מה הייתן עושות?

אביבית1

New member
מה הייתן עושות?

ביום חמישי בעוד שבוע יש לנו חתונה בראשל"צ של קרוב משפחה (הבן של הבת דודה שלי), אני ממש פוחדת ללכת בגלל כל הפיגועים האחרונים שהיו שם. בעלי אומר נלך ונשב בפינה, אבל אני לא רגועה, מה דעתכן?

היי אביבית , לדעתי לא צריך להפסיק

לחיות בגלל הפיגועים , איך את היית מרגישה בתור כלה אם אנשים לא היו מגיעים לחתונתך בגלל הפחד מפיגועים?? לדעתי אם תכננתם ללכת, אז תלכו, תנסו להיות ערניים למתרחש מסביב , אבל אסור לנו להפסיק לחיות. נכון שאני פחות יוצאת עכשיו למקומות הומי אדם- מה שלא חייבים אפשר לוותר, אבל על חתונות?.

הילית*

New member
אני מוזמנת לחתונה גם באותו יום

אבל במקום פתוח וגם אני חוששת. הבנתי שיהיו במקום מאבטחים אבל אני עדיין מפחדת ובכל זאת אני הולכת...צריך להמשיך לחיות ולשמוח !

אביבית1

New member
החתונה גם במקום פתוח

בכל מקרה אנחנו הולכים, אבל אני יודעת שאני אהיה לחוצה כל הערב. האמת שלכל ארוע שהלכנו בזמן האחרון בעלי היה עושה לי "רענון חרום" 1. אם יורים את ישר נשכבת על הרצפה. 2. בשום אופן לא רצה או מרימה את הראש וכ"ו...

שירי71

New member
אולי לשאול את ההורים אם יש שם אבטחה

חברה לשי התחתנה לפני חודשיים בירושלים ואני ממש לא ידעתי מה עושים אז שאלתי אותה מה עם אבטחה והיא אמרה שהם לוקחים במיוחד שומר ואכן בכניסה היה קור כלבים בחוץ ואיש לא נכנס פנימה עד שהשומר ווידא שהשם שלו רשום ברשימת האורחים!!!!!!

הילית*

New member
החברה שמתחתנת בשבוע הבא

רשמה בהזמנות- חובה להציג את ההזמנה בכניסה מטעמי בטחון זו אפשרות שנותנת אמנם קצת יותר בטחון לאורחים אבל ביננו אם מחבל חס וחלילה ירצה לפוצץ את עצמו בכניסה אז לא תהיה לו שום בעיה...

אתי@

New member
הייתי הולכת

ואפילו משכנעת את עצמי שאני לא מפחדת...
זו משפחה, צריך לשמוח בשמחתם, אם כל מי שמפחד לא היה בא לחתונה, החתונה היתה נהרסת להם... וחובה לשמח חתן וכלה

kisses

New member
גם אני הייתי הולכת, אסור לתת להם

לנצח אותנו, לתת להם את ההרגשה שזהו הנה אנחנו מפחדים לצאת מהבית.

Ronnie*

New member
גם לדעתי כדאי ללכת...

אי אפשר להפסיק לחיות עד כדי כך. אני משתדלת ללכת פחות למקומות המוניים, נוסעת פחות באוטובוסים והמצב בהחלט מפחיד, אבל לא הייתי מוותרת על חתונה בגלל המצב. הפיגועים האחרונים בראשון השפיעו עלי במיוחד, כי גדלתי שם וחייתי שם שנים רבות, אבל אין מה לעשות... החיים חייבים להימשך, איכשהו.

טליגלי

New member
ללכת, בטח ללכת!!!

הרי כמעט אין אף מקום שהוא בטוח לחלוטין היום, אז מה, לא נמשיך לחיות? חוץ מזה סיכוי סביר שתהיה אבטחה, לי יש חתונה השבוע ובהזמנה ציינו במפורש ששכרו 2 אנשי אבטחה (עם התנצלות על אי נוחות וכו´). ודבר אחרון, אני מאמינה גדולה בגורל - הרי אם חלילה אמור לקרות משהו למישהו זה לא חייב להיות פיגוע, זה יכול להיות מיליון דברים אחרים, ואם לא אמור לקרות, אז לא יקרה... תלכי ותהני.

למעלה