מה הייתם חושבים אילו הייתם מקבלים

new user

New member
מה הייתם חושבים אילו הייתם מקבלים

את המכתב המצורף בתיבת הדואר שלכם? המכתב מתוכנן להינתן בתוך מעטפה לבנה עם לוגו החברה ועם המילים "מבצע לניקוי דודי שמש ומערכות סולריות" שכתוב בכתב יד. במכתב תצורף חתימה בקצה השמאלי התחתון. מה אתם חושבים על הבן אדם שכתב את המכתב? האם הוא אמין?, האם המבצע נשמע כדאי?, מאילו סיבות לא הייתם מתקשרים? תודה לכל העונים.

תשובה כנה

אני לא הייתי מאמין. מה פתאום דווקא הבניין שלי זכה להיות בין 20 הבניינים שמקבלים כזו הנחה? במה זכיתי? הרי ברור שאת אותו מכתב מקבלים על הבניינים באזור. ובכלל הכתב יד שעושה את זה כאילו אישי איבד מהאפקטיביות שלו לפני 15 שנה. נסה להסתכל על זה כלקוח ולא כמשווק. במידה מסויימת הרעיון שלך דומה לאנשים שמתקשרים אליך בטלפון ומספרים לך שזכית בהגרלה ועליך "רק" לבוא לקחת את הפרס. לי זה ישר נראה כמו נוכלות. מצד שני לא חסרים פראיירים שמאמינים ובאים אז אולי זה כן כדאי לך. אני חושב שהמסר היותר חזק שלך הוא הרעיון שבמידה ורוב הדיירים בבניין יידרשו את השירות שאתה מספק, תינתן להם הנחה רצינית. זה דומה לקנייה קבוצתית ולכן זה משדר מסר אמין והגיוני. אני חושב שאני במקומך הייתי מדגיש את המבצע הזה, מה שאומר שגם בכותרת של המכתב וגם בטיזר של המעטפה הייתי מתייחס לזה. כרגע הכותרת היא אינפורמטיבית מידי ולא מרמזת על כך שבתוך המכתב נמצאת הצעה אטרקיטיבית.

new user

New member
תודה רבה. ../images/Emo13.gif

אני יישב על זה קצת יותר ביום רביעי.הדברים נשמעים לי מאוד הגיוניים ואני בהחלט ייקח אותם בחשבון.

למעלה