מה הייתם רוצים לראות בסרט הבא?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
מה הייתם רוצים לראות בסרט הבא?

אני לדוגמא לא הייתי רוצה לראות "שנות אקדמיה", הייתי מעדיף לראות את "חזרתו של סיסקו" לדוגמא, או משהו שקורה עם החבר'ה מוויאג'ר. או בכלל, משהו חדש ולא ידוע. מה אתם הייתם רוצים לראות?

Tal Shiar

New member
מסכים בהחלט...

סרט עם הצוות של וויאג'ר או חלל עמוק 9... אם לא אז עדיף כבר לוותר על הסרט

n i v1

New member
אני חושב שזו טעות שהבמאי

הוא אברהמס הזה. אני חושב שרק אנשים מתוך עולם הטרק צריכים ויכולים באמת ליצור סרט טרקי טוב. תראו את כל הסרטים שנימוי ביים, תראו את סרט 8 שפרייקס ביים (עם הבורג). אברהמס מביים דברים כמו משימה בלתי אפשרית, אבודים וכאלה סדרות. הוא מביא איתו חבורה של חברים שעובדים איתו על הדברים האלה. , זה לא טרק, זה משימה בלתי אפשרית במסווה של טרק- זה מתכון לאכזבה בטוחה. אני מאד לא אופטימי בנוגע לזה ואני חושב שפרמאונט עושים טעות חמורה. אל להם לקחת את הבמאים הלוהטים שעושים שוברי קופות- זה כבר נכשל. הם צריכים מישהו בסדר גודל של נימוי, או של חברנו המפיק מעונה 4, או מישהו מתוך הקאסט של סטאר טרק...

DDN

New member
מסכים למחצה

אברהמס במאי מעולה, ולסרט על DS9, משהו מסתורי עם החזרה של סיסקו, ועוד כל מיני, הוא היה תפור יפה מאוד. אבל זה לא המצב. עוד פרט קטן: לאברהמס יש הרבה כותבים/במאים באבודים, אחד הכותבים הוא ג'ף לואב, כותב הקומיקס. אחת הבמאיות היא רוקסן דוסון, ביילאנה טוראס מוויאג'ר. אם היא אחת מה"חבר'ה" שאברהמס מביא יחד איתו, זה היה משנה את התפיסה שלך?

Tal Shiar

New member
הבמאי לא חשוב לי העיקר התסריט...

מצדי גם וודי אלן יכול לביים את הסרט...

פאגאן

New member
לא תמיד

ראשית אם אתה מתכוון למני קוטו("חברנו המפיק")אתה צודק, לפחות ברמת הכותב אתה טועה עם זאת בנוגע לבמאי; במאי מתוך המערכת אינו מבטיח דבר ראה מקרה ג'ונתן פרייקס(שהוא כעקרון במאי טוב) והסרט INSURRECTION(המרד נראה לי קראו לו בעברית)שהיה חרה של סרט(ביחס לסרטי טרק אחרים THAT IS). אינני בטוח בנוגע להצלחה של אברהמס או בחירת הנושא כפי שכתבתי בתגובה אחרת, מה שאני כן יודע זה שהוא רעיונאי במאי ומפיק מצוין ו'אבודים' זו דוגמה חיה וגם ALIAS אם כי לא עקבתי אחריה. ובנוגע לMI3 , סרט לא רע בכלל והרבה(הרבה) יותר טוב מהשני(לא שזה קשה במיוחד כי זה ג'ון וו),והלוואי שלטרק הבא יהיה תקציב קרוב לזה שקיבל ג'יי ג'יי מקרוז וואגנר. אלכס ג

EBow

New member
Romulan War

למרות שאני מת על וויאג'ר ו-DS9 כמובן, אני חושב שלהפיק עליהם סרט יהיה איזוטרי מדי. אני לא בטוח שיש עוד הרבה מה לספר על סיסקו והנביאים ואני לא בטוח שחיי האדמירלות של ג'יינווי מעניינים מספיק. בכלל, שתי הסדרות הללו נסגרו די טוב מבחינת העונות האחרונות שלהם. לכל היותר אני חושב שהן צריכות (וזה כמובן באמת קורה) להמשיך להתקיים בספרות החובבים. לעומת זאת, סרט על מלחמת ארץ ברומולנים יכול להיות גדול - מדובר באחד מעמודי התווך של יקום סטאר טרק שנשאר לא מפותח. אני משוכנע שאם אנטרפרייז הייתה ממשיכה עד לעונה שביעית נניח, סרט כזה היה המשך טבעי אחריה. אבל גם בלי אנטרפרייז בכלל יש מקום לסרט כזה ואפשר להפיק אותו בצורה כזו שימשוך גם קהל בעל אוריינטציה טרקית וגם קהל חסר אוריינטציה כזו. סרט על שנות הקסם באקדמיה, כפי שכבר כתבו כאן, יהיה פלופ אדיר, למרות שזה לא כל כך יהיה קשור לבמאי לדעתי, אלא לרעיון עצמו. זה יהיה עצוב מאוד אם לא יניחו לדור ה-TOS לנוח על משכבו בשלום אחרי כל כך הרבה שנים.

DDN

New member
או בתירגום מילולי ישיר ובוטה

תנו לדור הTOS לנוח בשתן! (איכס, מגעיל אחד!) (מנהל! יש כאן אחד שמתחכם)

Bajoran Priest

New member
מממ

אני תוהה האם בכלל צריך להיות עוד סרט. מצד אחד הכיוון המסתמן נראה לי לא משהו בכלל. מצד שני, סרט על ח"ע או וויאג'ר לא נראה לי שיתפוס. אולי סרט על מלחמת הרומולנים היה יכול להיות מגניב, חוץ מזה קשה לי לחשוב על רעיון ראוי לשמו. בכל אופן, אני חושב שאם כבר, אז כדאי לעשות סרט שלא כולל את הצוותים עד כה, אלא קונספט חדש.

פאגאן

New member
יכול להיות

סיסקו ווויאג'ר זה נחמד, אבל אם באלמנט של סדרות חדשות יחסית עסקינן אז עדיף היה לא לבזות הדור הבא עם נמסיס ולהמשיך עם TNG כיוון שמעט מאד מוצה בסרטים עמם(למעשה רק עניין הבורג, אח"כ באה איזה עלילה פציפיסטית מקושקשת ואז נמסיס שגם הוא התרכז ברמאנים {REMANS}במקום ברומולאנים כפי שהבטיחו כל הטריילרים בזמנו). אני כמובן לא נתייחס לדורות כיוון שהוא היה בן-תערובת.

פאגאן

New member
טעות מקלדת

לבזות את הדור הבא,כמובן כמובן לא מתייחס לדורות

piper cub

New member
בסרט הבא צריך... ../images/Emo202.gif

להמשיך ולהרחיב את הדיבור על מה שקורה אחרי שמלחמה עם הדומיניון באה לסיומה, מה קורה ב-DS9 אחרי שסיסקו הלך לדון בדברים בארמון השמיימי והשאיר אחריו חור-תולעת אל רביע אחר של הגלקסיה, מה קורה עם הצוות של ויאג'ר אחרי שחזרו לארץ וג'יינוואי מתקדמת לדרגת אדמירל (בסרט האחרון...). ואתם יודעים מה, גם לא יזיק לראות את רייקר מפקד על הספינה שלו! [מי שעדיין לא קרא את הספרים הראשונים שבהם מתוארת הספינה והימים הראשונים שלו כמפקד עליה -שיקרא!!]

oblique

New member
הנה מה שאני הייתי רוצה לראות

כמובן ששום דבר ממה שאמרתם.. "הדור הבא" מת לא להרוג את פיקארד אלא את דאטא היה מחפיר ולכן "הדור הבא" מת צריך סרט בעל נושא רענן וחדש... עכשיו בא הטוויסט... 1)סרט על יקום המראה! (בתקופה שבין הסדרה המקורית לדור הבא בעצם לראות את ההתמוטטות של האימפריה הארצנית) 2)סרט שמתאר את המפגש הראשון של ה:קלינגונים\רומולאנים עם בני האדם מנקודת מבט קלינגונית\רומולאנית!(ולא הכוונה לא כמו ב"אנטרפרייז" אלא יותר על המפגש המשמעותי הראשון משהו כמו המלחמה הראשונה או משהו כזה אבל החידוש כאן הוא נקודת המבט) 3)את האנטרפרייז F עם צוות חדש לחלוטין שמוצא בחור נידח ברביע תטא (הרביע החדש שהתגלה) אנדרואיד לא פעיל שריחף בחלל כ40 שנה...חשבתם שזה דאטה הא? לא, טעיתם זה לור!!! מתברר שמישהו שם בצי הכוכבים חמד לו לצון ושיגר את לור במקום לפרק אותו (פרוקו של לור מעולם לא הוראה אלא רק נרמז עליו) לור משתלט על האנטרפרייז F חוזר בזמן ומשקם את ההאב הבין כוכבי של הבורג שג'יינוויי הרסה ומשתלט על היקום רק מישהו אחד יכול להילחם בו... חשבתם שזה דאטה.. תחשבו שוב! זה פרופסור מוריארטי כעת משהטכנולוגיה ההולוגרפית השתכללה (הטכנולוגיה של הדוקטור שמאפשרת לו להשתגר ולהתממש לכל מקום שיחפץ) ג'ורדי הזקן משחזר את פרופ' מוריארטי ובתמורה מבקש ממנו להילחם בלור... נשמע מבטיח לא?

barksa

New member
האם באמת יש תכנון לסרט חדש או שזה

רק דיון היפוטטי. אם כן, האם ניתן לצרף לינקים?

Tal Shiar

New member
נסה את אלה...

http://www.trektoday.com/news/210406_01.shtml and also this one: http://www.trektoday.com/news/010606_01.shtml

למעלה