מה הייתם מכלילים באוסף הנעימות המרגשות ביותר?

A m o s 2 9

New member
מה הייתם מכלילים באוסף הנעימות המרגשות ביותר?

אני רוצה להעלות לנגן ה-MP3 שלי את הנעימות הכי מרגשות והכי עצובות של הסדרה הזאת. בינתיים אני יודע רק על אלה: Parting Words - מסצנת עזיבת הרפסודה. There's No Place Like Home - הנעימה המרגשת שהופיעה בסוף הסדרה ובקטעי ה"התעוררות". Life And Death - הנעימה הכי מפורסמת, שמופיעה תמיד כשמישהו מת. יש עוד?

euchhtcu

New member
בואנה אתה גדול

אני באמת מחפש כל מיני מילודיה מהסדרה ופשוט לא ידעתי איך למצוא ופתאום נחתת כן עם המנגינות הללו . יפה ח ח ממני

euchhtcu

New member
כנס לקישור הבא:

Lost Oceanic 815 Boarding and Landing זה דומה ל Life & Death עם עוד כמה שינויים אם זה לא מפנה אותך לקישור תכתוב Lost Oceanic 815 Boarding and Landing ביו טיוב עצמו באתר תהנה ...

Nino Schibetta

New member
קבל עוד אחד מאוד חשוב

גם אני חולה על הסוג הזה של המוזיקה שהיתה לנו בסדרה וגרמה לריגושים. את הכי הכי טוב לדעתי לא רשמת הסצנה מעונה 2 כאשר החבר'ה מתאחדים על החוף. ברנרד עם אשתו, ג'ין וסאן וכל השאר. אחת הסצנות הכי מרגשות. השם של זה הוא The Gathering הנה קטע הוידאו

Nino Schibetta

New member
עוד תוספת קטנה...

מי שאהב את הנעימה There's No Place Like Home, מקטעי ההתעוררות ומאוד כמה סצנות יש לזה גרסה מורחבת יותר שנקראת The Oceanic 6 ניתן לשמוע את זה כאן

A m o s 2 9

New member
אין את זה תחת השם הזה בסאונדטראק

של חמש העונות הראשונות, אבל זה בעצם "There's No Place Like Home".

A m o s 2 9

New member
ולפי מה שכתוב בתגובות גם...

'Landing Party' ו- 'Of Mice and Ben' מהפסקול של עונה 4.

A m o s 2 9

New member
Landing Party

וריאציה נוספת ונהדרת ל-There's No Place Like Home

Nino Schibetta

New member
וואלה, נכון

גילית לי נעימה שלא הכרתי אכן Of Mice and Ben, זה ההמשך של There's No Place Like Home בקטע המשולב שלהם בOceanic 6 עכשיו רק נשאר למצוא את הוריאציה הנוספת של Life and Death מהסצנה האחרונה של הסדרה

Nino Schibetta

New member
טוב...

שמישהו ינסה לברר מה שם הנעימה של הסצנה האחרונה בסדרה, האיחוד בכנסייה. זו נעימה משולבת של There's No Place Like Home ואחרי זה Life And Death בגרסה מיוחדת. למרות שאין עדיין סאונדטראק של עונה 6, אני בטוח שהנעימה הזאת כבר קיימת עם שם.

קוראים לנעימה הזאת

The Constant. זו המנגינה שמייצגת בעיניי את הזוגיות של דזמונד ופני. מאוד מרגשת. הנה היא לשמיעה: http://www.youtube.com/watch?v=fKFwIJ6aV8E ועצה בכללי: אם אתה מחפש שם של מנגינה ספציפית שאתה זוכר שהייתה בפרק ובקטע מסויים, אתה יכול להיכנס לעמוד של אותו הפרק בלוסטפדיה, להגיע לקטע שבו מתוארת הסצנה שאתה מחפש, ולחפש את סימן התו שלחיצה עליו מובילה לאותה נעימה.

למעלה