מה היה חיובי השבוע?

שרון123

New member
מה היה חיובי השבוע?

לי היה שבוע חיובי ביותר
התחלה חדשה בעבודה טובה ומעניינת. קשה להיות הרבה פחות עם הילדים, והרבה פחות עם הבעל, וגם חוגים הפסדתי השבוע כי אני חוזרת מותשת הביתה. אבל אני אופטימית מאד, ומוכנה להקריב חלק מההנאות למען הפרנסה והעניין בעבודה(כאילו שיש לי ברירה
) מה שלום כולם? ספרו איך אתן נערכות לשבוע המורכב שמתקרב? ההורים השכולים למדינה, ספרו מה אתם מרגישים ביום הזיכרון - האם ליום האבל הלאומי יש משמעות מיוחדת עבורכם? האם העצב המשותף לכל אזרחי המדינה מקל עליכם בצורה כלשהי? אתם מרגישים נתמכים יותר? או שאולי דווקא היום הזה הוא קשה במיוחד, עם הצפירה, האזכרות, תשומת הלב שמתפקסת עליכם? והמעבר מיום הזיכרון ליום העצמאות, מה הוא עבורכם?

יפית מן

New member
ראשית מזל טוב לשרוני על העבודה החדשה שאי

ברכות להצלחה מעל למשוער ישוב טוב לאמא של רותם ולבן זוגה ולילדים נסיעה טובה תהנו מכל רגע ותשובו עם רשמים ותידעו אותנו מדי פעם ממקום מושבכם. שרוני שאלת מה היה לנו טוב השבוע.ואני הרווחתי 1000000$ שהבדיקות אצל בני יקירי יצאו נקיות בלי עיין הרע, חזרתי משבוע בבית מלון ונהנינו מאוד בן זוגי ואני. אבל שיש אירועים במדינה עצובים כמו יום השואה ויום הזכרון לחללי צה"ל אני מתחילה להכנס לעצבות וכל דבר ,וכל סיפור אני מתחילה לבכות אפילו דאני לא מכירה וכו'ומיד מאורי עומד לנגד עניי ומתחילה לבכות האם גם אצלכם בימים אלה נכנסת עצבות{העצבות היא כל השנה רק כאן ביתר ש'את-וביתר עוז}כל כך בכיתי ביום השואה ופוחדת מיום הזכרון לחללים,אוהבתותכם יפית

למעלה