מה היה
ומה היה

rachel malasa

New member
מה היה ../images/Emo45.gif ומה היה ../images/Emo31.gif../images/Emo35.gif

סליחה שלא שמתי שבוע שעבר, פשוט המחשב סירב לשלוח לי הודעות בתפוז. הסבר: אתם צריכים לרשום מה היה לכם טוב [
] היום- אתם צריכים לרשום מה היה לכם רע [
] היום-
אינג'וי

xXx Lilo xXx

New member
נו, שיהיה ../images/Emo29.gif

היום הייתי בת"א. היה כיף ברמות! דיברתי עם ידיד שלי שלא שמעתי ממנו מלאמלא זמן וכ"כ התגעגעתי. הוא היה מבואס מאיזה ציון שקבל אבל אח"כ הוא התעודד והכול. ^^^ קניתי פוטר של HTF ועוד מלאמלאמלא דברים מאאאגניבים בת"א
אני עייפה. הרגליים כואבות. והייתה לי שיחה לא חביבה במיוחד עם חברה שלי

mcfly danna

New member
../images/Emo183.gifיאללה...

להיות חיובים!!!
היה ממש מצחיק כל הכמעט-שבוע הזה... אני מחכה בקוצר רוח ליומיים האלה!
גיליתי שיש לי כתב מחובר ממש יפה... אז תרשו לי להתלהב!! &^^%%$$#@%^& ... זהו..
המורה ג"ג כ"כ שונאת אותי... אני לא עושה כלום והיא צורחת עליי.... שתלך ל%^%$$#$$#%$^ העכברה הזאת... הנחש סלע קורקרודילית בסטייה מלקקת בטטות בלילה...
קרעתי מיתר בגיטרה שלי... לא נורא.. אם המיתר לא מבאס אותי.. רגשות האשם שהרסתי אותו מבאסים אותי..
המקלדת שלי ממש רעה אליי... אז המצאתי עליה חמשיר... אהמ אהמ.. "מקלדת את מפגרת, את לא עוזרת מקיפודים את פוחדת, בלילות את שותקת. למה את לא קופצת מקלדת? הנה, פה הדלת.. תקפצי ותעופי אל על.. למה את לא אוכלת? כי את מקלדת!!!" חתימות אח"כ...
יש לי מלא מבחנים ואין לי כח להתכונן לאף אחד מהם... למה אני לא בשביתה?!?!!?

yarden28

New member
נזכרתיP:

אכלתי הרבה,העירו אותי |רע| ראיתי את אפי,לא עשיתי הרבה דברים בביביסיטר

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifרק היום?

אז יש לי רק כאלה
לא ישנתי כבר איזה יומיים אני מתה מעייפות האימון לא היה משהו סתם הרגשה כללית מחורבנת כזאת... אהה בעצם יש
אחד..שיצאתי עם חברים היום לביליארד בר היה נחמדוס

WaitForTomorrow

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo110.gif

אחרי הבצפר באו אלינו הרבה בנים ו2-3 בנות ובלינו בסטלה חצי שעה... היה כייף וטיטוף [מישהו] קורא לי "פונינט" [למרות שיש לי פוני צד]
בצופים היה אחלה, ואפילו אמרתי לשביעיטס אחד [שאני חולהה עליו!! הוא כזה נחמדדד!!] מזל טוב כי יש לו היום יומולדת!
ברגע שנמר הצופים הכל הדרדר... לומשנה למה... ועדיין אני צריכה לעשות את העבודה הדפוקה הזאת שאני צריכה להגיש בעוד 3 שעות!

אלוש 4

New member
עונה באיחור קטן :]

אתם צריכים לרשום מה היה לכם טוב [
] היום- היום הייתי בשוק עם חברות היה כיף!!!!!! קניתי דברים יפים P: אתם צריכים לרשום מה היה לכם רע [
] היום- לא היה שום דבר רע חוץ ממבחן מעצבן בפיזיקה שהיה בבוקר

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

תל אביב.
רק שעה וחצי בביתספר.
נסעתי לביתספר לשעה ויום אחרי נסעתי לחצי שעה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהיינו 14 ילדים מתוך 35..

10 דקות עד שהמורה נכנסה לכיתה. כמה דקות הסבירה לנו שאנחנו באנו לה הכי הרבה ואם אנחנו רוצים אנחנו לא חייבים לבוא בכלל והיא לא מלמדת חומר חדש XD 15 דקות עבודת חזרה בספר. 10 דקות לפני הצלצול היא שחררה אותנו. אז יצא לי איזה 20-25 דקות בשיעור XD

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

שולחים לי מלא מלא דברים מהוטופיק כי היה לי יומולדת לפני כמה ימים^_^
סבא של חברה שלי מת|עצוב|

64 panic girl

New member
נמממ אני :)../images/Emo84.gif

-שעתיים מתמטיקה עברו מהר כי ההבנתי את החומר והתחלתי את היום ב-9 ועשרים ו.. נהנהתי בשיעור ספורט עם אלה המגניבה
<אלוש 4
> והיום אני הולכת לחוג של חמשת החושים,חוג דרמה,והיום אני הולכת למסיבת פיזמות אצל חברה שלי ,מחר אני יעלה תמונות.ויש לי עבודה ואני הולכת להרוויח 45 שקלPPPPPP: ככה כל יום אני מרוויחה.
-התקף געגעועים חזר אלי. המשך יומטוב

למעלה