הוצאתם את הנכד/ה מהגן, הגעת לרכב והנכד/ה נזכרים שהגננת חילקה קינוח לילדים לפני צאתם לבית, האם תחזרו לגן כדי שהנכד יקבל את הקינוח? או ממשכים לבית?
ממשיך הבייתה, אין לי זמן מיותר. אם ירצה אקנה לו גלידה.הוצאתם את הנכד/ה מהגן, הגעת לרכב והנכד/ה נזכרים שהגננת חילקה קינוח לילדים לפני צאתם לבית, האם תחזרו לגן כדי שהנכד יקבל את הקינוח? או ממשכים לבית?
הייתי חוזר ומביא לנכד, למה שהנכד יתעצב?הוצאתם את הנכד/ה מהגן, הגעת לרכב והנכד/ה נזכרים שהגננת חילקה קינוח לילדים לפני צאתם לבית, האם תחזרו לגן כדי שהנכד יקבל את הקינוח? או ממשכים לבית?
אם אני ברכב ליד הגן וטרם התחלנו בנסיעה? חוזרת לגן עם הנכד. זה לא הקינוח לשמו, זו החוויה המשותפת לנכד ולשאר חבריו מהגן. אם כבר התחלנו לנסוע הנכד יצטרך להסתפק במשהו שיש בבית.הוצאתם את הנכד/ה מהגן, הגעת לרכב והנכד/ה נזכרים שהגננת חילקה קינוח לילדים לפני צאתם לבית, האם תחזרו לגן כדי שהנכד יקבל את הקינוח? או ממשכים לבית?
משתפרת , לך ולאשתי אותה התשובה.אם אני ברכב ליד הגן וטרם התחלנו בנסיעה? חוזרת לגן עם הנכד. זה לא הקינוח לשמו, זו החוויה המשותפת לנכד ולשאר חבריו מהגן. אם כבר התחלנו לנסוע הנכד יצטרך להסתפק במשהו שיש בבית.
לכבוד הוא לימשתפרת , לך ולאשתי אותה התשובה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.