מה הייתם עושים אם

מיטללל

New member
מה הייתם עושים אם

הייתם נדלקים קשות על אחד המדיכים שלכם.. והוא היה מדהים בצורה מטורפת. הטעם שלכם בוללללל
(חשוב לציין שהוא מדריך לא של החומר עצמו. משו העשרה. אפשר לדבר איתו בסבבה) מיטל באפטר :)

HyPeR SoNiC

New member
אמממ

אם אפשר לדבר איתו בסבבה אז זה אפשרי להחליף טלפוני ולהתחיל קשר מחוץ למסגרת הצבאית......... ולראות לאן זה זורם..... אם זה מתאים לשניכם, וכל עוד תוכלו לשמור בתוך הצבא על "יחסים מקצועיים", לא נראה לי שיש בעיה

מיטללל

New member
נראה לך?

שאני אבקש ממנו את הטלפון שלו? עכשיו? שיש לי בערך שיעורים יומיים איתו? נראה לך? שלא ידפוק לי תלונה :))

HyPeR SoNiC

New member
חחחחח התכוונתי

שאם אפשר לדבר איתו בסבבה, אז דברי איתו בסבבה...... ובסופו של דבר כזה, תחליפו מספרים........ מה רע?

קרה ואני אישית השארתי את זה בגדר

הידלקות. חששתי מידי לעשות משהו , כי במידה וזה לא יהיה הדדי הפאדיחה לראות ולהיות איתו כל היום תהיה נוראית!

שבירת דיסטנס!!!

תפסי אותו, וקחי ממנו את הטלפון,או שתתני את שלך... אבל רק (!!!) בשבירת הדיסטנס, כי לפני זה זה ממש לא לעניין. בינתיים תשבי ותבהי בו...
שיהיה המון בהצלחה

Slalum

New member
הממ... זה קרה לי..

אבל לא במסגרת צבאית... כשהייתי במשלחת לארה"ב לפני שנה וחצי, אז נדלקתי שם קשות על המדריך השלי. העניין הוא שזה היה הדדי וזו הייתה הבעיה.... אסרו עליהם להתקרב לחניכות. אז פשוט היינו מעבירים לילות שלמים בשיחות נפש תוך צפייה בשמיים המדהימים סמוך לסקרמנטו.
תאמיני לי, אני לא יכולה לשכוח את הלילות האלה וערכם לא יורד בגלל שהם היו חסרי מגע גופני. זהו בערך.

jessy19

New member
כמו שהחבר'ה פה כתבו...

חכי לשבירת דיסטנס ותבקשי בסוף לדבר איתו ותחליפי איתו מספרים כדי לשמור על קשר ומשם... הכל פתוח- או שתצא מזה רק ידידות או יותר- בכל מקרה: הרווחת!

למעלה