מה הייתם עונים לשאלה הכי קשה בראיון עבודה?

007bg

New member
שכל פעם שניסיתי,

אף פעם לא הצלחתי לגמור ברקטום של הילדות הקטנות. הצרחות שלהן הפריעו לי להתרכז.

אתה לא דוחף להן גרב לפה לפני זה ?? ואם הצרחות כלכך מפריעות לך אז או שתשים פקקים באוזניים או שתשסף להן את הגרון וזייהו .. ../images/Emo3.gif

goldy

New member
תכונה שלילית

אני נוטה להיתאבד על מי שדוחה אותי בראיון עבודה כי אני לא מקושר ו\או מוכן לשלם משכורת למעביד.

Seidman

New member
אין לי תכונות שליליות

מה אין לך? בטח שיש לך, המון! שתוק טמבל! אתה מפריע לי לחשוב! מה שתוק, סתם אתה!

GMN

New member
לא בדיוק תכונה

- יש לי פיצול אישיות. - מה? יש לך פיצול אישיות? - לא. מה פתאום.

זהלא תכונה שלילית .. זה סה"כ חיסרון לרעתך .. כי הבוס שלך בעצם מקבל שני עובדים ומשלם רק לאחד .. ולך תריבו מי בעצם לוקח את הכסף .. אתה או .. אתה ..... ../images/Emo3.gif

MaD-d0g

New member
אתם מוזמנים להביע דעה ../images/Emo3.gif

wakka1

New member
איך אני מתקבל לעבודה

איך אני מתקבל לעבודהשלום אני שלמוי מועלם אני באתי היום בישביל לקבל עבודה לראיון אישי ניתבקשתי לאגיד כמה דברים טובים וכמה דברים רעים נתחילבטובים אני לא פוגע אני נחמד ואוהב לכתבו אני שונא ערבים והואבים אותי בפורום הומור שחור בתפוזעכשיו הרעים אני רומנטיקן חסר תקנה ולא קיבלו אותי לצה""ל אפילו ששלחתי הרבה מיחתבים ובאתי לצו הראשון שלחו אותי הבייתה ואני רציתי לשרת אבל הם אמרו לא אוי אוי מה ני עושה למי אי פונה הלכתי לשירות לאומי נתנו לי לעבוד עם זקנה ב-בית אבות אבל היא מתה עכשיו אני מחפש עבודהתודה מראש!!!!

תיסלם על החיקוי אבל:

קודם כל עם אתה רוצה לחתוב כמו שלומי מועלם האמיתי אתה צריח לשים שתי רווחים בין כל שני מילים ולא אחת ודוור שני אתה גם צריך לרשום חתימה קמו של שלומי מועלם.

GMN

New member
../images/Emo6.gif

אני הייתי לוקח את שלומימועלם לכל עבודה בלי שום ראיון או מבחן קבלה. (ותכלס, בלי החתימה החיקוי לא שווה)

Paffon

New member
אור שמש רק מחליש אותם

אחרי החשיפה לאור שמש הם אוכלים שניים-שלושה גפילטע והם שוב בסדר, זאת לעומת הקלצ'ניקוב שגומר אותם סופית.

Paffon

New member
תמיד אפשר לחזור לשיטת 1939

אבל לא כל הפולנים הם גם יהודים, ואני לא בטוח איך לא-יהודים מגיבים לציקלון בי. יש הצעות אחרות?

למעלה