מה הייתם עושים במקרה כזה?

noziz mum

New member
מה הייתם עושים במקרה כזה?../images/Emo92.gif

נרשמתי לרשת חברתית ישראלית ,אחרי שקראתי שהם עורכים תחרות למוזיקאים באתר והפרס הוא הפקת סינגל (כמה מפתה..), לולא זה לא הייתי בכלל נרשמת. מסתבר שלא תחרות ולא נעליים...האתר לא מגיב לבקשתי להשתתף בתחרות למרות שעשיתי כל מה שצריך. כנראה שברוב חוצפתם ניצלו רצון של אמנים לקבל הכרה בשביל קידום האתר שלהם
אתמול ניסיתי למחוק את החשבון שלי,והפתעה! אין בכלל אופציה כזאת. שלחתי אליהם אימל בעניין,ואני לא מצפה שיחזרו אליי בכלל.. מה אפשר לעשות? זה חוקי לא לאפשר למשתמשים לבטל את החשבון שלהם? בא לי ממש לתבוע אותם!!!!!!

meital always

New member
אמממ...

באופן כללי חלק נכבד מהרשתות החברתיות ומהאתרים בעולם לא מאפשרים למחוק או להסיר את החשבון שלך. אגב גם כאן בתפוז אין אפשרות כזו. אין "חוק" נגד זה. מה שבדרך כלל אפשר לעשות זה כמובן למחוק את כל הפרטים האישיים מהחשבון ולהסיר קבצים ותמונות, כך שהחשבון נותר "ריק" ואין כמעט משמעות לעובדה שהוא נותר שם. במקרה הספציפי שאת מתארת זה באמת מקומם ואני מקווה לפחות שיענו למייל שלך או שייתיחסו אליך באיזו שהיא צורה. לא כתבת באיזו רשת מדובר אבל אם לא תקבלי תגובה, פשוט תבדקי אם את יכולה למחוק את כל הפרטים המזהים שלך משם ובזה יסתיים הרומן שלך איתם.

noziz mum

New member
תודה.. בכוונה לא ציינתי את שם האתר

משיקולי הוצאת דיבה וכאלה..

למעלה