מה היחוד בערכים התימנים כיום

מה היחוד בערכים התימנים כיום

אבותינו התימנים באו עם ערכי משפחה ניפלאים של כבוד בין ילדים להוריהם ערכים של כבוד בין איש לרעהוא בין אשה לגבר בין גבר לאשה ערכים שהיו משותפים לכלל העדה? מה נשאר מהערכים האלו כיום והאם התבוללנו ומכרנו את ערכינו ללא נודע לערכי הפשע ורשע איש את אחיו בלעהו

kobiav1

New member
הערכים של התימנים כמו יתר העדות

אט אט...מתמזגים לערכים ישראלים...וזה בלתי נמנע ומתבקש.

עמי60

New member
אתה טועה בגדול !!!!

בקרב היהודים התימנים ,כמו בכל עדה בגלות , היו פושעים ,גנבים ואפילו זונות שמכרו את גופן לחיילי הצבא התורכי בצנעה בסוף המאה ה19 .....

לפי איזה מחקר והזוי ושיקרי אתה מתבס

מאיפה ההמצאות שלך על מה אתה מתבסס האם אתה יכול להפנות אותי למחקר שקראת את הדברים ההזויים והשקריים שלך באם תמציא אני אישית מוריד את הקובע ומודה לך שפקחת את עיניי עד אז דבריך הם גזענות וניסיון לשנות את ההיסטוריה

עמי60

New member
לפי שגיאות הכתיב ברור שאינך תימני

משום שתימנים כותבים ומנקדים ללא שגיאות . ולעצם העניין ממליץ לך לקרוא את ספרו של פרופ' יוסף טובי -" יהודי תימן המאה הי"ט " ותוכל לקרוא זאת שחור על גבי לבן .

עמי -אם מטיל ספק בתימניות שלי

הסבתא התימניה שלי הייתה אומרת לי אלה ירגע עגלק שאלוהים יחזיר לך את השכל ולכה אני לא אומר זאת כי אני מטיל ספק בזה שהיה לך פעם שכל ולעיניינו * לא כל מה שכותב פרופסור טובי מאונברסיטת חיפה שאני אישית מוקיר ומעריך הוא אמת מוחלטת משום שניתן לקחת מקרה חריג ביותר של מקרה מסויים ולהשליך אותו על הכלל הקדוש לדוגמא ביום רצח רבין ניתקלתי באדם שקילל אותי ובקללות אמר לי שאני שותף מלא לרצח רבין והכל משום היותי תימני

למעלה