"מה היה קורה אם..."

King Of Kromags

New member
"מה היה קורה אם..."../images/Emo103.gif

מכירים את המשחק? יופי. כל אחד כותב משפטים של "מה היה קורה אם.." - נראה לכמה נוכל להגיע. אני אתחיל. 1.מה היה קורה אם סליידרס הייתה משודרת ב-WB? היא הייתה הרבה יותר מצליחה לדעתי. 22 פרקים בכל עונה, 7 עונות, כמו שצריך. עם רייטינג הרבה יותר גבוה. אחרי הכל זו סדרה עם פוטנציאל אדיר! 2.מה היה קורה אם לא היו משנים את הקאסט המקורי? היום שבע עונות מצליחות. 100%.

qball4

New member
מה היה קורה אם

מה היה קורה אם סלידרס היה חוזר, בפרקים חדשים.. מה היה קורה אם הדמויות המקוריות היו חוזרות לשחק, ושאר הירקות היו עפים.

Plok2

New member
אני צריך להסביר משהו

בלתי אפשרי לרוץ עם הקאסט המקורי 7 עונות. היו חייבים להכניס את הקרומגס לתמונה, למרות שאתם לא כל כך אוהבים את זה. זה פשוט היה מתבקש לשנות את האווירה הרגילה, שכל פעם הם נוחתים על סיפור אחר, אי אפשר כל הזמן ככה. וברגע שהקרומגס נכנסו, לא היה צורך אמיתי בפרופסור, הוא הרי ראש יותר מכח, ובשביל זה מספיק את קווין. כך שהשינויים היו בלתי נמנעים

King Of Kromags

New member
ברור. "קאסט מקורי"...../images/Emo103.gif

בשינויים קלים. נגיד כמו במכושפות. בסוף עונה שלישית שאנן דוהרטי עזבה (פרו) אז היו חייבים למצוא אחות חדשה. אבל אם היו מחליפים כל דמות שישים פעם כמו בסליידרס גם מכושפות הייתה נכשלת. לזה התכוונתי. קפיש?

Boran

New member
לדעתי

לסידרה אין חוט שידרה לטווח ארוך. ב-99% מהפרקים, כל פרק הוא בועה בפני עצמו, לא משפיע על שום דבר ולא מושפע משום דבר. הם נכנסים לעולם, משהו מפריד אותם, הם מצליחים להיפגש שוב וגולשים החוצה. פשוט אין שום דבר מעניין. (שלא תבינו לא נכון אני מת על הסידרה) סידרה שבה זה ברור מה יהיה הסוף של כל פרק פשוט לא יכולה להחזיק הרבה עונות. אם היו נותנים מוטיב מנחה לכל עונה נגיד. בהתחלה החיפוש אחרי הבית היה איכשהו קצת מוטיב מנחה, אחרי זה איבדו גם אותו והם סתם גלשו בלי מטרה. אם נגיד, כל פרק היה מסתיים ב"המשך יבוא", או שבכל פרק היה קורה משהו שמשפיע על עתיד הסדרה יעני הסידרה היתה מתפתחת איכשהו, ולא כל הזמן עומדת במקום אז היא היתה הרבה יותר מצליחה והיה לה הרבה יותר פוטנציאל.

Charmed 4ever.

New member
מה היה קורה אם... |חלב|

מה היה קורה אם היו עושים סרט על הסדרה? מה היה קורה אם הגולשים היו מצליחים לבסוף למצוא את עולמם המקורי? וכן, אנשים, אני עוד נמצאת כאן.

מה היה קורה אם...

בתחילת העונה השנייה, היו להם יותר מ-2 דקות ב-Earthprime והם היו מגלים שהם הגיעו אליו למרות שהשער לא חרק?
מגי יכלה לנשום (מלכתחילה- באקסודוס חלק א') ב-Earthprime?
קווין אף פעם לא היה פוגש את אימו בכלא של הקרומגס?
העוזרת הסינית (שכחתי איך קראו לה... מ-Invasion - הפרק הראשון עם הקרומגס) לא הייתה משתילה בקווין את מכשיר הביות?

למעלה