מה הייתם עושים? ניקוי שטיחים או שירת סירנדה
C choco2602 New member 6/6/13 #4 תלוי כמה צורחים במשימת המיטות יש מצב שכבר הייתי מיואשת מאנשים והייתי מעדיפה להרביץ לשטיח.. תלוי ברגע עצמו..
תלוי כמה צורחים במשימת המיטות יש מצב שכבר הייתי מיואשת מאנשים והייתי מעדיפה להרביץ לשטיח.. תלוי ברגע עצמו..
N ny22 New member מנהל 6/6/13 #5 תלוי... תלוי מי יהיה בן/בת הזוג שלי במירוץ... כי המשימה הזאת מאוד תלויה בבן או בת הזוג. או כמו Jason2 כתב - משימות עם שופט הן לפעמים הרבה יותר קשות...
תלוי... תלוי מי יהיה בן/בת הזוג שלי במירוץ... כי המשימה הזאת מאוד תלויה בבן או בת הזוג. או כמו Jason2 כתב - משימות עם שופט הן לפעמים הרבה יותר קשות...
א אורישקי New member 8/6/13 #6 זה תלוי מי הבן זוג אני בדכ לא טוב בכל המשימות של לצעוק לאנשים באמצע אירופה אז אני הייתי מעדיף ללכת על הניקוי שטיחים אם בן/בת הזוג שלי מתאימים.
זה תלוי מי הבן זוג אני בדכ לא טוב בכל המשימות של לצעוק לאנשים באמצע אירופה אז אני הייתי מעדיף ללכת על הניקוי שטיחים אם בן/בת הזוג שלי מתאימים.
L laei49 New member 8/6/13 #7 נראה לי לשיר אבל לא הבנתי למה אתמול כשהמתמודדים היו צריכים לנקות את השטיח למטה למה המתמודד שמנקה לא עמד על הרגליים וניקה את החלק התחתון?אסור? והאם היום הם כבר פונים למדינה חדשה?הם התעכבו יותר מדי על ספרד
נראה לי לשיר אבל לא הבנתי למה אתמול כשהמתמודדים היו צריכים לנקות את השטיח למטה למה המתמודד שמנקה לא עמד על הרגליים וניקה את החלק התחתון?אסור? והאם היום הם כבר פונים למדינה חדשה?הם התעכבו יותר מדי על ספרד
J JAMES DEAN New member 8/6/13 #8 צריך לעשות את כל הניקוי על הכתפיים כניראה שכבר בפרק הבא יעברו למדינה אחרת. איזו? תצטרכי לחכות לסוף הפרק.
צריך לעשות את כל הניקוי על הכתפיים כניראה שכבר בפרק הבא יעברו למדינה אחרת. איזו? תצטרכי לחכות לסוף הפרק.
פ פיית המשאלות25 New member 9/6/13 #10 התלבטות קשה... מיכוון שאני באמת מרחמת על מי שיצטרך לשאת אותי על כתפיו.. הייתי בוחרת במשימת הסרנדה אבל היא בהחלט לא קלה, לגרום לאדם להישאר עד סוף השיר! אגב אני סקנית מי יקבלו את הפרסה הנוספת ע"י דבי ודנה..
התלבטות קשה... מיכוון שאני באמת מרחמת על מי שיצטרך לשאת אותי על כתפיו.. הייתי בוחרת במשימת הסרנדה אבל היא בהחלט לא קלה, לגרום לאדם להישאר עד סוף השיר! אגב אני סקנית מי יקבלו את הפרסה הנוספת ע"י דבי ודנה..
פ פיית המשאלות25 New member 9/6/13 #12 אני תמיד רואה את הפרק באיחור של חצי שעה אני מקליטה ביס מקס וככה יכולה להריץ את הפרסומות המייגעות בלי להגיע לשידור חי בהקלטה...
אני תמיד רואה את הפרק באיחור של חצי שעה אני מקליטה ביס מקס וככה יכולה להריץ את הפרסומות המייגעות בלי להגיע לשידור חי בהקלטה...