שמלת תחרה1
Well-known member
לאחר אותו לילה בכיכר עקב הפגנות נאלצה שרה נתניהו להסתגר במספרה כ-3 שעות עד שחולצה.
מצאו לה פתרון שנשמע לי לגיטימי לחלוטין. כמובן שמי שנורא רוצה, יכול למצוא עילות לתקוף את הפתרון הזה. אבל תהיה בזה מידה לא מבוטלת של צביעות, בהתחשב בכך שהצורך נולד מהתקפות פיזיות של ממש עליה ועל המספרה בה נהגה להסתפר.לאחר אותו לילה בכיכר עקב הפגנות נאלצה שרה נתניהו להסתגר במספרה כ-3 שעות עד שחולצה.
איזה פיתרון מצאו עבורה?מצאו לה פתרון שנשמע לי לגיטימי לחלוטין. כמובן שמי שנורא רוצה, יכול למצוא עילות לתקוף את הפתרון הזה. אבל תהיה בזה מידה לא מבוטלת של צביעות, בהתחשב בכך שהצורך נולד מהתקפות פיזיות של ממש עליה ועל המספרה בה נהגה להסתפר.
ראיתי איזה פרסום התקפתי על כך שהקימו לה עמדת תספורת באיזשהו מקום מאובטח.איזה פיתרון מצאו עבורה?
בנינו לא מוגזם לשכור מקום עבור פעם בחודש לצבוע שיער, ותספורת ע"ח משלמי המיסים??ראיתי איזה פרסום התקפתי על כך שהקימו לה עמדת תספורת באיזשהו מקום מאובטח.
אם אין מקום אחר וכאשר הגב' הולכת למספרה כאחד האדם המון פרוע מקהילת קופי אפריקה תוקף את המקום, אותה ואת הספר? לא, לא מוגזם כלל. מדובר באשה שמעבר לזכאותה להגיע למספרה מעת לעת, היא אשה ייצוגית מטעם מדינת ישראל (כן כן, בדיוק כך. גם אם כל התקשורת וקבוצת צווחני הרל"ב תוקף זאת) וטוב לכולנו אם לא תיראה מוזנחת.בנינו לא מוגזם לשכור מקום עבור פעם בחודש לצבוע שיער, ותספורת ע"ח משלמי המיסים??
המשפחה הזו מייצגת את הכיעור במלוא מובן המילה, נרקסיסטים,רודפי בצע, תחמנים, מתנשאים, יהירים, דורסניםלאחר אותו לילה בכיכר עקב הפגנות נאלצה שרה נתניהו להסתגר במספרה כ-3 שעות עד שחולצה.
מה העצה שלך לאשה שנטלו ממנה את החופש ללכת למספרה?המשפחה הזו מייצגת את הכיעור במלוא מובן המילה, נרקסיסטים,רודפי בצע, תחמנים, מתנשאים, יהירים, דורסנים
לא נטלו ממנה שום חופש ללכת למספרה. מהומה על לא מאומה!!!! שתלך למספרה שכונתית, שתזמין ספר לביתה, שתסדר לבד את שערה. יש הרבה אפשרויות.מה העצה שלך לאשה שנטלו ממנה את החופש ללכת למספרה?
ללכת למספרה לא מאפשרים לה, יאפשרו לה ללכת לקורס?!מה הבעיה שתלך לקורס לספרות- אני מסתפרת לבד בלי קורס או שתקנה פאה
לוקחת אחריות ללכת?לא נטלו ממנה שום חופש ללכת למספרה. מהומה על לא מאומה!!!! שתלך למספרה שכונתית, שתזמין ספר לביתה, שתסדר לבד את שערה. יש הרבה אפשרויות.
ללכת למספרה לא מאפשרים לה, יאפשרו לה ללכת לקורס?!מה הבעיה שתלך לקורס לספרות- אני מסתפרת לבד בלי קורס או שתקנה פאה
נו באמת,,לחם מאפשרים לה לקנות?? אולי אסור לה גם לעשות פיפי???שתקנה סיר לילהללכת למספרה לא מאפשרים לה, יאפשרו לה ללכת לקורס?!
כך לגבי פאה, לא מאפשרים לה ללכת למספרה ,יאפשרו לה ללכת לבחור פאה?!
לוקחת אחריות ללכת?לא נטלו ממנה שום חופש ללכת למספרה. מהומה על לא מאומה!!!! שתלך למספרה שכונתית, שתזמין ספר לביתה, שתסדר לבד את שערה. יש הרבה אפשרויות.
אכן מגזימים בהתנפלות על שרלה.נו באמת,,לחם מאפשרים לה לקנות?? אולי אסור לה גם לעשות פיפי???שתקנה סיר לילה
לא מגזימים???? אותי זה מבאס,,,,כנטפלים לאדם זה עד הסוף
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.