מה היה הרגע שבו הבנתם שהזוגיות שלכם נגמרה?

bittersweetend

New member
מה היה הרגע שבו הבנתם שהזוגיות שלכם נגמרה?

היי לכולם,
אני בטוחה שרובכם עברתם מערכת יחסים רצינית לפחות אחת, בה הבן אדם היה כל העולם שלכם, וזה פשט נקטע בבת אחת.
איך הבנתם שהזוגיות שלכם עם אותו בן אדם נגמרה? מה עשיתם בשביל להסתכל קדימה ולהבין שהחיים שלכם יהיו מעתה בלי הבן אדם הזה בחייכם?

אשמח לתשובות שלכם :)

mamitamia

New member
חוסר רצינות

ברגע שרואים ומרגישים חוסר רצינות ולאחר תקופה ממושכת ישנה מריחת זמן, ולא מתקדמים לכיוון החתונה, צריך לחתוך.

Felis Leo

New member
אחרי שהיא התיישבה על המיטה והתחילה לבכות

וסיפרה לי שהיא רוצה לסיים את זה, לקח לזה כמות לא מבוטלת של זמן לשקוע.
התעמקתי בלימודים וחברים, ניסיתי כמה שפחות לחשוב עליה.
למרות שעדיין לא עובר יום בלי שהיא עולה לי בראש, אני פשוט מנסה לא להתעמק במחשבות האלו יותר מדי.
בהתחלה ניסיתי להאחז בדברים שקיבלתי מהקשר הזה ואיך התפתחתי והתבגרתי איתו, לצערי אלו זכרונות עמומים כיום אבל זה עוזר לדעת שאנחנו טובים יותר עכשיו, מנוסים יותר ושבקשר הבא נוכל להשקיע אפילו יותר.
התמונה בהתחלה הייתה נוראית, איך אני אמור לקום בבוקר אם אין לי אותה שתחייך אליי ותאיר לי את היום? איך אני אמור להמשיך לחיות אם אין לי סיבה בכלל לצאת מהבית ומישהי להשקיע בה את אהבתי..?
אבל לאט לאט, עם עזרה מהמשפחה והחברים אשר אירחו לי חברה ונתנו לי לפרוק את התהיות והסיפורים, הלימודים אשר נתנו לי מפלט עם חומר לחשוב עליו ולהתעמק בו, ושוב, הדברים שהשגתי מהקשר.
כל מה שהיא לימדה אותי על עצמי ועל היכולות שלי בתור בן זוג וכו', ידעתי שאני מסוגל לאהוב ולהיות בקשר אוהב ומושקע. אני עדיין יודע את זה. אם הגענו לזה פעם אחת, למה שלא נצליח שוב? הדבר היחיד שעוצר בעדינו זה הזמן, ואנו עצמנו.
עבר זמן מה מאז שקראתי את המכתב שרשמת כאן אבל אני עדיין זוכר כמה מדהימה ומרגשת הכתיבה שלך,
אם חווית את כל הרגשות האלו והגעת לקשר מדהים כמו שתיארת שם אז את יכולה לעשות זאת שוב, ואולי הקשר הבא יהיה הקשר שימשך לאינסוף.
בהצלחה. :)

אף אחד

לא היה "כל עולמי". אני לא חושבת שזה משהו חיובי.
&nbsp
היה לי פעם חבר 3 שנים שכל חודש בערך היה נכנס למשבר האם להשאר או לחתוך. האם אנחנו צריכים להיות יחד.
אחרי 3 שנים הוא קבע ללכת לאיזו מתקשרת והיו מספר ימים שהיינו ב"אוויר" עד הפגישה איתה.
אחרי יומיים קמתי בבקר ותפסתי את עצמי בידיים "אני פאקינג מחכה שאיזו מתקשרת תגיד לו אם להיות איתי או לא?? למה אני רוצה להיות עם מישהו שלא מצליח להחליט שהוא רוצה להיות איתי?? "
ואז התקשרתי להגיד לו שגמרנו.

Skar FaSe

New member
בלי קשר ל ~ ״מתקשרת״

איך אפשר להיות עם בחור ש כל- כך לא בטוח
ובכלום מ מה שקורה מסביב בחיים שלו?

איך אפשר להתחיל קשר עם כזה בחור
בכלל?
וחוץ מזה זה מראה על חולשה טוטאלית
על חנוניות , וחוסר גבריות, ויש מצב שיש לזה השלכות לקטעים אחרים בחיים אצלו.
- קורה לפעמים שבאה תקופה של ״סימני שאלה(?) ״בא לי?״ ~ ״לא בא לי@״ מספרים לחברים, ,
אבל אשכרה לשאול צד שלישי שיקבע לו אם הוא אוהב או לא?זאת האהבה שלו, ולא של המתקשרת... נשמע כמו בן -אדם חסר אישיות ובכלל בלי אופי , בזמן שהוא אמור להיות הגבר - הפעם הסכמתי איתך

ספיקינג אבאוט חוסר החלטיות..

בוא אני אסביר לך את הדינאמיקה:
בתחילת הקשר היה מקום לחוסר החלטיות משני הצדדים- סהכ תחילת ההכרות ואף אחד לא סגור על עצמו.
ואחכ נוצרה דינאמיקה שאני מכירה מהיחסים שלי עם אמא שלי- אני מתאמצת להיות שווה מספיק כדי לזכות באישורים שלו ובאהבה שלו. מקווה שיום אחד הוא יתן לי את התואר הנכסף "האדם שאני רוצה להיות איתו". זה תמיד מרגיש עוד רגע קורה, ואז זה לא..
בתוך השלוש שנים היה גם הרבה טוב-
חיים משותפים, טיולים מגניבים, חברים, חופשות, צחוקים והרבה הרבה אהבה.
&nbsp
הוא אדם מדהים, למדתי ממנו המון ואני שמחה שאני לא איתו

זה לרוב לא נקטע בבת אחת

יש הרבה סימנים מוקדמים, ניסיון למשוך את זה בכל זאת ואז ההחלטה של - זהו, זה נגמר.
&nbsp
מה עשיתי? בכיתי הרבה (גם כאשר אני הייתי היוזמת וגם כאשר הבחור היה היוזם) ואז קראתי הרבה ספרים על פרידות וזה עזר לי, נתן לי פרספקטיבה חדשה ויש הרבה חוכמה בספרים עם עצות מה לעשות וכו'...
בסופו של היום ידעתי שזה הדבר הנכון ושזה הולך לכאוב אבל הכאב יעבור והידיעה שאם זה היה כל כך טוב ומושלם ו"זה" אז לא היינו נפרדים.

Loneliness88

New member
אצלי זה היה קשה

הפרידה הייתה מאוד פתאומית, לאחר כחודש גיליתי שהייתה לו מישהי אחרת שנכנסה להיריון ובגלל זה הוא נפרד ממני.
הלכתי לפסיכולוגית, החלפתי מקום עבודה למשהו שעניין אותי יותר ובעיקר התמקדתי בלימודים שהיו מאוד אינטנסיביים.
זו הייתה תקופה קשה, הרבה דמעות ומשברים אבל לאט לאט, עם הזמן, הרגשות התקהו עד שכבר כמעט לא חושבת על זה

תמרה 448

New member
לא היה רגע

היו הרבה מאוד רגעים. זה היה מאוד הדרגתי וממושך, כשבמהלך התהליך הזה ניסיתי הרבה מאוד שיטות על מנת לתקן דברים ולנסות שזה כן יסתדר. בסופו של דבר, בסופ"ש האחרון שלנו ביחד, הרגשתי דכאון וגוש חונק בגרון ושהפרטנר שלי למעשה מתעלם לחלוטין ממה שגורם לי סבל. למחרת הלכתי לבקר חברה נשואה שלא ראיתי הרבה זמן והביקור הזה באיזשהו מקום נתן לי את הדחיפה האחרונה. גם כי שוחחתי איתה על הדברים וגם כי ראיתי דגם "נורמלי" של זוגיות, מה שאצלנו לא היה. חזרתי הביתה מאוחר, הוא כבר ישן, חיבקתי ונישקתי אותו והחלטתי שלמחרת אני אורזת ועוברת.

Shamy

New member
אני הבנתי שהזוגיות שךי נגמרה

הקודמת לפחות , כשהבור התחיל להביא לבית הוריו במקביל אליי בחורה לישון וגם הלך לישון אצלה וקיבלתי הערות מבטים ויחס נוראי מההורים.רק אז נפל האסימון..

המממ אחרי ריב גדול

הוא אמר שהוא צריך לחשוב על הדברים....
כבר די היה ברור לי שזה נגמר... ברחתי לכיוון הליכות ארוכות בימים העוקבים (לא מאהבת ספורט אלא מהרצון לסתור דיכאון בכל דרך אפשרית).
אבל אין מה להגיד - הכל לטובה! כיום בזוגיות אחרת ומאושרת :)

למעלה