אני מסכים עם כל מילה ובנוסף....../images/Emo151.gif
הרעיון הוא כזה , את צודקת לגבי עניין השתלות שבבי המעקב בראש של כל מיני בני אנוש. הם הגיעו לעולם הבית ללא העזרה של קווין כי אל תשכחי שהגולשים בעצם לא הצליחו בעצמם להגיע לשם. זה היה הרעיון של הסדרה שהם חוזרים הביתה אבל הרעיון שהם לא ממש הצליחו
ישנם פרקים אם אני לא טועה 3 בערך שהם הגיעו בטעות והיה גם עולם אחד שהיה דומה 2 טיפות מים שהם חשבו שהם שם אבל התברר שהם לא , מה שאני רוצה להגיד זה שהקרומגס הגיעו לעולם הבית גם במקרה ככה לפחות אני מניח והחריבו אותו ושיעבדו את התושבים , הם פשוט לא מבדילים בין עולם לעולם הם פשוט מגיעים לעולם ומחריבים אותו , ולוקחים את הנשים לצורך רבייה ואת הגברים לעבדות במידה והם צריכים אותם
את צודקת לגבי קווינים אחרים שכן יכולים לגלוש למרות שאנחנו מכירים רק אחד כזה שהוא עצם זה שעזר לקווין שלנו להשלים את הנוסחה של הגלישה , זה לא אומר שכל הקווינים התעסקו גם בנוסחת הגלישה או בכלל חשבו על זה , אבל מה שמצחיק זה שאת הקווינים האחרים שכן היכרנו , יצא שכולם גאונים בתחום הפיסיקה והמתמתיקה , כלומר כולם יש להם פוטנציאל להגיע למצב שהם יחשבו על יכולת גלישה וגם אולי יצליחו להגיע למצב שהם יצליחו לגלוש באמת
לגבי הזמן שמשחק תפקיד , לא ממש ברור לי בעצמי איך זה עובד , אנחנו יודעים שכאשר הם הגיעו לעולם הבית האמיתי שלהם אם אני זוכר נכון עבור שנתיים בערך , הפרק שהוא פוגש את האמא המאמצת שלו והוא מראה לו את השרשרת שהוא נתנה לו ליום ההולדת משהו כזה , בכל אופן הזמן הוא דומה , למרות שהיו עולמות מוזרים ששם הזמן פועל בצורה שונה למשל כמו עולם ששם הזמן הולך אחורה (פרק מטורף לחלוטין) , אבל בכל מצב צריך להשקיע הרבה מחשב כי הזמן לא משחק תפקיד עיקרי אבל מבחינת הרעיון עצמו הוא אכן משפיע בצורה סמויה על הגולשים וגם על הרפתקאות הגולשים אולי בצורה שאנחנו לא רואים או מבינים , יש לנו כל כך הרבה איפה להתרכז ולהבין את כל הרעיון המיוחד הזה של גלישה בזמן שהזמן קצת נדחק לצד אבל הוא בעצם תמיד שם בצורה סמויה ומשנה לנו את העלילה בצורה כזאת שאנחנו לא מבינים בכלל , לכן את צודקת שאת אומרת שלזמן יש תפקיד פשוט אנחנו לא שמים לב לזה
יש הרבה חוסר מידע לגבי הרבה דברים , עד היום ואחרי הרבה דיונים כמובן לא ברור לנו אם הפרופסור של עולם הגשר הכחול הוא המקורי שהוא שהכפיל הצליח לתחמן את הגולשים ולגלוש איתם
אני לא רוצה לחשוף יותר מדי פרטים כי אני לא יודע אם ראית את הכל או בעצם כמה ראית , אבל אפשר עוד לדון ולדון בלי סוף לגבי כל עניין
נושא העולמות האינסופי הוא מרתק מאד , לדעת איפה עוד אפשר היה להגיע ואיזה עוד הרפתקאות אפשר היה לעבור ביחד עם הגולשים , אבל כל כך הרבה השתנה מאד וגם הגולשים השתנו וקרו כל כך הרבה דברים שנהיה בלאגן שלם. אבל אין ספק הסדרה מרתקת ותמיד כיף לראות שוב ושוב