מה היה ה
הראשון שקראתם ?

sagiberg

New member
מה היה ה../images/Emo63.gif הראשון שקראתם ?

אתם עוד זוכרים אותו ? את הספר הראשון (ספר ממש, באורך מלא ) שקראתם, בטח בסביבות כתה ב' ? אני זוכרת- זה היה תעלולי פיט בל , ועד היום אני שומרת עליו ומחזיקה בלב את התחושה של ההישג והאושר

The Mad Hatter

New member
אהה...לא ממש.

בעצם, יותר קרוב ל"ממש לא". זה בטח היה איזה "קופיקו" או "ג'ינג'י" או משהו כזה.

הממממ.... ../images/Emo57.gif

הספר הראשון שממש קראתי לבד היה "לראות איך" של דני קרמן. הספר העלילתי הארוך הראשון שאני זוכרת שקראתי היה צ'ארלי והשוקולדה. עד היום אני ממש ממש אוהבת את הספר הזה...

pixie dust

New member
אממממ

הספר הראשון שקראתי בדיוק ברגע שלמדתי לקרוא היה....... אממ לא זוכרת את השם. משהו אם פרחים ופיות...

shv2004g

New member
אמממממ...

אוליבר טוויסט בכיתה ב'! אבא שלי הביא לי את הספר שהוא קרא בילדותו והשפה הייתה קשה אבל הבנתי בסופו של דבר. אחרי שנה שנתיים, קראתי גירסה יותר ברורה.

איזה ספר

על פחד שאחותי לקחה מהגן.... הייתי אז בכתה א' וזו הייתה הפעם הראשונה שקראתי ספר בעצמי.... ומאז זה התחביב שלי.

Britush

New member
לא זכרתי, שאלתי את אימא. ../images/Emo3.gif

היא טוענת שזה היה "נסים ונפלאות" של לאה גולדברג - מישהו מכיר? אין לי מושג למה קראתי דווקא את זה, השפה שם ממש ישנה ומעצבנת... בעצם, השאלה הגדולה היא מי חשב שיהיה צעד חכם לקנות לי אותו.
אבל מילא. באותה תקופה, נראה לי, קראתי גם כמה ספרים של אריך קסטנר, ג'ינג'י (איך לא? יש לי עדיין כ-20 מהם על המדף, באמת צריך לתת אותם למישהו), פוליאנה, דברים כאלה... ובכיתה א' או ב' נרשמנו לספרייה, וקראתי *המון*... הספרניות עדיין זוכרות אותי, אתם מבינים (לא שזה קשה, לא נראה לי שמגיעים לספרייה שלנו יותר מדי אנשים
).

למרבה הבושה

אני ממש לא זוכרת מה היה הספר הראשון שלי... אבל בריתוש- ניסים ונפלאות זה ספר מופלא, אנושי, מעניין ומרגש-הוא ישן אבל לאה גולדברג כותבת נפלא! יש פנינים ואוצרות גם (ולפעמים בעיקר...) בקלאסיקה.

Britush

New member
אני יודעת,

(קראתי אותו עוד כמה פעמים מאז), אבל - בגיל חמש וחצי - שש?...

That 70s girl

New member
../images/Emo13.gif

איזה רעיון מקסים :) אני קראתי את "הילד הזה הוא אני" ספר מקסים ונהדר... ...ומאז התמכרתי לקריאה
.

מילקי9

New member
שלוש אפשרויות...

או "אורה הכפולה" או "אבא ארך רגליים" או "אמיל והבלשים" אני לא זוכרת מי מהם הראשון, אבל שלושתם הראשונים בסדר זה או אחר, והם מצויינים.

למעלה