מה היה קורה אילו?

meandmeandme

New member
מה היה קורה אילו?

לא משנה מה תמיד יצא לנו לחשוב "מה היה קורה אילו" משהו אחר היה קורה. אז החלטתי להקדיש לאותו "מה היה קורה אילו" נפלא שירשור מיוחד. יש לי כמה "מה היה קורה אילו"ים בשבילכם ואתם מוזמנים להוסיף כרצונכם.
מה היה קורה אילו רוג'ר לא היה פוגש את סיד?
מה היה קורה אילו סיד לא היה משתמש בסמים?
מה היה קורה אילו רוג'ר היה מקבל את השם של פינק פלויד?
מה היה קורה אילו מישהו אחר (לא ואטרס) היה כותב את המילים?
מה היה קורה אילו דארק סייד לא היה קיים?
מה היה קורה אם אחד מחברי פינק פלויד (חס וחלילה) היה נפטר במהלך הדרך? ואחד קצת אחרת:
מה יקרה אם אחד מחברי פינק פלויד ימות? אתם מוזמנים לענות לכולם או לאחד או לחצי או רק לאלה שבא לכם וכמובן לתרום "מה היה קורה אילו"ים משלכם.

abarth

New member
אני בוחר לענו על השאלה השניה:

מה היה קורה אילו סיד לא היה משתמש בסמים? יש סיכוי די טוב שהלהקה לא היתה מגיעה לאן שהיא הגיעה בשנות השבעים. כל הסגנון הקוסמי והעל זמני הזה אולי לא היה נוצר אצלם.

N a V e

New member
כמה תשובות...

מה היה קורה אילו דארק סייד לא היה מופיע? 1.העולם היה מפסיד את אחד מהיצירות המוזיקליות הטובות ביותר שבו. 2.הזרם הפסיכודלי היה נשאר הרחק מאחור. 3.עשרות ואולי מאות אומנים גדולים,גם בארץ,היו יוצרים מוזיקה חלשה יותר. מה היה קורה אם אחד מחברי הלהקה היה מת בתקופת פעילותה? יש שתי תשובות: 1.או שהנותרים היו נכנסים לדיכאון ומוותרים על המשך הקריירה המוזיקלית. 2.או שהם היו מחליטים להתעשת ולהמשיך לעבוד ולהקליט,ואולי דווקא בזכות הטרגדיה. מה היה קורה אם אחד מחברי פינק פלויד ימות? אין ממש תשובה. עולם כמנהגו נוהג.

Paranoid Y

New member
אהמממ... אמממ...

אם רוג'ר וסיד לא היו נפגשים, אני חושב שסיד היה מצליח, כמו בראשית דרכה של הפינק פלויד, היה מוביל בתחום הפסיכידליה, דבר שהצטיין בו, ודבר שלא ברור, זה עד כמה הוא יכל להמשיך, וזה תלוי בו, באנשים שאיתו, אבל אני חושב שהוא היה מצליח.- לא נראה לי שהוא היה משתגע ללא רוג'ר
ורוג'ר, אמממ, לא נראה לי שהיה מצליח בעסקי המוזיקה ואם סיד לא היה משתמש בסמים, אז, גם אני חושב שהוא לא היה מגיע לרמת היצירתיות והדמיון שהיה מצויין בה, ואז, אולי לא היינו שומעים עליו
ואם רוג'ר היה מקבל את השם, לא חושב שיה קורה הרבה, הוא לא היה משתמש בו, וכמה אלבומים לא היו מופיעים.. והוא היה מציץ מידי פעם, ועם כמה חברה אולי..
ואם מישהו חוץ מרוג'ר היה כותב, אז גם אז הם היו עושים מוזיקה טובה, אבל לא מגיעים לאיפה שהגיעו, פחות פופולריות, ולא ממשיכים הרבה כנראה.
אם הדארק סייד לא קיים, לא משנה הרבה, אבל היינו מפסידים משהו טוב מאד, אבל לא נראה לי שזה היה משנה הרבה במוזיקה בכלל.
ואם מישו הי נפטר, אז זה תלוי במי המישהו, אם זה רוג'ר (חס וחלילה). אז כנראה שהיו ממשיכים, והם היו נראים כמו שנראו שהלך. אם דיוויד (חלילה וחס), אז כנראה שהיו מתפרקים, וכל אחד יילך לדרכו. (ייתכן שלא ממש אחרי זה, אבל זה לא ימשיך הרבה) אם זה היה ריק או ניק (חס וחלילה גם) אז, הם היו מחליפים אותו, כותבים לזכרו אלבום נפלא, ומנסים להתגבר, וממשיכים, ואם זה היה סיד בתחילת הדרך (גם חלילה וחס) אז, תלוי בזמן, אם זה מוקדם, אז הכל נגמר, אם מאוחר (באותה תקופה שהוא הלך) אז יש סיכוי טוב שימשיכו..
ואם מישהו ימות(גם הפעם חס וחלילה) אז אני אלך איתו
סתם, אבל זה יהיה עצוב מאד, ויהיה איחוד גם כנראה.. מקווה שזה לא יקרה, אבל זה יקרה מתישהו

נימרודל

New member
וואו...

מה היה קורה אילו סיד לא היה משתמש בסמים? אני חושבת שהלהקה הייתה דיי נשארת בז'אנר אחד ואז לא היה לנו דברים כמו וויש יו, שבעצם נעשה בגלל שסיד שתמש בסמים ורוג'ר הרגיש חרא. מה היה קורה אילו רוג'ר לא היה כותב את המילים אז או שהמילים לא היו משהו או שכמעט ולא יהיה מלל, רק קטעים אינסטרומנטלים, שזה דיי מעיק בשלב מסויים. מה היה קורה אולי רוג'ר לא היה פוגש את סיד? היינו מפסידים ובענק.

למעלה