מה?!?! היה עכשיו פיגוע באשדוד!

jingle bell

New member
מה?!?! היה עכשיו פיגוע באשדוד! ../images/Emo7.gif

בעעעעע הייתי עם חברה בחוץ ושמענו בום וחשבנו שזה בום על קולי כזה של מטוסים כי יש מלא כאלה באשדוד... ואז פתאום התקשרו אליי ואמרו לי שהיה פיגוע! כלבים משתרמטים!

l a d y b i r d

New member
הפיצוץ בי'ב... ../images/Emo60.gif

אני רואה את העשן מהבית.. זה מלחיץ... הפיגוע בנמל.... אוף.... לא ידועת מה עם זה... אבל בהתחלה אמרו שזה היתה תאונה.... למה הערבים חייבים להידחף לכל מקום?!

jingle bell

New member
תפסיקו עם הקיצוניות!

די להגיד כל היום "מוות לערבים" וכו'... היה פיגוע בנמל... שני מחבלים מתאבדים (סבא שלי במזל לא היה שם היום-הוא עובד שם) בנוגע לי'ב זה לא פיצוץ... זה גלגל בוער..(צמיג של מכונית) ואמממממ תודה לכל מי שדואג לנו(התקשרו אליי 3 אנשים מחוץ לעיר)

l a d y b i r d

New member
סליחה ../images/Emo60.gif

את ראית שאמרתי "מוות לערבים" ? לא, אני לא אמרתי את זה ואני אף פעם לא אגיד דבר כזה כי זה מטומטם... ובקשר לי'ב- אני יודעת את זה ... פשוט אתמול חשבו שזה היה גם פיגוע או משהו כזה...
- מה הקשר של המנגל לפסח?

בואר

New member
כולם בסדר?../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

*מעין מודאגת* נכון?

"אל תשאלו.. היה פיגוע"../images/Emo163.gif

זה הזכיר לי את המשפט הזה... (תקראו שבקרע יש את השיר בסוף תבכו) זה היה בשיעור מ"מ.. זה היה שכל שניה התקשרו ואמרו לי... רותם אנחנו אוהבים אותך... אנחנו מצטערים היה פיגוע... אבל רותם אל תקחי את זה קשה אנחנו אוהבים אותך הרבה... ואפילו דודים מירושלים שאני לא מכירה התקשרו אלי ... ושאלו אותי אם הכל בסדר... היום הרגשתי מזה מקובלת.. רוצים לשמוע משהו... להיות מקובל זה הצקה .... כי.... היו 30 טלפונים בשעה.. כאילו ספרתי אחד אחד... זה היה מטורף... כאילו ממש מקובלת... חחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר אל תשאלו חבר'ה יהיה
טוב נהיה רצינים... זה היה ממש ממש עצוב העיר שלא היו פיגועים החלו... עכשיו יש... וזה ממש מפחיד אותי!!! וגם התפוצצה מכונית באזור לידי... אאאאאההההההה זה נוראאאאאאאא ... "אשדוד עיר הפשע והרשע"!!!

ג ו א ט ה

New member
כל העולם התקשר אלינו...

אפילו דוד שלי מארצות הברית שידע יותר מהר מהחדשות את כל הסיפור! קיצר מפחיד משו אש... יש לי איזה 5 קרובי משפחה שעובדים בנמל... וזה היה ממש מפחיד כי עם אחת מהם לא הצלחנו ליצור קשר... אבל בסוף מצאנו אותה וזאת הייתה ממש הקלה.. קיצר חרא שאשדוד עיר מרכזים עם הרבה תעשיית שיט למיניהם... תחשבו על זה זה מפגר- אנחנו יודעים על כל האירגונים שאחרים לקקי הזה ובדוגרי אנחנו לא עושים כלום כי אנחנו פוחדים מדעת העולם ובעיקר ארצות הברית שאנחנו צריכים אישור מהם על כל פלוץ.. שילכו להזיין אנשים מתים פה! בחו"ל זה חד פעמי אבל אצלנו זה כבר שיגרה אתה שומע פיגוע ולא מזיז לך בכלל.. אז פאק כן אני מסכימה מוות לערבים! או לפחות לאלה שמנסים להרוג אותנו... היום במקום שיעור פיזיקה לפני מבחן דיברנו על המצב ומסתבר שחצי כיתה שלי לא יודעת מה זה ימניים ומה זה שמאליים.. אפילו אני יודעת! קיצר השיעור היה יותר שיחה ביני לבין המורה לפיזיקה (שהיא באופן מפתיע ביותר רוסיה..)

למעלה