מה הייתם עושים

ldghglj

New member
מה הייתם עושים

אם הייתם מגלים חווה שבה הסוסים סובלים?
רוב סוסים הם מקלות במקום לראות מהמיקדימה שלהם את הבטן רואים את הרגליים האחוריות מרוב שהם רזים
וקורעים להם את הצורה? התעללות קיצר...

ldghglj

New member
אוקיי...

אני מכירה חווה כזאת התלוננו השארנו להם הודעה כי הם לא ענו אנחנו לא יודעים אם הם עשו משהו לפני חודש גנבו להם סייח בן שבועיים שבועיים! למה? כי אין שמה גדר ואפשר להעביר את הסייח מתחת לאורווה מעל האורווה אין עכשיו סייח

GrEeNwOmAn

New member
תשובתיי המושלמות...../images/Emo95.gif

הייתי רוצחת את הבעלים וגונבת את כל הסוסים ומבריאה כל אחד בהדרגה, ומזמינה וטרינר, אבל דבר ראשון הייתי מתקשרת להגנת הסוס ולמשטרה@

niko girl

New member
אני???????

אני הייתי מתקשרת מיד לעמותה להגנת הסוס!!!!! זאת ממש התעללות..... יש לי שאלה...איפה ראית את זה?

ldghglj

New member
מממ ברעננה...

ברעננה יש חווה שפשוט לא מאכילים בה כמו שצריך זה נורא! התקשרתי כבר לעמותה והם אמרו שהם היו לפני חצי שנה שמה ושהכל נראה להם נורמלי התעצבנתי עליהם שזה כבר לא ככה ושהם חייבים לבוא שוב אני מקווה שהם יבואו.... מקסימום אני יתקשר עוד פעם עוד כמה ימים

niko girl

New member
אמ יוכל להיות שהם מחביאים

את הסוסים שלא נראים טוב ופעם בכמה זמן הם מאכרילים אותם בסדר גמור רק כדי שהעמותה להגנת הסוס יראו שהם בסדר גמור .....שהם באים!

S H I L G I

New member
מה שהייתי עושה../images/Emo29.gif

מתקשרת לעמותה להגנגנת הסוס והחמור (מומלץ להשיג את הטלפון שיהיה בכל מצב איתכם) ומתקשרת לאתי אלטמן מצער בע"ח היא תעזור בנושא של תביעה וכו': 03-6241776 03-6241779 מומלץ להתקשר לשני הגורמים במקרה שלמשל אתי לא תוכל לעזור בגלל שצב"ח קצת חסר להם כסף והכל.. ויש עמותות מסויימות שלא עוזרות כמו שצריך, כיול להיות שהעמותה להגנת הסוס והחמור היא אחת מהן, אז כדאי להתקשר לשניהם, ליתר ביטחון.

אני כנ"ל בקשר למספרי טלפון והכול!

הייתי רצה הבייתה בהיסטריה! דברים כאלו ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מעצבנים,מרתיחים ופוגעים בי! אז הייתי הולכת ומתקשרת ודואגת שמישהו יעשה משהו בעיניין!!

למעלה