מה היה הפרק היום?

מה היה הפרק היום?

לא יכולתי לראות היום ופיספסתי אם מישהו מוכן לפרט על הפרק אני ישמח תודה מראש

נינה עשה רימינג לתומאס

רק בגלל שהוא שומר על הגיינה
מריסה סייעה לדיאן בשירותים (כאבה לה מאוד הבטן והיתה שם הרבה זמן אז חיפשה ז'ורנל עסיסי בשבילה שינעים את זמנה) האמת שאני לא יכול לספר לך מה בדיוק הלך כי 3/4 תוכנית הפריעו לי בטלפונים (
) ממה שראיתי ג'ון לא הסכים לבחור עדיין (דגש) בבראד למועצה כי אז לא יהיה רוב משפחתי לאבוטים, וככה זה פתח בעתיד להשתלטות על החברה או משהו שלא נדע... (רק מה שאני לא מבין, אשלי-ג'ון-ג'ק -האבוטים ניקי-בראד מצד שני... אבל ג'יל גם אבוט.... למרות שלא אבוט מגזע טהור, אבל עדיין... מעניין אם לא היה לה משהו חריף לומר בעניין...) הקיצר בסוף הביאו את בילי להנהלה ביחד עם בראד שכך יישמר האיזון. דרוסילה חתמה על החוזה בדמעות, למרות שכנראה רצתה להישאר עם מלקולם אבל חיכתה לתגובה שלו.

anatotel

New member
פעם ראשונה

מזה הרבה זמן שיצא לי לראות פרק באמצע שבוע! אז ככה: מכניסים את בראד ובילי למועצת המנהלים. בילי נותן יפוי כוח של הקול שלו לג'ון בשביל לעצבן את ג'יל. ניקי מעוצבנת על בראד בגלל שמצאה את אשלי בדירה שלו בבוקר. בילי מתוסכל ממאק, מאק מדברת עם קת'רין- כרגיל, בריטני מנסה להבין אם מאק ראתה שהם כאילו שכבו, ג'י טי חג סביב בריטני עד שהיא רואה את מאק והולכת לדבר איתה. דרו אומרת למלקום שהיא חתמה והיא נוסעת לפריז, במקביל ליב אומרת לניל שלא נראה לה שהיא תטוס בקרוב. מלקום נפרד בדרו "בצורה בוגרת" ואחרי שהוא הולך לעבודה היא חותמת באמת. כריס אומרת למייקל שאמרה לו יותר מדי אבל ממשיכה לקשקש איתו. אח"כ חוזרת הביתה ופול אומר לה שקבע להם תור למרפאת הפוריות להיום כי איזה פלא היה ביטול (תמיד יש ביטולים במרפאה הזאת!) והיא אומרת לו לבטל את התור (עוד ביטול). וזהו. נראה לי.

Dawn12

New member
אין לי כותרת ../images/Emo13.gif

התכוונתי לברבר כאן די הרבה על ההחלטה המגוחכת לצרף את בילי למועצת המנהלים של ז'בו, אבל זה היה לפני שראיתי מה בילי עושה עם המושב שלו עוד לפני שהוא ניתן לו. גאוניות לשמה. ואני יכול גם להגיד שבאמת לא ראיתי את זה מגיע. מעכשיו, בכל פעם שג'יל תעצבן אותו (כלומר, מדי שבוע) הוא יוכל להצביע נגדה רק כדי לעלות לה את הסעיף, לא משנה על מה תהיה ההצבעה. כל כך פשוט שזה באמת גאוני.
אלו פרקים כאלה שגורמים לי להשתכנע עוד יותר שיש סיבה לכך שג'ק תמיד מפסיד לויקטור, והיא לא נובעת מהאופי שלו או מצורך עלילתי כלשהו, אם אתם מבינים לאן אני חותר... בתקופה האחרונה (וזה תמיד היה ככה, פשוט עכשיו זה בולט יותר) ג'ק שב ומוכיח שהוא הבן אדם היחיד שחושב בהיגיון בז'בו, בין אם מדובר בענייני פיליס למיניהם ובין אם מדובר בבראדסקי. אמנם הסיבה העיקרית לכך שהוא התנגד לצירוף של בראד היתה השנאה האישית שלו כלפיו, אבל היו לו גם סיבות ממשיות והגיוניות. מה כל כך בוער לאשלי לקיים את ההבטחה שלהם לבראד דווקא עכשיו, אחרי שבילתה לילה אצלו בבית? זה נראה כאילו ז'בו לא מסוגלת לתפקד בלי דרמות מסביב, ואם ויקטור הכריז הפסקת אש אז מוכרחים להתסיס את העניינים מבפנים. בשבילנו זה נהדר כי זה הרבה יותר מעניין לצפייה, אבל אם מנסים לדמיין את החברה הזאת בעולם האמיתי מקבלים תמונה מגוחכת. מגוחכת כמעט כמו ההחלטה לצרף את בילי למועצת המנהלים (שגם לה ג'ק התנגד והיה לבדו במערכה, אלא אם כן מחשיבים את ניקי שדי נהנית לחמם את הכיסא שלה). ג'ק מוצג כאיש עסקים ממולח ומבריק, שיודע לשחק מלוכלך כשצריך אבל יודע טוב מאוד מתי צריך להיות שקול, זהיר והגיוני. יש לו חוש עסקי מצויין, הוא יודע לזהות הצלחות וכן - הוא גם אוהב להמר, ולא מעט. לפעמים זה מצליח לו (פיליס, GBJ) ולפעמים לא (הצטברות החובות שכמעט חיסלה את הבאסטה) אבל זאת הדרך היחידה להצליח. עם כל הכבוד לויקטור (ואין כבוד) -אותי אף אחד לא יצליח לשכנע שבן אדם כמו ג'ק תמיד יהיה צעד אחד אחרי השפם. אז... שלא יעבדו עליכם

מיכי2

New member
אני לא מבינה משהו בקשר לג'ון..

אמנם ת'כמה דקות האחרונות פיספסתי כי הגוזל דרש צומי, אבל... לא מבינה ג'ון אמר שהוא לא רוצה שיהיו יותר מדי אנשים מחוץ למשפחה בחבר המנהלים, נכון? אבל הוא לא שכח שבראד הוא האבא של הנכדה שלו? מה הולך כאן בדיוק?

taish

New member
אני מתמוגגת מאושר

בעקבות הפרגונים והמחמאות שהרעפת על ג'ק! ככה צריך להיות! מחנה ג'ק הולך ומתרחב בפורם הזה, וזו בשורה נהדרת. רק דבר אחד לא הבנתי מדבריך: אמרת שההתנגדות של ג'ק לצרף את בראד נבעה בעיקר משיקולים אישיים אבל לא רק. עם כל הכבוד לג'ק (ויש ה-מ-ו-ן כבוד, בניגוד לשפם...), אני לא מצליחה לחשוב על שיקולים שאינם אישיים אשר הנחו אותו להתנגד לכך. יכול מאוד להיות שלא עקבתי יותר מדי באדיקות אחרי העלילה הזו, ולכן לא התעמקתי בכל המניעים האפשריים של ג'ק - אבל לפחות על פניו, נראה לי שהמניעים הם אישיים לחלוטין (שנאתו לבראד). אבל אתה מוזמן לפקוח את עיניי...

Dawn12

New member
אני שמח שאת מתמוגגת

אבל לא הבנתי דבר אחד - באיזה מחנה חשבת שאני נמצא? מחנה פיליס? אין מחנה כזה. יש כת.
אני כנראה מתרשל בהודעות האנטי-ויקטור לאחרונה או משהו...

b o t t e n

New member
גם לי אין כותרת../images/Emo4.gif

ראיתי, פרק אחרי כמה טובים שהפסדתי, או שראיתי באופן חלקי.... מה שהפסדתי זה מתי כל הסיפור של התינוק של נינה התגלה לתומס, זה היה כאילו רק סיפור, מתי הוא גילה שזה אוטוביוגרפי
וגם, איך נוצרה הסיטואצייה שבילי במועצה
אבל הכי שווה- פיליס וג'ק
תנחומיי שחר "פדרבוש"
יש כבוד

למעלה