מה היה הרושם הראשוני שלכם מהסדרה?

מה היה הרושם הראשוני שלכם מהסדרה?

בתכלס לא נעים לי להודות אבל הרושם הראשוני שלי היה רע. כשהפרק הראשון בעונה הראשונה יצא ראיתי בקצב של ארהב, ראיתי את הפרק חשבתי שהסאונדטרק יפה אבל מעבר לזה, כלום. חשבתי שזה סתם דרמת נעורים קיטשית. נתתי הזדמנות לפרק השני ולא הסתדר לי בראש , אז עזבתי.. במשך הזמן התחלתי להצטער על זה שעזבתי את הסדרה, אבל דיי שכחתי ממנה כי היו לי סדרות אחרות . שראיתי את הפרומואים בהוט ליומני הערפד החלטתי שזהו הזמן , והתחלתי לראות :) סדרה מדהימה, וזה היום הסדרה שאני הכי אוהבת ! אני קצת מתביישת שבהתחלה חשבתי שהיא גרועה

Ayelet 363

New member
הממ...

אני חשבתי שהיא לא מאוד טובה, אבל נחמדה (אבל אין לך מה להתבייש, יש לי חברה טובה שממש אוהבת את הסדרה וחושבת שההתחלה לא מאוד טובה). אצלי זה גם היה ברור שאוהב אותה, כי אני מכורה לז'אנר הפנטזיה (ספרים, סרטים, סדרות... אפילו בכל שיר שכתבתי היה לי חשוב שיהיה אלמנט כלשהו של פנטזיה), וגם יש לי משהו לסיפורים עם מערכות יחסים בין מישהו\מישהי אנושי\ת למישהו\מישהו לא אנושי\ת, כך שהסדרה פשוט מתאימה לי.

אני ממש לא אהבתי בהתחלה.

חשבתי (ואני עדין חושבת) ששני הפרקים הראשונים היו ממש מאעפנים. ראיתי אותם ואז הפסקתי לראות... ואז אני לא זוכרת מה קרה... נראה לי שהיה לי משעמם, אז נכנסתי לאתר צפייה ישירה שאני רואה בו כל מיני סדרות, ולא היה משהו אחר אז ראיתי את הפרק השלישי... ואז ראיתי עוד איזה 3 ברצף
ואז ראיתי בערך את כל העונה הראשונה רצוף... וזה היה בדיוק כשהעונה השניה התחילה בארהב, אז הצטרפתי לקצב שלהם
ועכשיו אני לחלוטין מכורה.

גמני לא אהבתי בהתחלה..

הייתי משועממת ומצאתי אותה באיזה בלוק-איזה 5 פרקים ראשונים כי הם יצאו להפסקה... הפרק הראשון היה אידיוטי, השני היה משעמם..מחוסר מעש המשכתי לראות את הפרקים ברצף ואז כבר נשאבתי לעלילה, למשחק המצויין (טוב, של דיימון.סטפן היה אז צדקני מעצבן ואלנה עוד יותר) הדמויות בפרקים הראשונים מרגישות אחרות, עוד לא מגובשות כאלו.. אני ממליצה עליה לאנשים ומאוד קשה לי לשכנע אנשים שהיא סדרה מדהימה, כמה כבר התחילו לראות ועזבו כי ההתחלה ממש חלשה...לדעתי צריך להתחיל את הסדרה מפרק 3... שמתם לב שהערפל של דיימון לא מופיע יותר?

אני אהבתי אותה מהפרק הראשון

כי יש בה 2 דברים שאני מאוד אוהבת...ערפדים ומכשפות
ביום הראשון שראיתי.ראיתי בערך 5 פרקים.. אחרי הפרק השני עשיתי LIKE בפייסבוק

Wrath Within

New member
האהבה ממבט ראשון קרתה בסצנה../images/Emo11.gif

בסוף הפרק השני נדמה לי, שבו דיימון מופיע ואומר hello brother|גבות|

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gifהאמת שבהתחלה באתי בגישה שלילית לסדרה..

ראיתי את הטריילר הגרוע ששחררו וחשבתי לעצמי "וואו זה הולך להיות פתטי... אנשים שכותבים לעצמם יומנים..." ואז ראיתי את הפרק הראשון כדי לבדוק אם הם העתיקו מדמדומים, כי בזמנו הייתי בשיא האובססיה שלי..
הפרק הראשון היה בסדר. לא היו דברים מלהיבים מדי או מותחים מדי... אבל אני לא אוהבת להפסיק דברים באמצע אז המשכתי לראות, ולקראת פרק 4 של עונה 1 ההתמכרות התחילה...

למען האמת הפרקים הראושנים היו לא משהו

אבל המשכתי כי הקראש על דיימון היה מיידי

פנדורה5

New member
אני מייד נדלקתי בגלל הערפדים

וקראתי את הטרילוגיה בעיברית, מהפרומו בהוט חשבתי בהתחלה שמי שמשחק את אלנה וסטפן הם אלה שמשחקים את צ'אק ובלייר מgosipgirl ורק כאשר הסדרה התחילה ראיתי שטעיתי. עד פרק 15 היה בסדר אבל ממש אהבתי את פרק 15- עד אז המירב שקורה זה תקיעה אקראית של יתד בלב של ערפד או בבטן לחילופין ואילו בפרק 15 כמעט בכל סצנה הוציאו למישהו משהו תקעו כל מיני דברים זה לזה תקפו הרבה זה את זה, הכי אהבתי כאשר פרל הרסה לדיימון את העיניים ובסוף הפרק תקעה לפרדריק את הכפית בבטן
. זה היה הכי מגניב, מעניין אם פרדריק ינסה להתקרב אל אלנה כדי לברר אם היא באמת קת'רין או לא או שהוא יסתפק באזהרה של פרל. היה מגניב וקצת מטורף כאשר ג'רמי נתן לאנה לשתות ממנו
אבל למה לעזאזל הוא רוצה שהיא תהפוך אותו? כדי להיות עם ויקי? בשביל זה הוא יכול לבקש מדיימון שישבור לו את המפרקת או לעמוד לייד פרל ולהגיד כמה ג'ונתן גילברט היה מגניב או משהו בסיגנון. לאלנה יש קשיים לקלוט את המציאות או מה?! היא לא מבינה שעצם זה שהחבר שלה ערפד ושהאמא שלה והאמא הקדמונית שלה (שדומה לה כמו 2 טיפות מים) היא ערפד לא יהיו לה חיים נורמליים? טוב עשיתי חפירה די רצינית פה אז בכללי אני די אוהבת את הסידרה ומקווה שישתפר עוד יותר בהמשך.

אהבה ממבט ראשון - שלי בסטפן...../images/Emo23.gif

ראיתי את כל העונה הראשונה במרתון מטורף של 4 ימים ...

פנדורה5

New member
תגיד הכינוי שלך לקוח מהמיתולוגיה היוונית?

זה יעני אלת הציד והירח או שזה על דמות מספר כלשהו?

hodaya96

New member
הרושם הראשוני שלי היה

גרוע מאוד ומשעמם מאוד.. לא נתתי צ'אנס אפילו לפרק השני.. ובכלל אז הייתי בשיא הערצה לדמדומים אז חשבתי שזה חיקוי גרוע לדמדומים.. אחרי קצת יותר מחצי שנה חברות שלי לא הפסיקו לדבר על זה.. גם אז לא הסכמתי לראות כי "ידעתי" שזה גרוע.. ואז פעם אחת נתקלתי בקישור לפרק הראשון והייתי מאוד משועממת אז אמתי נו, טוב יאללה ומשם הכל היסטוריה:) אז כן, הרושם הראשוני שלי היה גרוע אבל העיקר שבסופו של דבר פשוט התאהבתי בסדרה ובסטפן ודיימון

למעלה