מה הייתם מאחלים לאקס/ית שלכם

כמעט25

New member
מה הייתם מאחלים לאקס/ית שלכם../images/Emo35.gif

יצא לי לחשוב על זה... אם היו מבקשים ממכם לאחל משהו לאקס/ית המיתולוג/ית שלכם...מה ההיתם מאחלים בשבילם?????? אני אישית הייתי מאחלת לו שייפרד מהנוכחית ויצא עם מישהי אחרת (היא מעצבנת אותי), שירחיב אופקים, יטייל בעולם, בקיצ- שייצא מהבועה שהוא חי בה. ושיהייה לו רק אושר.

Cobe Anan

New member
המממ... לא יודע, אין לי קשר איתן...

וגם אף אחת מהאקסיות שלי לא מעניינת אותי. אבל הייתי מעדיף לדעת שעבר להן המירמור כלפיי. זה לא נעים לדעת שעצם מהלך החיים שלך פגע במישהי זאת או אחרת עד כדי כך שיש לה נגדך טינה עד היום..

liontamer

New member
יש לאביתר בנאי שיר

שבול מתאים לסיטואציה הזו. נקרא תאטרון רוסי נדמה לי. לאון גם שוורים אף פעם לא שוכחים

hanni007

New member
איחולים לבבים לאקס

מה הייתי מאחלת לאקס? סביר להניח שהייתי מאחלת לו שתמיד יהיה מאושר (אבל לא כמו שהיה איתי) שימצא את עצמו (ושיבין שהוא איבד את עצמו ברגע שדרכנו נפרדו) שימצא אהבה חדשה (טוב נו אולי סטוצ' לא צריך להפריז....) ושלעולם לא יזיל דמעה ( אולי רק מגעגעוע) סתם.... שיהיה שלם עם עצמו- ושתמיד יחייך!!!!

twigy

New member
אני מאחל לה לצאת שבת

כי יש מסיבה טובה אז מה אם היא אקסית ? נשארנו ידידים טובים

אביב2000

New member
תכלס?!!

הייתי מאחל לה שיהיו לה חיים יפים, מלאי אושר ואהבה אבל שלא תשתף אותי באהבות שלה, כי זה כבר לא יעניין אותי יותר ואפילו להיפך. על כל נושא אחר סבבה שהיא תדבר איתי...

bratz girl

New member
אני הייתי מאחלת....

שיהיה לו חיים טובים שיהיה שמח ומאושר ושיאהב.....-->וזה בדיוק מה שהוא עושה!

twigy

New member
אנשים איזה יבשים אתם

חשבתי שיהיו דברים עם רעל עכברים, מכות חשמל ומתיחת גפיים (אין לי מושג מה זה גפיים אבל תודו שזה נשמע אכזרי)

ואני אישית מאחלת ...

מה יש לי לאחל לו? בהצלחה. ולאקס השני שלי אני מאחלת שיסבול עד סוף ימיו

pain is MY love

New member
אומנם לא אקס

אבל בהחלט בן אדם שהייתי מאוהבת בו בטירוף והצליח לשנות לי את החיים מקצה לקצה.... הייתי מאחלת לו שיגדל ויהיה הרמט"כל... אבל בדרך שידרכו עליו כל הפקידים והמש"קים שנמצאים בבסיס... או קמילים אחרות שירגיש רע. ושירגיש את כל מה שאני הרגשתי במשך שלוש השנים האחרונות...

שירקב בצבא ויאכל חראא@!!!!!

ויחזור כל חודש!!!!!!! שיהיה בודד! שיהיה לו רע! שירקב בבית! שיהיה חסר חיים! שיהיה אומלל! שיהיה לבד כל החיים! שיקרקעו לו תתחת בצבא@ שהוא לא יחזור מהצבא!!!!!!!!!!! ויצא לי מהראש כברררררררררררר

למעלה