מה הייתם עושים אם הייתם באים ל...

מה הייתם עושים אם הייתם באים ל...

אם הייתם באים לחווה מקצועית בחו"ל, בארץ והייתם רואים שהבעלים מרביץ לסוסים, כלומר מפוצץ אותם מכות? הייתם בורחים משמה? או נשארים? הייתם מספרים את זה לחברים, הורים, מדריכים? או שהייתם מתלוננים על החווה למשטרה? זה סיפור אמיתי על ילד (רחוב שלא ידע לאהוב.......חחחחחחחחח
) אחד שנסע במסגרת הקבוצת נוער אביב לאיטליה ורכב שמה עם מאמן מאוד מפורסם. ואחרי יו שהוא היה שמה הוא התקשר אל אמא שלו וסיפר לה הכל. מה הייתם עושים במקומו?

אסף 1989

New member
תלוי...

מזה נקרא לפוצץ תהי יותר ספציפית מה בדיוק הוא עשה לסוס...... את רוכבת ווסטרן נכון? אז את מכירה את אמיר גלדאור (משהו כזה...) שהוא מדריך ומאלף סוסים מחוות חניאל?

אסף 1989

New member
הוא סיפר לי

שמישהו פעם אמר: "מאלף טוב זה מאלף שהרג כבר שלושה סוסים". אז כנראה שיש מקומות בהן דוגלים בשיטת המכות, מה שלדעתי, לא נכון.

../images/Emo103.gif

אין לי מצב רוח, אבל פכל מקרה, זה יפיג את המתח! מה הייתי עושה למר מפוצץ סוסים? מפוצצת אותו... הייתי מספרת את זה לחברה שלי שמבינה בסוסים בארץ ולמדריכה מהארץ, שתיתן לי טיפים ורעיונות למה לעשות. לאדעת מה הייתי עושה במקומו, סעמק.

animals lover

New member
בטח יש באיזור../images/Emo107.gif

איזה עמותה להגנת הסוס או פקחים של בע"ח-הייתי פונה מיד אליהם ומספרת להם את המקרה!!!!!!!! והייתי דואגת לזה שכולם יחרימו את החווה ההיא!!!!

TauraMan

New member
תאמת זאת בעיה של המאמן../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שהוא פשוט לא יודע איך להתנהג לסוסים. סוסים אכן צריכים פה ושם משהו שילמד אותם(מכה על האף וכו') אבל סוסים שמרביצים להם בקביעות בשלב מסוים יתמרדו, ונו באמת, מי ינצח? סוס של 500ק"ג-טון או בן אדם של מקסימום 100ק"ג....

המממ,

אני מניחה שדבר ראשון אני הייתי מבררת מה הסוס עשה... למשל אצלנו יש מדריכה שכשסוס עושה משהו שאסור לא לעשות- נכון נותנים לא כמה מכות! מגיע לו! למשל שקיפי הפיל את חברה שלי 3 פעמים באותו שיעור (
) המדריכה בעטה לו בבטן, ובצדק!!! וגם- אני מניחה שמאמן מפורסם לא יפגע בסוסים שלו. כמובן- תמיד יש משטרה וצער בעלי חיים בכל ארץ.

למעלה