מה הייתם עושים במקרה כזה

• פותח הנושא nadd
  • פורסם בתאריך

nadd

New member
מה הייתם עושים במקרה כזה

יש לך זוג KK בפלופ A
K
6 שניים מהם עלה היריב שם אול אין כדי כנראה לתפוס פלאש למי יש סיכוי גדול יותר לנצח ? ליריב יש 2 הזדמנויות לעלה. ואילו לך יש הזדמנות קלושה יותר לפול האוס. צריך לפנות הנהלת תפוז לשים באייקונים את סימני הקלפים - זה יוסיף ויזואלית

shaywh

New member
בשביל דברים כאלה יש מחשבוני פוקר

והנה גיליתי שעצבו מחדש את המחשבון של קארד פלייר. אני מעדיף את הישן אבל הנה http://www.cardplayer.com/poker-tools/odds-calculator/texas-holdem אבל בתור כלל- הסיכוי לתפוס צבע אחרי הפלופ הוא 35%. אל תיתן לפלופ כזה להפחיד אותך (אלא אם יש לך קריאה שהיריב תפס צבע בפלופ, האפשרות קיימת), בזכות הסיכוי לפול האוס הסיכוי שלך לנצח הוא כ70% וגם אם ליריב שלך יש פלאש מהפלופ יש לך כ35%. שזה לא קלוש יותר מהסיכוי לתפוס את התלתן החמישי.

modz0r

New member
אז ככה

השתמטת כמה פרטים חשובים, כמו כמה כסף\צ'יפים יש לך, לו, בקופה, ומה הבלינדים. הסיבה שזה חשוב, הוא הקביעה שהשחקן שנגדך הוא בכלל על flush draw. אם למשל יש בקופה 100 צ'יפים, לו יש 300 צ'יפים ולך יש גם 300, אני לא אשים אותו על flush draw, אלא יותר לכיוון של Ax או 66, ואז אשווה בלי לחשוב פעמיים. אם יש לך סיבה רצינית להאמין שהוא על flush draw, אז כמו שאמרו לפני, הסיכוי שהוא יקבל פלאש הוא כ-32% (יש 13 עלים, 2 אצלו, 2 על השולחן, ואחד מביא לך פולהאוס, יוצא 8 outs, שזה כ-32%), בנוסף לא בטוח שהפלאש יעזור לו, כי אם אתה מקבל פולהאוס אתה מנצח בכל מקרה - ככה שמבחינת אחוזים לך יש סיכוי גדול יותר לניצחון. לפי הנתונים (החסרים) האלו, הייתי משווה, כי אין סיבה לא להשוות.

זונע

New member
חח אין שום סיבה לא להשוות

כאילו...כל פעם שיהיה פלאש דרו על הבורד ומישהו ישים לך רייז אתה תפרוש? זה די מטומטם, יש לך פה את הסקנד נאטס כרגע ועם כל הכבוד, סט אסים פה לא עושה אול אין בפלופ

אתה חייב להשוות

לא משנה מה קורה ביד הזאת, אין שום סיבה בעולם לזרוק את היד הזאת. היד היחידה שמפחידה אותנו פה זה סט של אסים ואם אתה נגד סט של אסים אז אין לך שום סיכוי לברוח מהיד הזאת. נגד פלאש דראו אתה מוביל בערך 70% ונגד ידיים אחרות אתה ב 90% ומעלה. השוואה הכי בסיסית שיש.

למעלה