מה הייתם עושים במקומי?

dory30

Well-known member
ביקשתי להקדים את התור לייעוץ הפסיכולוגי במרפאת אפילפסיה והבהירו לי שעקב שינויים במצבת כח האדם, זה בלתי אפשרי עד לתחילת 2023. לאור העובדה שלאחרונה ראיתי אשת מקצוע שם (רופאה חדשה, שאני עוד לא מסתדר איתה כ"כ), אשאר כ-10 חודשים ללא פיקוח. למרות שאני מוגדר כחולה קל, זה לא ממש רצוי. מה כדאי שאעשה?

in bal1

Well-known member
ביקשתי להקדים את התור לייעוץ הפסיכולוגי במרפאת אפילפסיה והבהירו לי שעקב שינויים במצבת כח האדם, זה בלתי אפשרי עד לתחילת 2023. לאור העובדה שלאחרונה ראיתי אשת מקצוע שם (רופאה חדשה, שאני עוד לא מסתדר איתה כ"כ), אשאר כ-10 חודשים ללא פיקוח. למרות שאני מוגדר כחולה קל, זה לא ממש רצוי. מה כדאי שאעשה?
יש שתי אפשרויות.או שתנסה להסתדר עם הרופאה החדשה. או שתלך לרופא פרטי.בכל מקרה לחכות עד 2023 זה המון זמן ללא פיקוח.

dory30

Well-known member
יש שתי אפשרויות.או שתנסה להסתדר עם הרופאה החדשה. או שתלך לרופא פרטי.בכל מקרה לחכות עד 2023 זה המון זמן ללא פיקוח.
מילא הרופאה, אבל כפי שאמרת ייקח זמן. חלק מזה באשמתי, כי אמרתי שאני לא שולל טיפול פסיכולוגי ובגלל ההיסוס שלי אצטרך לחכות עד שאפגש איתה בסוף דצמבר כדי לקבוע תור לפסיכולוג. אז מה כדאי שאעשה בנדון?

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
פניתי בסופו של דבר ללשכת מנכ"ל איכילוב (בו אני מטופל אחת לכמה חודשים), ד"ר גמזו וביקשתי פיתרון. כרגע לצערם, כפי שמסרה מישהי מהלשכה- אין פתרון. גם הפסיכולוג המיועד עזב ויש כרגע צפי להמתנה של עד שנה, כשאפשר יהיה להירשם להמתנה מנובמבר. בקיצור, שאנסה את מזלי במסגרות פרטיות (ע"ס נסיון קצר-לא!) או במכבי.

למעלה