מה הייתם עושים?

Rhythm of blues

New member
מה הייתם עושים?

תמיד חשבתי שדעה אובייקטיבית היא דעה טובה בגלל זה אני רוצה להתייעץ איתכם. יש לי ידידה שהייתי עובד איתה ולאחרונה התפתח ביננו משהו מעבר יש לה חבר כבר 6 שנים והיא מרגישה שהיא לא מרוצה ממנו ויכול להיות שהיא רוצה לעזוב אותו היא סיפרה לי שהיא מאוד נהנית בחברתי, שאני גורם לה לחייך ולהרגיש בטוחה וחופשייה (מה שחבר שלה לא עושה לטענתה...) היא אמרה לי שהיא מעוניינת בי ואני אמרתי לה שגם אני מעוניין בה אבל היא לא החליטה אם להיפרד ממנו אני לא רוצה להיות ה"מניאק" שבגללו הם יפרדו, אבל מצד שני אני ממש ממש לא רוצה להפסיד אותה אני מרגיש שהיא האחת למיליון. הרבה פעמים "האשמתי" את עצמי בחוסר אסרטיביות ביחסים עם בחורות, השאלה שלי היא מה לעשות? לקחת יוזמה? לדרוש ממנה להחליט אחת ולתמיד? וגם איך לעשות את זה מכיוון שיש לה חבר קנאי מאוד (אישית אני לא מכיר אותו)... תודה מראש על העזרה

bulb

New member
יש מספר אופציות...

יתכן והיא חשה נוח בחברתך כיוון שהמיניות שלך לא מאיימת עליה (ע"ע חבר הומו). אולי היא אחת למיליון, אבל זכור שיש עוד מליון כמוך - אז עדיף שתהיה ה"מניאק" ולא מישהו אחר (כך גם לא נסבול את הקינה המתממשת בסגנון "למה לא פעלתי כשיכולתי, מגיע לה יותר מהחבר החדש, הלב שלי שבור, הזיזו לי את הגבינה..."). שני הסנט לבוקר זה.

Rhythm of blues

New member
אני רוצה להדגיש משהו חשוב

היא ציינה את התכונות האלה - בניגוד לחבר שלה - ולא בגלל שהיא לא נמשכת אליי מינית ובכל זאת מה היית עושה? אומר לה תחליטי כאן ועכשיו? או שנותן לה קצת זמן לחשוב על זה?

mika tal

New member
אתה מכניס את עצמך לסרטים מיותרים....

אני לא חושבת שזו בחירה שלך, זו בחירה של הגברת :). כרגע סבבה לה, היא רוקדת על "שתי חתונות".. מבחינתה "ישחקו הנערים לפני" או משהו בסגנון, עם האחד תישאר, מהשני תתפטר :). אתה לא יוצא בכלל מנייאק, כי הם הם ייפרדו זה לא בגללך, אלא משום שאהבתם, וכך זה נראה לא חזקה מספיק, בלשון המעטה. בשורה התחתונה- אל תהיה פראייר, תעמיד לפניה הצעה/ עובדה/ מוגמרת.... או שאת איתי או שאת מפוטרת :):) בהצלחה :)

magenta73

New member
אתה לא יכול לגרום לאף אחד לעשות משהו

במיוחד כמו לעזוב חבר. זו צריכה להיות החלטה שלה. מה שכן, אני לא בדיוק מבינה איך ה"אחת למיליון" שלך, היא משהי שמפלרטטת איתך בזמן שיש לה חבר... ואם נגיד אתה תהייה חבר שלה, זה לא יאכל אותך?... גם זה שכאילו "לקחת" אותה מאחר (מה שלא, כי שוב - בחירה שלה), אלא יותר העובדה שהיא... אהמ... איך נגיד, לא ממש משהי שאפשר לבטוח בה?... אני הייתי מציעה לך להיות אסרטיבי - אבל אולי בדרך אחרת ממה שאתה תכננת - ולהגיד לה - אני לא מוכן להיות סביבון. אני מעוניין בך, אבל אני לא רוצה להיות גורם שלישי בקשר. כשתפרדי מחבר שלך, נדבר. עד אז - סאלאמת.

limori27

New member
בתור בחורה שהיתה בקשר של כמה שנים..

מאוד חשוב שתיתן לזה להגיע ממנה... היא צריכה להבין את זה ולהיות בטוחה בזה. אתה גם יכול לומר לה שלא היית רוצה לפספס אותה.. אבל שהיא שקועה בהרגל של כמה שנים.. ושהיא תצטרך להגיע לבד למסקנה שאתם צריכים להיות ביחד, כיוון שאינך רוצה לגרום לה להבין..אתה רוצה להיות עם מישהי שרוצה להיות איתך ולא לפספס אותך, כי זה מגיע לך. בד"כ להלחיץ בן אדם לעשות צעד כזה לא עוזר, ההיפך... דוחף לכיוון השני.... אבל אם תקרין בטחון , תבהיר כוונותיך אבל מצד שני ששאתה משאיר את ההחלטהבשבילה אבל בינתיים לא עוצר את החיים שלך. מקוה שזה יוביל למה שאתה מייחל. בכל מקרה שתזכה להרבה אושר ואהבה.

Rhythm of blues

New member
../images/Emo51.gifרבה רבה

אני באמת אשתדל לא ל"הבהיל" אותה ולדחוף אותה להחלטה כי זה לא יועיל אלא רק יזיק עזרתם לי מאוד להבין איפה אני עומד בכל הסיפור אני שמח שייעצתם לי!
בתקווה להמשך... שבוע טוב לכולם!

אם היא ממש מוצאת חן בעינייך, תמתין קצת

אם היא ממש מוצאת חן בעינייך, תמתין קצת, או כמו שאתם הגברים אומרים לנו - תזרום. תראה מה קורה. כי אם היא תעזוב אותו, וזה לא ילך בינכם היא תאשים אותך בזה. אבל אם ההחלטה תהיה שלה, היא תהיה יותר פתוחה לקשר ויותר החלטית בהמשך. דעתי בכל אופן...

למעלה