מה הייתם עושים במקומי

שושי024

New member
מה הייתם עושים במקומי

יש לי בעיה, התאהבתי בבחור "שחקן". הכרנו לפני תשעה חודשים , בשבועיים הראשונים היה מקסים, הראה רצינות, יזם פגישות... פתאום הכושי הפך את עורו... אבל אני חשבתי שאולי הוא נלחץ, והמשכתי לצאת איתו מאז כל פעם אנחנו נפרדים וחוזרים הפעם לא נפגשנו ודברנו חודשיים... אני שלחתי הודעה ונפגשנו ומאז שוב, נעלם.... אדיש, לא טלפנתי שבוע ולא נראה שזה מזיז לו... מה עושים??? שנפגשתי איתו הוא התלהב, התעניין אם יש לי מישהו, למה הוא מתנהג ככה?? בנים תסבירו את עצמכם.... מה אני צריכה לעשות איתו?? תודה

just 20 f

New member
אולי אני תמימה אבל...

כל כך קשה פשוט לדבר? לשאול אותו מה הוא רוצה ממך ומהקשר (כביכול, כמו שאת אומרת...) שלכם? לא מגיע לך להישאר באוויר אז למה שזה יהיה ככה??

a y a 3 2

New member
הבחור כנראה שומר אותך על אש קטנה

לגיבוי. העובדה שהוא מתעניין אם יש לך מישהו היא, שכנראה שיש לו גם מישהי נוספת מהצד. מה את צריכה לעשות איתו? - אם את רוצה מישהו שלא לוקח אותך ברצינות, להשאיר אותו בסביבה. אם את רוצה מישהו שלא משחק משחקים - לנפנף אותו.

magenta73

New member
מה עושים?

עוזבים את זה. הוא לא רציני, הוא לא מעוניין, את נקשרת. למה לאמלל את עצמך?... הוא לא נותן לך מה שאת רוצה ומה שאת צריכה. תמשיכי הלאה, העולם גדול ופתוח ומלא הפתעות וגברים טובים ונחמדים שלא ישחקו איתך.

orrin

New member
כמה שאלות שאולי שוות מחשבה

אמרת "התאהבתי בבחור" ועכשיו- מה את מרגישה? את עדיין מאוהבת? את עדיין רוצה? או שאולי זה משו שכבר נהפך להרגל, לחלק מהשגרה שלך? או שאולי הציפיה לזה שעכשיו הוא יבין כמה זה שווה היא זו שמחזיקה אותך שם? וחוצ מזה- איך זה גורם לך להרגיש כשהוא מתנהג ככה? האם זה גורם לך לחשוב שאת שווה פחות ולכן אולי עדיף לנסות להשאר איתו כי מי בכלל ירצה אם לא הוא? ובכלל- כמה חזקה מערכת היחסים שיש- או הייתה- בינכם? האם הוא מכיר אותך? הוא יודע איך את שותה את הקפה שלך? אם את טיפוס של בוקר או לילה? האם את מכירה אותו? נראה לי ששווה להשקיע חמש דקות ולחשוב על השאלות האלו- כי רק לך יש תשובה.... והכי חשוב- לא משנה מי, לא משנה מה או מתי או איפה- שתדעי כמה את שווה בלי קשר לבחור זה או אחר. רק טוב

שושי024

New member
תודה לכולם.. ותשובות

טוב, אני שמחה לראות שיש פה אנשים חכמים, כי גרמתם לי לחשוב הרבה... אז ככה, יש כמה דברים שאני רוצה לספר לכם על עצמי ועליו, הכרתי אותו אחרי תקופה די ארוכה שהיו לי בה כשלונות עם גברים, ובהתחלה באמת שהיה לנו טוב, והוא היה רציני, ולאט לאט התחיל לחפף, אבל אז אני כבר הייתי בידיים שלו... אני מאוהבת בו, הוא לא יוצא לי מהראש, שאני נתקלת בו --- ואגב, זה קרה לי היום, הרגלים שלי רועדות ואני מרגישה כמו ילדה קטנה ומפוחדת. וכן, ירד לי הבטחון, אבל עם כל זה, ולמרות שהוא מתנהג כמו ילד דפוק, אני מרגישה שיש שם משהו טוב שחבל לפספס את זה הרי אנחנו מדברים, שעות על גבי שעות אנחנו מסוגלים לדבר, אני מקשיבה לו מתי שצריך והסקס מדהים, אז מה חסר???? אז הוא אומר שהוא לא מוכן להתחייבות... אבל אני לא לחצתי, פשוט בא לי לבקש עוד הזדמנות, אבל הבעיה שהבעיה היא אצלו, ולא אצלי- וזה הוא מסכים איתי.... יש לכם משהו להוסיף??? עצות?? אנשים חכמים עכשיו הזמן, אני מחכה לכם ותודה רבה

shaniza

New member
כן יש לי משהו להוסיף

את יזיזה שלו ותו לא ואת מאוהבת בו ואם את לא מעוניינת להיות יזיזה שלו אז תצאי מזה מהר לפני שתיסחפי עמוק מדי.

למעלה