבודה
2 ש"ח כל פעימת מונההראשון שלנו היה מנגו. כזה שמחייג רק למספר הביתי שלנו, ובנוסף היה צריך לשלם על כל שיחה שהוא קיבל. קנינו מכיוון שהאיש שלי היה נוהג לרכב על אופניו לפחות פעמים בשבוע לעבודה, מרחק 30-40 ק"מ (תלוי במסלול שבחר) לכל כיוון. אני דאגנית איומה לכן היינו צריכים שיהיה לו אמצעי קשר למקרה תקלה.
הטלפון הראשון האמיתי שגם מחייג ואפילו מקבל SMS (אך אי אפשר היה להוציא ממנו הודעות כתובות) היה מוטורולה בתצורת צדפה, כמו 5.
ובנוסף טעינה שלו הספיקה ל 2-3 שעות פעילות. היינו מסכמים על שעות מדויקות בהן המכשיר יופעל לכמה דקות לפני שנכבה אותו.2 ש"ח כל פעימת מונה
נוקיההראשון שלנו היה מנגו. כזה שמחייג רק למספר הביתי שלנו, ובנוסף היה צריך לשלם על כל שיחה שהוא קיבל. קנינו מכיוון שהאיש שלי היה נוהג לרכב על אופניו לפחות פעמים בשבוע לעבודה, מרחק 30-40 ק"מ (תלוי במסלול שבחר) לכל כיוון. אני דאגנית איומה לכן היינו צריכים שיהיה לו אמצעי קשר למקרה תקלה.
הטלפון הראשון האמיתי שגם מחייג ואפילו מקבל SMS (אך אי אפשר היה להוציא ממנו הודעות כתובות) היה מוטורולה בתצורת צדפה, כמו 5.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.