מה הייתם עושים לו היו נשארים לכם רק

שלינקה

New member
מה הייתם עושים לו היו נשארים לכם רק

חודשים ספורים לחיות? זה לא קשור ישירות לפורום, אבל בגלל שבלוגרית (נינה) דיברה על זה בבלוג שלה מעניין אותי לשמוע גם את התשובות שלכם. מחכה... |שלי| אה, אין כזה אייקון? טוב, נו, אז פרח
שלי.

אסף כץ

New member
להלן הרשימה:

מטייל בהודו קופץ בנג´י חוזר מהודו קונה יכטה מחלק את כל הרכוש שלי אומר סליחה למי שפגעתי בו יושב על ספסל וזהו! ומה את היית עושה שלינקה?

איה@

New member
מכינה ירושה ../images/Emo26.gif

ירושה מסודרת - כדי שכל חפץ יקר לי יעבור באהבה למי שהוא מיועד. כותבת מכתב אישי לכל אחד מבני משפחתי / חברי / מכרי סוגרת חשבון לטוב או לרע - מאזנת ל-אפס את המאזן הכללי. מנסה להגשים כמה שיותר חלומות. לקראת הסוף..... יושבת מול הים, ומחכה...... (גורו "השאלתי" ממך ת´משפט
) נכון לעכשיו - אני מקווה ש"הרגע" הזה יגיע כמה שיותר לאט!
איה.

אסף כץ

New member
חחח.. לא הייתי ממליץ על זה..

לשיר יש אופי של רוצחת ולמרות שזה מושך, זה גם מסוכן...

שלינקה

New member
אני?! אני הייתי

-מנסה לעשות מקסימום דברים טובים במינימום זמן. -מתנתקת מהאינטרנט, מתמקדת בreal world. -נהיית טובה יותר בכל התחומים. -כותבת צוואה מפורטת ומחלקת הרבה כסף לצדקה. -משמידה את היומנים האישיים, כל זכר לבלוג ולמסמכים אישיים אחרים. -כותבת מכתבים לכל אחד מהאנשים שאני מכירה. -בוכה. -מבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו ומאמא שלי במיוחד. -מחזירה דברים שלוויתי או שאלתי מאנשים אחרים. -מנסה לחזק את מי שאוהב אותי ויודע. -מתפללת טוב יותר. תמיד יש תקווה. בררר... איזה פחד לחשוב על זה. שלי.

אסף כץ

New member
וואיי יש לי אחד מצויין!

מלווה מהבנק (ככה אומרים את זה?) מיליון דולר, ואז עושה את כל מה שציינתי בהודעה הקודמת (קונה יכטא, קופץ בנג´י וכו´) ואחרי זה אני מת. אויי שכחתי להחזיר לבנק את הכסף.. בעסה.. כל מה שכתוב הנ"ל נכתב ע"י אסף הרע, אסף הטוב לעולם לא היה עושה דבר כזה

אסף כץ

New member
האם אני רואה פה איזה מסר סמוי ../images/Emo6.gif

הבטחתי לשלינקה שאני אשקול שוב, ובאמת יהיה לי הרבה זמן לחשוב על זה ממחר בבוקר עד יום חמישי אני בטיול. אבל מה שבטוח, אם גורו חוזר, זה יהיה רק אחרי שהוא יעבור שיפצוץ (מבחינה גרפית כמובן
). שבוע נעים לכולם

למעלה