מה הייתם רוצים שיקרה אז מה היית רוצים שיקרה בפרק הבא? הפרק של היום...
T Tinkerblack New member 5/1/06 #1 מה הייתם רוצים שיקרה אז מה היית רוצים שיקרה בפרק הבא? הפרק של היום...
ח חן בריגה New member 5/1/06 #2 הייתי רוצה ש... שעופר שכטר יבוא לשחק משחק אורח וגם ידידיה ויטל חחח סתם עכשיו רציני הייתי רוצה שאריאלה תתנשק עם הוא הארגנטינאי ושיוסי הנכה יקבל טיפול שהוא יוכל לחיות על הרגליים
הייתי רוצה ש... שעופר שכטר יבוא לשחק משחק אורח וגם ידידיה ויטל חחח סתם עכשיו רציני הייתי רוצה שאריאלה תתנשק עם הוא הארגנטינאי ושיוסי הנכה יקבל טיפול שהוא יוכל לחיות על הרגליים
J j e n n y lopez New member 5/1/06 #3 לאאאאאאא../images/Emo115.gif אנלא רוצה שיתנשקו שתראה שהיא יכולה לעמוד על שלה אבל שיהיה כמה שיותר אריאלה
לאאאאאאא../images/Emo115.gif אנלא רוצה שיתנשקו שתראה שהיא יכולה לעמוד על שלה אבל שיהיה כמה שיותר אריאלה
ר רעות האכלנית New member 5/1/06 #4 ../images/Emo45.gif וגם שיהיה המון היום את אפריים ושאפריים החתיך והחמוד הזה יריב עם אבא שלו יאאאאא ושאריאלה תיפרדי מהארגניטאי וגם ששמעון יצחק קצת הוא כל הזמן עצבני
../images/Emo45.gif וגם שיהיה המון היום את אפריים ושאפריים החתיך והחמוד הזה יריב עם אבא שלו יאאאאא ושאריאלה תיפרדי מהארגניטאי וגם ששמעון יצחק קצת הוא כל הזמן עצבני
G Green Day 1 New member 5/1/06 #5 ככל הנראה לא התקיים היום פרק =/ ../images/Emo7.gif כי רשום במדריך יס, שעומד להיות מהדורת חדשות מורחבת להערב... בגלל מצבו של רוה"מ נאחל רק רפואה שלמה!. נקווה שאולי התקיים היום פרק...
ככל הנראה לא התקיים היום פרק =/ ../images/Emo7.gif כי רשום במדריך יס, שעומד להיות מהדורת חדשות מורחבת להערב... בגלל מצבו של רוה"מ נאחל רק רפואה שלמה!. נקווה שאולי התקיים היום פרק...