מה הייתם עושים אם...

randu

New member
מה הייתם עושים אם...

אז ככה, זה מין דיון פשוט כזה... כל אחד יענה על מספר שאלות. מותר לחפור, ואפילו רצוי. האם הייתם מוכנים להחליף את הבורר בתפקידו, ולברור בין אנשים בעולם התחתון? למה? מה לדעתכם הייתרון בתפקיד זה? מה לדעתכם החיסרון בתפקיד זה? לא הייתם מרגישים אשמים אם הייתם מחליטים שגורלו של אדם הוא מוות? אם הייתם ברוך אסולין, הייתם מוכנים שבנכם ינסה להרוג את זה שניסה להרוג אתכם? מקווה שיזרמו איתי. התשובות שלי יגיעו עוד מעט.

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

האם הייתם מוכנים להחליף את הבורר בתפקידו, ולברור בין אנשים בעולם התחתון? למה?לא בגלל שזה א' מאד מסוכן(אתם מדברים אם הפחדנית מספר אחד בעולם)וגם אני בעד צדק חח מה לדעתכם הייתרון בתפקיד זה?שיש לך מילה ושהרבה בוטחיים בך מה לדעתכם החיסרון בתפקיד זה?הסיכון לא הייתם מרגישים אשמים אם הייתם מחליטים שגורלו של אדם הוא מוות?ברור שמרגישה אשמה אם הייתם ברוך אסולין, הייתם מוכנים שבנכם ינסה להרוג את זה שניסה להרוג אתכם?לא אני מעדיפה שאני יהרוג אותו מאשר שהבן שלי נגיד יסתכן חח יצאתי חנונית חח

עונה ../images/Emo3.gif

האם הייתם מוכנים להחליף את הבורר בתפקידו, ולברור בין אנשים בעולם התחתון? למה? ממ כן זה נשמע תפקיד מגניב כזה, להחליט מה אנשים צריכים לעשות
מה לדעתכם הייתרון בתפקיד זה? האמת שאין לי מושג.. כל התפקיד הזה שצריך להחליט ושיש לך שומרים בכל מקום
מה לדעתכם החיסרון בתפקיד זה? שיש הרבה אנשים שרוצים להרוג אותך אני חושב.. לא הייתם מרגישים אשמים אם הייתם מחליטים שגורלו של אדם הוא מוות? האמת שכן, קצת.. אבל נגיד החלטתי עם אותו אדם שהוא צריך להחזיר לי את הכסף, ואם לא אז הוא ימות (והוא אמר שבסדר) אז.. הוא היה צריך לחשוב על זה טוב טוב לפני שהוא הסכים
אם הייתם ברוך אסולין, הייתם מוכנים שבנכם ינסה להרוג את זה שניסה להרוג אתכם? תלוי מה העבר שלי עם אותו בנאדם.

אושRתי

New member
עונה../images/Emo11.gif

האם הייתם מוכנים להחליף את הבורר בתפקידו, ולברור בין אנשים בעולם התחתון? למה?לא מה לדעתכם הייתרון בתפקיד זה?שהוא מחליט בסופו של דבר מה יקרה ויש גם הרבה כבוד. מה לדעתכם החיסרון בתפקיד זה? לא הייתם מרגישים אשמים אם הייתם מחליטים שגורלו של אדם הוא מוות?זה תלוי בסוג המקרה יכול להיות שבמקרה מסויים עונש מוות זה מוצדק. אם הייתם ברוך אסולין, הייתם מוכנים שבנכם ינסה להרוג את זה שניסה להרוג אתכם? לא אבל במקרה הזה כנראה שכן :)

cmpo

New member
../images/Emo109.gif עונה ../images/Emo45.gif

האם הייתם מוכנים להחליף את הבורר בתפקידו, ולברור בין אנשים בעולם התחתון? למה? לא, ממש לא.. אני לא מתחברת בכלל לכל הקטע של הפשע, אני רק אוהבת לראות את הסדרה... אבל אם הייתי נולדת לתוך המציאות הזו, אני חושבת שלא הייתה לי בררה אלא לקחת את התפקיד... מה לדעתכם הייתרון בתפקיד זה? אתה נמצא מעל כולם... אתה זה ששופט את האנשים ואף אחד לא שופט אותך... מה לדעתכם החיסרון בתפקיד זה? כמו בכל מטבע, יש לתפקיד גם שני צדדים... זה תפקיד מסוכן... אתה לא יודע מה יכול לקרות לך או לקרובים לך אפילו בעוד דקה.. כל הזמן צריך להיות עם היד על הדופק עד 8 עיניים... כולם נראים חשודים... לדעתי, אין חיים בצורה הזו לא הייתם מרגישים אשמים אם הייתם מחליטים שגורלו של אדם הוא מוות? לגמרי... אף אחד בעולם לא יכול לשפוט בן אדם ובעיקר לא לגזור עליו גזר דין מוות... זה לא ממש התפקיד שלנו אם הייתם ברוך אסולין, הייתם מוכנים שבנכם ינסה להרוג את זה שניסה להרוג אתכם? יכול להיות שכן.. המשפחה היא מעל הכל.. אבל מוות? עדיף לא להתעסק עם זה..
שאלון קשה.. שלא נצטרך בחיים להתמודד עם המצבים האלה חח...

למעלה