מה הייתם רוצים לראות בעמוד הראשי?

Rivendell

New member
מה הייתם רוצים לראות בעמוד הראשי?

בכניסה לפורום יש תיבה בה ניתן לשים ספרים מומלצים. מה הייתם רוצים לראות שם? הבוקר הוספתי את "קורליין" ואת "עפיפונים" ו"כל החיים לפניו". מה עוד?

b00

New member
יש כמה!

מותר באנגלית? אם כן- pawn of prophecy by David eddings a spell for chameleon by piers anthony...

b00

New member
בסדר...

אלה תולדות - אלזה מורנטה על העיוורון- זוזה סאראמאגו אתה שלי- ארי שה לוקה הר אדוני- דה לוקה ארמון הקרח- טארי וסוס זהו נראה לי... אם אני אזכר בעוד אני אומר...

לא מוצאת...../images/Emo9.gif

חדשה כאן וקצת מאותגרת טכנולוגית
איפה התיבה הזו? חיפשתי ולא מצאתי... (זה נשמע כמו משהו שבני בן עוד-מעט-שמונה עשוי לומר...
)

Rivendell

New member
למעלה, בשורה הכחולה, כתוב מצד ימין

"ראשי". זה מכניס אותך לדף הראשי של הפורום. למטה מצד ימין יש תיבה "סטימצקי" שיש בה ספרים מומלצים
.

אבל זה מעביר אותי ישר לחנות

הוירטואלית שלהם! בכל אופן, אשאיר כאן את המלצותיי
ואם תרצו, אולי תצרפו? לילדים: "שבעה אכלנים משונים" של מרי אן הוברמן "טרופותי" ו"הענק הכי גנדרן בעולם" של ג'וליה דונלדסון והאיורים המשגעים של אקסל שפרד "חית המחמד המושלמת" של פטה קפלנס אלה ארבעת הספרים שהם להיטים אצלנו בבית... ומהוותיקים: "קרלסון המעופף" של אסטריד לינדגרן, שכולם בארץ מכירים את בילבי שלה, אבל הוא הרבה יותר חמוד בעיני! ולנוער: "אל תגע בזמיר" של הרפר לי ספר מהמם, במיוחד בהשוואה למה שהיום קוראים "ספרי נעורים"
... ולבנות, "אבא-ארך-רגליים" הבלתי נשכח! (אם יש מישהו מהמבוגרים שתרם קרא אחד מאלה, רוצו דחוף לספרייה
). אולי זו הזדמנות להציג את עצמי
: נדיה, מתרגמת (בעיקר עברית-רוסית ובחזרה), מתה על ספרי ילדים ונוער (פריקית של הארי פוטר וסדרת האסופית), אימא לארבעה ילדים. בתכניות לעתיד: לתרגם מספר ספרי ילדים מקסימים שטרם תורגמו מרוסית.

Rivendell

New member
לא אמורים ללחוץ על זה ../images/Emo13.gif

זה רק מציג ספרים שחברי הפורום ממליצים עליהם.

Rivendell

New member
ליתר דיוק - אמורים ללחוץ, אבל רק אם

רוצים לרכוש את הספר

למעלה