מה הייתן עושים?

מה הייתן עושים?

אתם כבר זוכרים שיש לי תכשיט נהדר במחלקה והוא הבוס האחד שאין דומה לו..והפקידה "שעושה לנו את היום כל יום" . אז ככה, ביום ראשון ושני ושלישי אני צריכה להיות בחופש כדי להביא בייבי לעולם..אומנם אני לא מספרת למה ולמי, אבל עד לפני 4 חודשים שהצטרכתי הודעתי שאני בחופש והיו כבר מתחילים המחשבות שם...כי ידעו שאני בקטע, וכשנכנסתי להריון בנובמבר האחרון הוא גילה את הענין וגם רץ להודיע לכל העולם כשביקשתי שלא יעשה את זה. לצערי עברתי הפלה כי העובר היה ללא דופק, ואנחנו ממשיכים לנסות שוב. שאלתי האם להודיע ביום ראשון בבוקר שאני חולה ובכך להעלם ולא לתת להם לחשוב מחשבות יתר ? או לאמר שאני לא מגיעה וזהו...?

קחי יום מחלה../images/Emo127.gif

תגידי שתקף אותך וירוס של 24 שעות. ואל תדפקי חשבון לאף אחד. הבייבי במקום הראשון

ANNAIS

New member
אהלן ../images/Emo6.gif

היי, אני מצטערת אבל אני לא מכירה את הסיפור שלך עם הבוס והפקידה
ללא היכרות עם הנפשות הפועלות , אשאל בתמימות מדוע אינך יכולה לספר זאת למנהלת כח אדם בארגון שבו את עובדת (בהנחה ויש כזו ?). אם אין , ואם את צריכה להיעדר לעיתים תכופות - תודיעי לבוס שיש לך מספר בעיות רפואיות שאת צריכה לפתור ועד אז תצטרכי להיעדר לעיתים . אם הבוס שלך רכלן ומגעיל וההיעדרויות שלך לא תכופות - תתקשרי בבוקר מוקדם ותשאירי שם הודעה שאת חולה האם את צריכה להראות אישור מחלה למישהו שם ? את הרי אמורה לקבל על הימים האלו שכר. מה כתוב באישור הזה ? . אגב , אשה שעוברת הפריות וטיפולים - אני חושבת שלא יכולים לפטר לא אותה ולא את בעלה ,כך שמבחינה זו אין לך מה לדאוג .

הי אנאיס, מנהל כח אדם שלנו הוא חבר

מאד טוב מילדות של הבוס, וזה לא ענין של אישור להעדרות או מה כתוב על תעודת המחלה, כי הרופאה שלי משתפת איתי פעולה יפה. הענין הוא שהבוס שלי הוא כמו זקנה רכלנית שהמילה רסן לפה לא ידועה לו. ואני נעדרת מהעבודה כיוון שאני עובדת בת"א ובין זוגי בצפון ואנחנו מתראים רק בסופ"ש והביוצים לא תמיד קוראים מן הסתם בשבתות, ולמען עשיית הילד אנחנו נאלצים לקחת חופשים מהעבודה ולהנות ולעשות...אני אחרי 2 הריונות שנגמרו בהפלות עוד בחודש הראשון, ומהריון להיון המרווח הוא כחצי שנה..וכרגע אני אחרי ההפלה השניה. ואנחנו חייבים להמשיך, אז אם אספר את כל זה לבוס שלי, כל העובדים האחרים ידעו וגם ידעו מדוע אני נעדרת... לצערי אני נאלצת להתמודד גם עם זה והמצב בטח לא מוסיף לי שלווה במיוחד.

ANNAIS

New member
אני מציעה לך

לשים אותו על הקצה של ה-
שלך , אם הוא כזה מנוול. זה דבר אישי שלך ואין לו שום זכות. למעשה הוא מחאלץ אותך לשקר לו ,באופן התנהגותו. אני הייתי משאירה הודעה מוקדמת במשיבון במשרד שלו , כך שלא אאלץ לדבר עימו ובה אומרת כי אני חולה. אני חושבת שצריך להודיע משהו ,אבל את לא חייבת להודיע לו אישית -את יכולה להודיע אפילו למנהל כח האדם עוד היום בערב ולסגור סיפור. כבי את ה-
ושיהיה בהצלחה . אחרי הכל ,זה הדבר הכי חשוב בחיים. נ.ב : ממליצה לך על הסרט קסם הנעורים , אומנם איטלקי אבל טוב !

בדיוק ככה אני נוהגת ומסתבר שחשבת

כמוני, עם מנוולים כאלו רק ככה מתנהגים. ותודה. תמשיכי להחזיק אצבעות שההריון התקין יגיע במהירות האור.

למעלה