מה היה לנו בהרצליה?????

מה היה לנו בהרצליה?????

בוקר טוב לקהל הנכבד, אז מה יש/הייה לנו בק"ק הרצליה?? 11 מועמדים !!!!!!!!!! א. חיים פלד
ב. האדון המלונאי מר פלטי
((לבייב אולי תקח אותו חזרה) ג. משפחת ניסנוב
,,אפילו במשפחה לא החליטו !!! ד. אוריאלי
,,בחור טוב,,,,,נו אז מה?? ה. הגב' אורית רישפי
,,נווו טוב שיהיה. ו. האדון יוסי קבעתי
,,הייה רוצה. ז.מר הלימן הנכבד
,,שימשיך לשחק בנדמה לי. ח.עו"ד מכובד,,,,סעדיה משהו
,,אולי אפילו ?? ט. הגב' יעל גרמן
,,,תמשיך,,לא תמשיך,,תמשיך,,,לא תמשיך???? י. חים גנדל,,,,שששששש זה סודי,,,חושב ברצינות. יא. תת אלוף לבצור
,,מהיכן הגיעה ככה פיתאום????? אז תגידו לי,,,,,מה קורה כאן. יש איזה סוד בעיר הזאת שאנחנו לא יודעים??? כולם משמיצים את כולם. כולם מלכלכים ומטנפים את העיר. כולם מבטיחים חלומות,,,,וחולמים הבטחות. כולם חושבים שרק הם יכולים. אז!!!!! תצביעו בשבילי!!!! המשך יגיע. נ.ב. למען הגילוי הנאות,,אני חבר בכל מפלגה, איני פוליטיקאי, אני סתם עצבני!!!

נווו,,מה יהייה ???

אז ככה,,, חצי מהמועמדים יפרשו לפני הבחירות>>>על פי איזה " דיל" יקבלו,, ראה ערך : יצחק שישיצקי > "אם הליכוד לא רוצה אותי,,,,אוריאלי רוצה. רחל בללי >> לא קיבלתי מיעל,,,,,אולי פלטי יתן. ירון עולמי,,,גם אני רוצה להיות עצמאי!!!! מסתבר שהדמוקרטיה עובדת,,,רק עם אנחנו מנצחים. תסלחו לי על הבוטות שלהלן,,,,,זנות פוליטית לא הומצאה בהרצליה,,,,אבל מיום ליום היא משתכללת כאן. ו,,,,,לא לשכוח "להצביע בעבורי" המשך בדרך

אז למי לתת את קולנו???

,,חשבתם שזה פשוט אהההה?? במדינת ישראל כמו במרבית העולם,,,,אין צורך בכישורים לשני ג'ובים חשובים : א. להיות הורים. ב. להיות פוליטיקאים. בהיותך הורה בלתי מתאים (גם זה נושא לוויכוח) ישנן שתי אפשרויות : 1. ילדך יצאו לא משהו משהו,, 2. ילדך יהיו מוצלחים למרות בלתי התאמתך. בהיוך פוליטיקאי בלתי מתאים ישנה רק אפשרות אחת,,,"הקהילה" כולה סובלת. ו,,הבה נמשיכה,, להתקבל לעבודה (לכל עבודה) את/ה צריכים להוכיח כישורים/השכלה/ניסיון וכו' כדי להיות חבר מועצה - את/ה צריכים ""קשורים" מפלגתיים. כדי להיות ראש עירייה - את/ה צריכים - את מעטפותינו. כדי לקבל זאת עליכם המתמודדים להוכיח מספר דברים!! א. שאתם יודעים על מה אתם מדברים - בלי סיסמאות ריקות מתוכן. ב. להיות צמודים לעובדות ולא למשאלות לב בלתי ישימות. ג. עליכם להפגין אומץ לב ציבורי גם לומר את המילה ""לא" ד. להוכיח באותות ובמופתים "אמינות". ה. לא רוצה לשמוע למה הוא/היא לא מתאימים . ו. שכנעו אותי מדוע אתם כן!!!!, כן אני בטוח שאתם חושבים שאתם הכי הכי,, שכנעו גם אותי. ז. הגרעון של נבו, הגרעון של לנדאו, הגרעון של גרמן,,,מעניינים אותי ככליפת השום , ספרו לי כיצד אתם תנהגו בתקציב העירוני. ח. מהם סידרי העדיפויות שלכם/ן, וכיצד ניתן לישמם!!! ט. זאת לא בושה לומר ,,איני יודע!! זאת טיפשות לומר " אני יודע הכל". י. את/ה חושבים שאתם באים לראשות העיר ל"דף לבן נקי" אתם טועים בגדול.. ,,,תחשבו על זה שוב לפני שאתם מדברים גבוהה גבוהה. המשך יבוא,,,,,

Tami me

New member
סיפורים נחמדים

האמת - הכרתי כמה פוליטיקאים וככל שההכרות עם כל אחד מהם התעמקה יותר ויותר הגעתי למסקנה המעציבה כי הוא טמבל לא קטן שעובד על כל הסביבה. תמיד בסופו של דבר הייתי אומרת לעצמי - איך האידיוט הזה הגיע למשרה כזו? אבל כנראה זו גדולת הפוליטיקה - רק רודפי כבוד ואפסים קטנים מצליחים בה. הסתכלו על הסביבה שלכם. כל פוליטיקאי שאתם מכירים ברגע שתתעמקו באישיותו ויכולתו תגלו כמה שהוא קטן. אם יספרו לך על סדרי העדיפויות זה יעזור לך להחליט. הרי הם יספרו לך מעשיות נחמדות ואחר כך יעשו בתקציב מה שהם רוצים. אתה רוצה שגרמן תספר לך כי ניפוח העוזרים ומשפטי הראווה במרינה יגדילו את הגרעון? היא הרי לא למדה כלכלה ומאיפה שתדע מה זה גרעון ומה זה ריבית ואינפלציה? היא תקח מלוא החופן עוזרים ותנהל עשרות משפטים ועוד 5 שנים עוזריה יספרו לנו כי יש לה חיוך יפה. כי זה מה שחשוב.

למעלה