מה הייתם עושים?

איימו

New member
מה הייתם עושים?

אם הייתם יוצאים עם מישהו הרבה זמן, ואוהבים אותו והכל, אבל ההורים והמשפחה מאוד מאוד מאוד מתנגדים שתצאו איתן. (יש להם סיבות ואפילו סיבות הגיוניות) הקשר שלי עם המשפחה שלי מצויין ואני מפחדת לאבד אותו בגלל האהבה שלי. השאלה שלי היא אם ללכת עם הלב שלי ואז לפגועבהורים שלי או לעשות מה שהם אומרים(עם השכל, כי באמת אם אני מנטרלת שכל עם רגש הם די צודקים)

אם את בעצמך מבינה שהם צודקים-

אז כדאי לנתק, למרות כל הקושי הרגשי. אם היית חושבת שהסיבות של הורייך לא מוצדקות, אז זה כבר היה סיפור אחר.

Ben Dor

New member
פאקק זה כל כך מוכר לי...

שמעי...היה לי סיפור דומה לזה ההורים שלי ביקשו שננתק תקשר וזה... ניסינו לנתק את הקשר אבל פשוט לא יכולנו כל כך האהבנו אחד את השני אבל הוא פחד מההורים שלי אז כל פעם היינו מדברים בסתר וכל מיני כאלה...כל זה היה מלפני שנה... ואנחנו מתכננים להיפגש עוד פעם... אני אומרת אם את ממש ממש אוהבת אותו והוא אותך ואתם מוכנים לקחת את כל הסיכונים וזה פשוט אל תספרו להורים שלך...עד שאת חושבת שיגיע הזמן הנכון לספר להם את זה...

איימו

New member
אוףףףףףףףףףףףף

הבעיה היא שהייתי כבר בתסריט הזה, ואז ההורים שלי התחילו לקבל את הרעיון שאנחנו יוצאים והכל. הבעיה היא שזה פתאום חזר משום מקום. תראי הם אמרו לי מה הסיבות שלהם ואם אני באמת מנתקת רגש משכל הם צודקים. ואני גם לא יודעת אם יש לךי עוד כוחות לעמוד מולם.

Ben Dor

New member
שמעי אם אתם ממש אוהבים אחד

את השני...אני אומרת לא לוותר אבל פשוט לא לספר להורים...נכון שזה לא יפה וזה אבל אני אישית בשביל אהבה אמיתית יעשה ה-כ-ל-! כנסי אלי לאיסיקיו 193818549 אני יוכל לעזור לך שם הכי טוב!

אם את חושבת שהסיבות הגיוניות אז

באמת תנסי לנתק את הקשר כי המשפחה יותר חשובה. אבל אם הסיבות לא כאלו עקרוניות תנסי לגרום למשפחה לאהוב אותו ולהתרגל לרעיון ולהראות להם את הצדדים הטובים שבו.

לדעתי- אם את מבינה שהסיבות הגיוניות

ושהם צודקים- כדאי לנתק את הקשר. אם נועדתם זה לזה באמת- חייכם עוד יצטלבו.

מניסיון חיי למדתי

כי אם ההורים אומרים לרוב הם צודקים, בעיקר אם את בעצמך אומרת שהסיבות הגיוניות.

h e n y

New member
ממ זה קורה לחברה שלי עכשיו..

ואני יגיד לך מה שאמרתי לה. כמה שמשפחה ואחים הם תמיד ישארו המשפחה שלך.. אין להם זכות להחליט לך עם מי תצאי גם אם הם חושבים שאת עושה טעות... דבר זה פוגע בפרטיות....והם צריכים להבין שהם לא צריכים לשים אותך במקום לא נעים..זה משפחה אמיתית.

למעלה