מה הייתם עושים במקומי?

מה הייתם עושים במקומי?

היום ראיתי גור קטן שהעיניים שלו אכולות והוא מילל איש שהיה במקום אמר לי שיש מישהו שמידי פעם מטפל בו, התקשרתי למוקד העירוני שיקחו אותו כי הגור נראה לי במצב נוראי. בינתיים הלכתי , כשחזרתי התברר לי שאחד האנשים לקח כפפה והחזיר אותו למקום בו האמא מסתובבת, הודעתי למוקד איפה הוא שם אותו, לדעתי במקרה כזה עדיף שהגור יורדם ולא יסבול, אמרתי למוקד שאם הם חושבים שהוא ישרוד שישאירו אותו, אני מקווה שנהגתי כשורה... פעם ראשונה שראיתי גור במצב כזה כמעט ולא נשארו לו עיניים כל הדרך הביתה בכיתי.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif קשה לי להאמין שהוא ישרוד...

אנשי המוקד כבר היו במקום? ד"א, הבנתי שאת מראשון. באיזה אזור הוא היה?

הוא היה

בחניון של הבניין ברח' התקווה 22 והעבירו אותו לצד השני של הכביש לגינה של רח 'כצנלסון 2 (בדיוק מול הכניסה לחניון), אגב בגינה שם יש מלא גורים ואיש אחד אמר לי שעורבים תופסים את החלשים והמסכנים...מזעזע

Friends Freak

New member
מזעזעעעעעעעעעעעעע

אוי ואבוי....
זה פשוט נורא. החתול האומלל....

קרני4

New member
עורבים תופסים את הגורים? מזעזע

יש אצלנו עורבים אבל לא שמתי לב שהם מנסים לתפוס גורי חתולים קטנים. כנראה לא נותנים שם אוכל בצורה מסודרת וכולם שם מטורפים מרעב.
רוברטה,
את לא יכולה לטפל בכולם. יש מישחה מיוחדת למצבים קשים, אבל הרי לא נוכל להציל את כל הגורים בעולם. רוברטה
סיפור קשה והיום גם היצלת 2 גורות כאשר מצאת את לירון. דברים עצובים אצלכם בעיר. ראשון אוהבת חיות לא יכולה לעוור במקום הנורא ההוא?
קרני

נכון לא נותנים שם אוכל

בצורה מסודרת. יש שם זקן שמידי פעם זורק אוכל מהחלון לחתולים... ולגבי "ראשון אוהבת חיות", לעמותה הזו חתוליה, הם לא מעקרים חינם, אז מה אפשר לעשות, חוץ מלבכות? הרי במוקד העירוני מרדימים את הגורים מיד לא משנה באיזה מצב הם.
ואני בטח לא אדווח להם על גורים אלא במצב נוראי כמו הגור הזה. את צודקת, אני לא יכולה להציל את כולם (הלוואי שיכולתי...) מאז שמצאתי את משי ואני רואה כמה החיה הזו מדהימה קשה לי עם מצבם של שאר החתולים האומללים, הרי גם משי היתה ברחוב שמצאתי אותה.

קרני4

New member
רק במקרי חרום כדאי לצלצל למוקד

העירוני כי הרי הם יהרגו גם את כל הגורים הבריאים. עצוב.
קרני

מקרה דומה

יש לי חברה גם היא אוספת חתולים מכל מיני שנתקלה בגור קטן שעיניו אכולות ולקחה אותו לוט'. מסתבר שלגור הייתה דלקת עיניים רצינית וכל עיניו נאכלו אך עם זאת הוא חי והכל בסדר. היום אחרי כמה שנים הוא אצלה בבית חי ונושם וחי טוב מאוד.. עיור לגמרי אך מצליח לתפקד קופץ ונכנס לכל מקום שרק אפשר ידידותי וחברותי מאין כמוהו... אולי אם תוכלי לקחת את הקטן לוט' שייתן לך משהו לעיניים ... לא יודעת סתם עיצה לא יודעת מי הוא ומי את והאם אתה יכולה לעשות את זה.. אבל מסתבר שגם לפעמים המקרים הקשים לא נגמרים רע...

הלוואי שיכולתי

אבל לצערי לא אוכל לגדל אותו, אני גם לא רוצה לגעת בו מי שרוצה שיפנה אלי ואגיד בדיוק איפה הוא מסתובב.

למעלה