אין לי כותרת ../images/Emo13.gif
התכוונתי לברבר כאן די הרבה על ההחלטה המגוחכת לצרף את בילי למועצת המנהלים של ז'בו, אבל זה היה לפני שראיתי מה בילי עושה עם המושב שלו עוד לפני שהוא ניתן לו. גאוניות לשמה. ואני יכול גם להגיד שבאמת לא ראיתי את זה מגיע. מעכשיו, בכל פעם שג'יל תעצבן אותו (כלומר, מדי שבוע) הוא יוכל להצביע נגדה רק כדי לעלות לה את הסעיף, לא משנה על מה תהיה ההצבעה. כל כך פשוט שזה באמת גאוני.
אלו פרקים כאלה שגורמים לי להשתכנע עוד יותר שיש סיבה לכך שג'ק תמיד מפסיד לויקטור, והיא לא נובעת מהאופי שלו או מצורך עלילתי כלשהו, אם אתם מבינים לאן אני חותר... בתקופה האחרונה (וזה תמיד היה ככה, פשוט עכשיו זה בולט יותר) ג'ק שב ומוכיח שהוא הבן אדם היחיד שחושב בהיגיון בז'בו, בין אם מדובר בענייני פיליס למיניהם ובין אם מדובר בבראדסקי. אמנם הסיבה העיקרית לכך שהוא התנגד לצירוף של בראד היתה השנאה האישית שלו כלפיו, אבל היו לו גם סיבות ממשיות והגיוניות. מה כל כך בוער לאשלי לקיים את ההבטחה שלהם לבראד דווקא עכשיו, אחרי שבילתה לילה אצלו בבית? זה נראה כאילו ז'בו לא מסוגלת לתפקד בלי דרמות מסביב, ואם ויקטור הכריז הפסקת אש אז מוכרחים להתסיס את העניינים מבפנים. בשבילנו זה נהדר כי זה הרבה יותר מעניין לצפייה, אבל אם מנסים לדמיין את החברה הזאת בעולם האמיתי מקבלים תמונה מגוחכת. מגוחכת כמעט כמו ההחלטה לצרף את בילי למועצת המנהלים (שגם לה ג'ק התנגד והיה לבדו במערכה, אלא אם כן מחשיבים את ניקי שדי נהנית לחמם את הכיסא שלה). ג'ק מוצג כאיש עסקים ממולח ומבריק, שיודע לשחק מלוכלך כשצריך אבל יודע טוב מאוד מתי צריך להיות שקול, זהיר והגיוני. יש לו חוש עסקי מצויין, הוא יודע לזהות הצלחות וכן - הוא גם אוהב להמר, ולא מעט. לפעמים זה מצליח לו (פיליס, GBJ) ולפעמים לא (הצטברות החובות שכמעט חיסלה את הבאסטה) אבל זאת הדרך היחידה להצליח. עם כל הכבוד לויקטור (ואין כבוד) -אותי אף אחד לא יצליח לשכנע שבן אדם כמו ג'ק תמיד יהיה צעד אחד אחרי השפם. אז... שלא יעבדו עליכם